SMSbandi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ati
Amúgy néztem, fennt van iWiW-en! :D
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
One Vision. One Purpose.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Remélem ma id dolgozik...
szal inkább azt kéne sztem bezárni mint ezt
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
1. SMSbandi
2. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
3. Test Drive Unlimited
4. Az evolúció
5. FORMA1
6. Windows: Vista (Longhorn)
7. Haditechnikai Topic
8. Álmok 1
9. Partyarcok
10. Logomûhely
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Van akinek most esik le?Nyílván pannon kreálmány egész.Biztos nem a 20 Ft-os sms-ekbõl akar megélni.Az oldalon lévõ djuice bannerekrõl nem is beszélve.Meg mondjuk óriásplakátokat is láttam a városban, ami az oldalt reklámozta.Elég valószínûtlen hogy egy egyszerû magánszemély több milliót költ ilyenre.
hát KB.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A türelem rozsdát terem.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
やられたらやり返す。倍返しだ!
Lenyomtam a sztólkert, király vagyok, oh yeah,
top10-ben a helyem, ezért szpemmelj nekem..
ezt ne nyisd meg teso, ezért halálfejet adok,
itt nincsen játék, itt nincsen adok-kapok!
A modik döntik el, hogy ki lesz bannolva,
meglátják a topikot és azonnal szólnak,
hogy ÁLLJ! itten vannak apró gondok,
ezt bizony te javítod, mert nincsen erre gondnok
Az ESGÉ topik mostan johusvétot kíván,
SMSBandinak, ki röhögve sír mán,
Bandi, erre plz ne mondj most vétót,
annyit szeretnénk csak, hogy Kellemes Husvétót!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
csak ugy volt hogy:
künn a réten peng a kasza, locsoljon meg lapát kasza.
meg itt van másik szerzeménye, én irtam a verset, õ megzenésitette:
http://rapidshare.com/files/24931734/sehovaveg2.wmv
szerintem nagyon mulatságos. akárki akár mit mond. inkább nzéem ezt, és nevetgélek minthogy nézzem a sok hülye plémétet nyilatkozni a tv-be.
porki fagyok fállalon
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."