A hallgatók nem tartanak az illegális letöltésektől
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A CD-krõl mint adathordozóról ne is beszéljünk: nagyobb mennyiségben úgyis csak a szopás van: törik, karcolódik, elkeveredik, kölcsönkérõdik. Írott cédé minõségtõl/szériahibától függõen halódik (a noname szitázatlan lemezek még hagyján, de a Philips Multipurpose névtõl a mai napig rángatózni kezd a szemem alatt az ideg), újraírható cédé sose éri meg az elméleti élettartamát. Õszintén szólva nekem kábé három éve lett elegem az egészbõl. (azóta vinyón van minden)
Egy számítógép és egy MP3 lejátszó birtokában ugyanakkor az ember egész életére el van látva zenével. Ha a pénz probléma, akkor mp3-lejátszóból nyugodtan vehetesz használtat, gagyit is, mivel a Walk-/Discmantõl eltérõen nincs benne mechanika, ami elromolhatna/gyárilag szar lehetne (az elektronika ugyanattól a néhány tajvani/koreai/szingapúri gyártótól származik, a házat meg minden esetben Kínában fröccsöntötték/préselték).
Összefoglalva: az MP3 és a merevlemez/félvezetõ alapú adattárolás a jövõ 😊
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
MP3 lejátszók) 2 GB-os kártya 5500 alatt (Memkártyák)
már elérhetõ.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Akkor mit várnak a kiadók, hogy vegyenek bármit is eredetiben, amikor az ide irogatóknak anyagi csõdöt jelent egy 4 gigás memókártya megvásárlása is... (2 eredeti CD ára)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
MP3 lejátszó ügyben egyetértek. Vidéken anno sokat jártam jó kis röcögõs Volánbusszal, ott rázkódásvédelem ide vagy oda, nagyon szar volt a discman
Egyébként meg az online értékesítésnek van szerintem jövõje.
Az általad említett 128-512MB-osak, meg sokszor pendrive méretûek, nem egy félkilós discman méretû féltéglák. Nem mindenki a gazdaságosságban gondolkodik csak... Pl. 8GB SD kártya 2 gramm, 12db CD tok nélkül 200-240 gramm, a méretekrõl nem is beszélve.
Ha mindenki azon töprengene mi a gazdaságos, 10 ezer Ft fölött nem adnának el egy darab mobiltelefont sem , na de mégsem így van...
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Persze ezt sem szabadna, elvileg... Inkább mindenki letölti.
Mégis mit gondolnak, miket hallgatnak azon a töményetelen mennyiségû MP3 lejátszón ,amit eladnak. Mert CD játszót egyre kevesebben vesznek. Nagyon kényelmes cserélgetni a lemezeket, és tárolgatni a többszáz CD-t Lejárt,ennyi. Aki nem HIFI-zik nem többnyire nem CD-t hallgat.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amikor csak egy filecserélõ programot több mint 200 MILLIÓAN töltöttek le, akkor nem ártana elgondolkodni azon, hogy ez a 200 millió ember a bûnözõ, vagy az a pár pénzhajhász mocsok, aki diákok kriminalizálásából szeretne meggazdagodni.

akardomondani 10-25 forint nagytételben <#wave>#wave>+ a csomagolás egy újabb 5-15 ft
F
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
http://csiri.blog.hu
"A kiadók egyik nagy gondja, hogy nem részesültek a koncertbiznisz növekedõ bevételeibõl."
Az én nagy gondom meg az, hogy nem részesedek a olajbiznisz növekvõ profitjából. Asszem kvittek vagyunk.
nekem mint felhasználónak nem tetszik, hogy egy olyan korongért amin jó esetben 2 hallgatható zeneszám van, 5000 forintokat kell kicsengetnem. hát nem. mennyenek a sóhivatalba. mennyi lehet egy cd elõállítási költsége, nyomással? 250 forint? akkor amikor a mai legtöbb zenéhez számítógép alapot használnak, rákárognak valamit aztán kész? akkor amikor a mai free progikkal majdnem jobb minõséget kapok, mint 10 éve a professzionális technikával?
a kiadóknak nem kéne annyira sajnáltatniuk magukat, mert szerintem minimális a bekerülési kültségük egy-egy projektbe.
\"The voices are back... Excellent.\"
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Én se részesülök belõlük, mégsem pampogok. Le a kiadókkal!
Elég már! - http://winfika.freeblog.hu