SMSbandi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
folyik a fa szállítás,
két kislány ül a padon,
egyiket jól megba
szombathely nagy állomás...
:\
don't give a fuck
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Aki még fédererrer sincsen
Semmi gond Ramox, hisz te vagy a menedzser
de ha Agot kidob, tõle is meheccel
Tudod, Agot téged szívbõl utál
de ez nem meglepõ, mert õ nem egy pizzafutár
csúnyákkal nem áll össze
csak hagyd hogy a cipõjét bekösse
"Bocsássa meg nekem a világ, szeretem a hegedû szavát
Bocsássa meg nekem a világ, szeretem a magyar muzsikát
Húzzad hát öreg cigány (öreg cigány)
Fülembe húzdd (fülembe húzdd)
Muszikáld el nekem, hogy a szívem mégse fáj!"
Amúgy a Vektor-ból ismerem (Mátrix paródia) 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ati
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
don't give a fuck
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Itt lehet böngészõfüggetlenül követni bandit!
don't give a fuck