767
SMSbandi - Világszenzáció - Eléneklem az SMS-ed!
-
#606 Hát hiába, vág az eszem... :-DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#605 ja 100% -
#604 Nem szerintem egy gép van ott mert az egyik kezével mindig ott babrál valamit vagyis az egeret... -
#603 nah lol -
#602 He, már megint nem dolgozik ez a Bandi, mindig amikor felmegyek akkor nincs fent. Már únja... -
#601 Hehe, most találtam:) -
#600 ték -
#599 lol :DD -
#598 sugogép lol valahonnan kell olvasni azt üziket :) -
GVG #597 valamelyikre mindig olyan csúnyán néz
vagy az a súgógép? :D -
#596 sztem egy komplett stáb lol -
GVG #595 nincs rá keret hogy állandóan bandira szórjam a pénzt;D -
#594 Az anyja, aki hozza a kaját -
#593 tudjátok meg hol lakik és szerzünk egy TÚRÁT! ez az elveszett szoba szerezzétek meg a szoba kulcsát -
#592 :DDD miylen attléta.
sztetek szokott ott lenni vki más is?:D -
#591 Sajnálod a 20 ft-od? :) -
GVG #590 hát de legalább lejátszaná másnap...vagy mit tudom én, nem fogom megint elküldeni... -
#589 hát persze hogy nem mikor lenne ideje minden egyes SMS-re reagálnia? -
#588 Ejnye, ejnye, lesüllyedtünk...
SMS Bandi - Bocsássa meg nekem a világ
Felnyomtam youtube-ra :) -
el bruja #587 Nekem még csak nem is válaszolt... -
GVG #586 hülye Bandi, tegnapelőtt küldtem neki esemest mikor még javában tolta, aztán tegnap küldött kettőt vissza délelőtt hogy most nem dolgozik, küldjem el később...
sztem nem is ő küldi az esemeseket, meg fogadja...xD -
faláb #585 Már azt is tudjuk hogy Bandi nem szereti a Chelseat -
#584 köszi bandi ádám köszi bandi ádám köszi ádám bandi köszi ádám bandi jól elvan -
#583 köszi bandi ádám köszi bandi ádám köszi ádám bandi köszi ádám bandi jól elvan -
#582 kinek az anyja dobol? -
#581 anyád dobol :$ -
#580 miazaza kacsa? -
#579 jha -
#578 ezt foglald össze egy szép kis versbe és elküldjük neki -
#577 igen attol felek enis xD ... hamarosan szerepelni a Kokuszban is , es termeszetesen egyutt emlegetjuk a nevet olyan sztarokkal mint Cuki -
#576 Sztem még egy csomó ember nem is vágja, hogy létezik ez a faszi. Szépen el fog terjedni aztán Bandinak majd alkalmazottakat kell felvennie, olyan népszerű lesz -
#575 ez varhato volt , elso nap meg fun volt ... masodik nap meg megmosolyogtam , de mar unalmas ... np Bandinak is megvolt a 15 perce :p -
#574 Én úgy mondanám, hogy a kezdeti fellángolás leült. -
#573 énekel ez szépen, meg ahogy látom egyre többet improvizál és gyönyörű rímeket farag csak úgy spontán -
#572 hmm... igencsak leült a totyik. amúgy most már elénekli az esemeseket, vagy még mindig azt kamuzza, hogy nem jön egy sem? -
K Ace #571 Kezdődik a show!! -
#570 lol:D -
#569 Hazucc másodreg! -
SMSBandi #568 Igen :Ccc -
#567 alap