SMSbandi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>hasonlo idiota vicceket, valamelyiken majd sírvaröhögi magát😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
vagy a legszarabb vicceket😄
mennyit kereshet egy nap alatt?😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
24 - Exile -Nov.23
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
hányan kérhettek ma innen tõle😄😄😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
2007. április 6.
Az új djuice tarifacsomag bevezetõ kampányának támogatásához a Carnation elkészítette az smsbandi.hu website-ot, ahol a felhasználók által küldött SMS üzeneteket SMS Bandi élõben megzenésíti és elénekli.
SMS Bandi, a kampány fõszereplõje, az önmegvalósítás egy szokatlan módját választotta, miszerint minden beérkezõ SMS-t elénekel. A Carnation feladata volt, hogy lehetõvé tegye az elénekelt SMS-ek élõ, online közvetítését.
A látogatók által beküldött SMS-ek a Carnation által készített, archívum és legjobb SMS-ek modult is tartalmazó CMS-rendszerbe érkeznek, ahol moderálásra kerülnek. Ha az SMS átment a szûrõn, akkor egy automatikus reply üzenet érkezik a felhasználónak, azzal, hogy az SMS-t Bandi hamarosan elénekli.
A megoldás során feladatunk volt az élõ közvetítés biztosítása, SMS Bandi weboldalának elkészítése, valamint a Pannon SMS-küldõ rendszerével való összekapcsolódás megteremtése.
A kampány koncepciót a djuice almárka offline ügynöksége, a Leo Burnett, a Carnation támogatásával dolgozta ki.
Mai rohanó, stresszes világunkban szükség van arra, hogy pár pillanatra megálljunk és örömet szerezzünk magunknak. Akár a kezünk ügyében lévõ technikai eszközzel. Ez ihlette bennem a mobilszórakoztatás fogalmát, ami a zene szárnyán egy új, boldogabb világba repít. Kapuja elõtted is nyitva áll, csak be kell lépned.
Odabent én várlak és a mobilszórakoztatás nagyköveteként örömmel jelentem, hogy világszenzációban lesz részed!!! Különleges csodában, amit most egy SMS-bõl személyesen átélhetsz. Dõlj hátra és érezd, ahogy lényedet átjárja a muzsikám, miközben azokat a szavakat hallod vissza, amiket te küldtél nekem SMS-ben. Mindezt élõben, hiszen az élmény így lesz teljes, személyes és megismételhetetlen.
Ez nem holmi átlagos szolgáltatás, amit bárkitõl, bármikor megkaphatsz. Ez valódi és igényes szórakozás egyenesen a XXI. századból, amit ráadásul húsz forintból megúszhatsz a djuice új kártyás csomagjával. Láthatod, hogy nem lehúzni akarlak. Nekem nem származik ebbõl hasznom. De neked annál több, hiszen ez az élmény egész életed során elkísér!!!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
"Heló kedves jocó, aki asztalos, multkor csinált faszarvast! "
http://www.sendspace.com/file/gksui7
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
A türelem rozsdát terem.
és müködik 😄
One Vision. One Purpose.
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
(lenyomtam a sztólkert, király vagyok, oh yeah, top10-ben a helyem, ezért szpemmelj nekem.. - eddig tartott a kreativitásom, fejezze be valaki 😄D)
One Vision. One Purpose.
és elküldöm fókuszba😄
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.