Álmok 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor nem lesz benne mert ezt má lelötték egy filmben!

BP-n laksz vagy a közelében?

Oscar jelölt film tuti nem lesz, szerintem se!

Count Adyn
Ja végülis lassan simán elmenne egy Scary Movie X nek😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

aha akkor más is megcsinálta, amire én emlékszem abban valami démonszerû pankrátorok voltak akiket a fõhõs lerúgdosott párbajban! <#idiota>

ha lesz szereplõválogatás én elmegyek, a rosszakkal akarok lenni ha van rája lehetõség
Ahoz mit szólsz, ha egy terminator is lenne a filmbe?Az lenne a végén a slusszpoén. Vissza jönne a jövõbõl,mert a kisfiú túl értékes az emberiségnek,ezért meg kell menteni.

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Ne oltsátok már, nincs ezzel semmi baj, lehet hogy nem egy oscárjelölt lesz a végeredmény de bulinak mindenképpen jó lesz ez! <#vigyor3>

"kommandóság" rulez<#taps><#idiota>

és mégcsak nem is vip
ráadásul újrek<#idiota>
TS Zolly
Film!!! Nemhogy admin, de még moderátor joga sem volt. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Mert ez az én filmembe má megvan hogy ezt miért nem tudja megtenni

De a kisfiú úgymondott adminisztátor joga van az álmába, szóval nem lehetett csak annyit csinálni hogy egyszerûen kiûzi a sárkányt az álmából?

Hát olyan jó! akármilyen! fõleg ilyen háborús filmekbõl soundtrack! Majd esernyõt tartok a kamera fölé mi? amúgy ez igaz amit mondtál csak tuti nem vízálló a kamera! Meg ez már a Mátrix 3 közepén van, este és esõben csata a két fõember között.

Milyen csatás zene kell?

TS Zolly
Sárkányról álmodtak, ami álmukban megöli öket. Egy alvászavar kutató klinikán játszodott, kisfiu volt a fõszereplõ, az ottani kutató készített egy gépet, amivel a kisfiu álmába tudott csöppenni. Közös erõvel legyõzték a sárkányt, igy a kisfiu életben maradt. Hogy mivolt a film cime, már nem tudom. Film is vagy 20 éve készülhetett.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Count Adyn
Abban a korban mi is ilyenek voltunk szvsz, 4-5 év mulva tök jót fog majd mosolyogni õ is magán😊
Álmodozni meg jó dolog.
De szerintem nem kell beleugrani "filmgyártásba" egybõl, próbáljatok valami pár perces klippet összedobni, ien rövid kis sztorikat😊
szerk:jaj mar irtak is nemfigyeltem

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

De úgy hatásosabb lesz az üldözés, ha esõben sötétben veszitek fel kézi kamerával.Igazi thilleres hangulat😄

Tom! elõbb még kisfilmeket vogok! lézerkard nem lesz benne, de ezt úgytudom hogy mással már leszögeztem. Meg az egyáltalán nem biztos hogy megmentik a gyereket!😊 Azt má viszont nem mondom el! Viszont ha valamelyikõtöknek vannak jó csatás zenéi az átküldhetné õket!

II Rocky II
Nah sok sikert a "filmhez".De a Joebácsinak igaza van elõbb páran csináljatok egy-két jelenetes kisfilmet és mutassátok meg.<#integet2><#eljen>

24 - Exile -Nov.23

de ha tnyleg filmet akarsz forgatni akkor azt ne ilyen hasraütésszerûen már hogy"az jutott eszembe elõször", meg bele akarod rakni az utóbbi 20 év akciófilmtermését egybe(vírus, kommandóság, halálos álmok, lézerkardok, bemegyek a fejedbe azt megmentelek stb.)
😊
szal gondoldát
Nem lessz autós üldözés, robbanásból meg csak gránát robbanás! Csak sima gyalogos üldözés lessz.

Najó elmondom hogy a kommandóságnak milessz a lényege:
Bemennek a gyerek álmába és le akarják lõni a vírust, ami attól függ hogy hogy néz ki hogy mennyire tudjuk eltorzítani😄 De ennél a lelövés résznél van egy annyira jó kamera nézet hogy nagyon jó😊

ÉS a vizuális effektusok milyenek lesznek a filmbe?Lesz autós üldözés, vagy látványos robbanások?

Fido4life
na hát ötletek itt vannak, csak mekéne õket valósítani 😊

szerintem várjál még ezzel az egésszel amíg rá nem jössz hogy nem tudod megcsinálni vagy hogy nagyon rossz lesz
Sárkány?! Hát mivel én azt nem tudok csinálni, mármint sárkányt, ezért is vírus, De nem csak ez az egyetlen oka, hogy vírus. PL.: az is hogy ez jutott eszembe elõsször, meg már a forgató könyvbe is így úgyhogy má nem fog változni

nekem a "kommandóság" a kedvencem<#whatever>
TS Zolly
Azt nem tudom Lorenso Lamas film volt e, de a lényeg ugyan az. Csak virus helyett egy sárkány volt.

Nem😄 Azt csak úgy felhoztam hogy tok csinálni😊

uv
csacsi vagy, a buli a lényeg.<#vigyor1> de a lézerkard mit csinál majd a filmben? valaki dártvéderrõl álmodik és megvívnak vele a kommandóság emberei?

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Egy épebb eszû 16+ nem vállalja be ingyé<#ravasz1>

Hogy hogy ugrálnak? 14 éves kommandós? Hát majd apám barátjai! meg magasabb barátaim. mondom én hogy meglehet oldani.

És egy "trílerben" 14 évesek ugrabugrálnak az nem lesz pöttyet cikkancs ?<#pias>

Beöltözött embereink lesznek! 😄
De amúgy ez lessz a neézség! 6 DB ilyen komandós féle ruhát szerezni!😊
De meglehet oldani! Max ugyan azt a ruhát hordják felváltva 😄

"tudomást szerez a kommandóság" <#idiota><#phone>

Tom elõbb ilyen kis filmeket fogunk csinálni! De vágásokat, lézerkadot meg ilyen alapokat tudok csinálni. Meg most van egy új progim, a 3D studi maker vagy mi.

joebacsi
elsõre max ilyen 5-6 perces filmet csináljatok, azzal is lesz meló rendesen így az elején...ezzel arra lesz jó, hogy meglássátok a buktatókat, elsajátítsátok az alapvetõ dolgokat (videóvágás pl)...ja és rukkoljatok elõ valami frappánsabb ötlettel, az a kulcsa az egésznek

meg ne itt toborozzatok stábot, hanem haverokkal álljatok össze 4-5en és hajrá, mert így idegeneknek iszonyat komolytalannak tûntök
(én is csak azért nem szóllak le titeket zsigerbõl, mert mi is úgy 14-15 évesen csináltuk az elsõ filmünket, és tudom, hogy mekkora melót és elszántságot igényel, de mekkora buli is egyben 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ha te mondod

Ezeket a filmeket nem ismerem! Nem is hallottam róluk és nem is láttam õket!
Osztály társam szerint meg arra a josh vagy mi az fred vagy nem tom mire hasónlít...

Nem akarlak letörni de ezt a "sztorit" már elsütötték egy B kategóriás (asszem Lorenso Lamas?) filmben <#nezze>

REALista
Csak én érzem úgy hogy ez a Rémálom az Elm utcában és A Sejt keresztezése lenne??😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Fido4life
de az mármegvan ?

Az mondjuk igaz hogy hasonlítana rá csak nem igen lesznek benne bunyók! meg nem 2 forint mert a kamera má alapból 56000-be kerül, de errõl most inkább ne nyissünk vitát!

ez sztem kb vmi matrix 2 forintos változat lenne 😄

Pár trükköt már kitaláltam! Van hozzá pár programom, a lézerkard készítõ progitól kezdve a minden féle 3D-s animációt tervezõ programig! Meg a forgató könyvbõl lassan 12 jelenet meglessz írva, azaz KB 25 perc! Ha bejön és jó lessz és a nézõknek is tetszik akkor majd talán 2. része is lessz

Sephirot T
Nem is az hogy nem értem,hanem inkább az hogy ez egy kicsit furcsa lenne igy.Hogy valositanad te meg ezt a filmet hmm?

Olvasd el mégegyszer és talán megérted!

toysoldier
<#help>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Sephirot T
Miii?<#lama>