17
  • dani30
    szerintem mindkét film nagyon jó
  • Atisz #16
    Szerintem nem kell egy kalap alá venni a 2 filmet. Az egyik 1 majdnem 0 sztoris vizuális orgia, a másik pedig egy másfél órás önfeledt kacagás (tény, hogy akinek megvan az összes létező Bean-epizód, azt a jelenetek 90%-ánál déja vu érzés keríti hatalmába...
    A lényeg: mindkettő tipikus közönségfilm, "sikerre vannak ítélve", ahogy okos(?) emberek szokták mondani...
  • jefferson83
    Megelőztél. Én is úgy fogalmaztam volna, hogy az a bizonyos történelmi alap egy mondatba belefért volna. Egy tőmondatba.
  • Atomreaktor
    hát pedig sztem is igaza van feamatar-nak, egy bekezdésbe belefér...
  • knightbali
    ööö, tessék lapozgatni a történelemkönyveket mivel túlzás amit a történelemhűségről állítassz, meglepő, de nincsennek olyan batális tévedések, a mutánsokon és pár apróságon kívűl, papa.
  • feamatar
    hát azért az erős tulzás hogy a 300nak történelmi alapja van; kb annyi amennyi egy bekezdésbe beleférne; a 300 egy vizuális maszturbáció; nem több de nem kevesebb; a sztori semmi kül; van pár jó megmondás; meg sok vér... de nem is akartak többet kihozni a filmből; és ez így van jól
  • k3vin
    amúgy t4xi legalább olyan szinvonalas mint az amerikai pite 4 :S
  • k3vin
    ilyenek a magyarok, ilyen gyökér filmet néznek az emberek azzal a savanyú angol humorral ahelyett hogy 300-at néznék aminek valami történelmi alapja is van.... meg különbenis szerintem ég és föld a kettő...
  • edios
    Sajnos ki kell h ábrándítsalak, ui a legutóbbi Mr Bean tényleg egy szenvedés:S

Katasztrófafilm még elment, de azért a legjobbak mégiscsak a sorozatok voltak!
  • Picizöldfül
    nekem a 300 egy maradandó élmény volt(annak ellenére hogy a film hemzseg a hibáktól,) mint a gladiátor anno, a nagy "biszex" sándor és a trója elbújhat mögötte. Mr. Bean: nem néztem még meg,valszeg nem is fogom,bár szeretem a figurát akit alakít ,de vhogy oan utángyártott nonpoénos esetlenkedésnek hat a film,rem nem lesz igazam,és letöltöm:D:D
  • JTBM
    Sajnos megnéztem a Bean filmet összesen 4-en voltunk, abból 3-nak nem tetszett, 1-nek igen. Nekem speciel végig az járt a fejemben, hogy mikor lesz már vége a szenvedésemnek. ;-)))

A 300 viszont szerintem egy jó mozi. Nagyon különleges film és nekem bejött...
  • knightbali
    Gratulálok, Viktor hozod a szokásos formádat.
  • quack
    amerikában is 60%ot esett a 300 2. hétre ha jól emlékszem...
  • Zro
    Ezen a héten letaszította, de múlt héten nem sikerült volna neki :)
  • hellnight
    Én is ezen morfondírozok. Sztem elírták a címet. Vagy ha nem azt, valamit akkor is elírtak :D
  • moRtiZ
    Toljanak győzike vagy barátok közt mozit azt a sok birka majd rohan, es lehet orulni az ultimate nézettségnek. :D Vicc.

Néztem a t4xi trailert is, akkora fos lesz az a movie, hogy félelmetes (majd lehet beprobálom dvdbe, de már a 3 is borzalmasan sz*r volt).

Bár mind1, kinek mi tetszik ...
  • Natsuto
    "Mr. Bean letaszította a trónról a 300-at" - "A héten mutatták be a Mr. Bean nyaral című komédiát (...) de ezzel sem sikerült jobban teljesítenie, mint múlt héten a 300-nak."

Akkor most mi van?