12
-
den777 #12 A rendező ugyanaz, Ron Howard, ami nem is lenne baj.
DE sajnos a forgatókönyvíró is ugyanaz, Akiva Goldsman.
Úgyhogy elég nagy esély van rá, hogy ez a film se lesz valami szórakosztató...:) -
#11 Jaja, sokkal jobb mint a Da Vinci kód, csak ugye a média azt kapta fel.
A témája gyakorlatilag ugyanaz: non-stop szivatása a Római Katolikus Egyháznak. Az írónak gondolom van valami gondja velük, ezért ez a központi téma...
knightbali: Látom te is olvastad a könyvet, ajánlom figyelmedbe a spoiler-t a makrók alatt -
#10 Remélem nem ugyanaz lesz a rendező meg a foragtókönyv író, mint a Da Vinci Code-ban, mer akkor cseszhetjük... -
BRobee #9 Aki olvasta az Angyalok és Démonok könyvét, szerintem várja a filmet. Jó könyv... -
Wittgen #8 Én a Da Vinci kód filmet unalmasnak tartom, engem spec nem kötött le. -
jefferson83 #7 Olvastam, jó volt, és gondoltam már akkor is, hogy össze lehetne hozni belőle egy izgalmas filmet. Várom... -
knightbali #6 látom az I.Q.d-tól már félthetem a biztosítékot. -
matehamar #5 Emberek,emberek..
Ez a rész elött volt megirva könybe mint a Da-vincy cód én elovastam és nekem 1000-szer jobban tetszett Az Angyalok és Démonok! -
#4 vki nem unja már az előzmény filmeket?mer én nagyon unom már őket -
Loverman #3 nemtom ki az az SZVSZ, de hogy nem tud semmit azt látom XD -
knightbali #2 Az előző film is azért lett siker szvsz, mert figyelemfelkeltő volta címe, egyébként egy harmadrangú filmecske SZVSZ.
"- az Illuminátusok - bosszúhadjáratra készül a katolikus egyház ellen."
ehh hogy kellhetne bosszúhadjáratra a katolikus egyház ellen, ha egyszer ők irányítják azt is?
Elbaszott egy film lesz, már most látom -
Tibmanus #1 Kiváncsi leszek ki lesz a csaj