Módosult a "Vista Capable" meghatározása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
A politikának pedig ehez semmi köze."
A politikának ahhoz van köze, hogy kik dolgoznak ott. Hogy mocskosdrágán az meg kiderül a statisztikákból...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
MUHAHAHHAHAAAA!!!
Lefordultam a röhögéstõl! Komolyan mondom!
Ez ott volt a szeren!😊
😄😄😄😄😄😄😄
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Látszik, hogy gõzöd sincs mivel és mennyibõl dolgoznak a minisztériumokban.
A politikának pedig ehez semmi köze.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Amúgy értem, és megértem ;-)
Én nem arról beszéltem, hogy jó-e, ha Mari néni elõtt Vista Basic-es gép van Office 2007-tel. Én arról beszéltem, hogy aki KÖRÜLTEKINTÕ módon (akár magánszemélyként, akár cégként) óhajt beruházni új gépre vagy új oprendszerre, az eddig sem egy matrica alapján tájékozódott.
Amerikában nem azért van gyilok ilyenért, mert ott nem korrupt a rendszer, hanem azért, mert az egész jogi rendszerük elõsegíti a nyíltplénum elõtti bohóckodást (pl. nyílt tárgyalások, de már maguknak az esküdteknek a léte is egy érdekes kérdés), valamint azért, mert az egész ország alsó-középosztálya lottómentalitásban szenved, miszerint minek dolgozni, ha pereskedésbõl is meg lehet élni.
hogy a kisirodai feladatokra is elég drága gépet még drágábban adhassák el, hogy a homebasic eldöcögjön rajta...
Amerikában ilyenért már gyilok van, de egy kis hazánkhoz hasonló korrupt rendszerben
politikai(és nem szakmai) érvek szólnak amellett, hogy a minisztériumban dolgozó
Mari Néni elõtt is Vista legyen, mert az tök jó...
Más kérdés, hogy az a magánszemély, illetve cég, aki/ami egy darab matrica alapján tesz meg egy szignifikáns méretû beruházást (akár a hardware-ek, akár magának a Vistának a megvásárlására gondolunk ez alatt), az nem teljesen komplett.
A túldramatizálás helyett azért azt is meg kell említeni, hogy elég ritkán fordulnak elõ tényleg ilyen mellényúlások (pl. azt hiszem, hogy húdeprofi gépet veszek húdeprofi oprendszerrel, és húde nem mûködik egyik a másikkal). Na persze ha valaki pereskedni kezd, akkor még az is beáll a háta mögé, aki eddig elismerte, hogy saját amga hibázott.
Félreértés ne essék, nem egy nagy baj, hogy egyértelmûsítették a matricás dolgot, és ez így tiszta és korrekt, de aki körültekintõ volt/akart lenni, az nem túl durva utánajárással eddig is megoldotta a problémát (azaz inkább elkerült sok problémát).