3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
makpadi #94 Hát, hogy kell az ilyet fogadni...egy nagy nyaklevessel...illetve jelen esetben megterheljük a prociját, azt majd tanul a dolgokból! Esetleg kicsit lekapcsoljuk hűtőt, akkor majd megbékél a kánikulában!:D -
#93 Kiváncsi vagyok ezt hogy fogadják majd az emberek :) -
makpadi #92 Akkor talán azzal kéne megkeresni a kenyérre valót! Igaz, már most is "képernyőn" van, mégha nem is a tv-n!:) -
hantabb #91 hát elég humorosan adja elő!
majdnem olyan jo mint az ura!
csak a bajusza hiányzik!xD -
#90 Telefon eladásban? :) -
makpadi #89 Már, hogy aztán miben lenne az? -
#88 Kicsit affekt de azért lehet hogy van benne tehetség :) -
hantabb #87 Maksa a humorista!:)
de a felesége is elég nagy tehetségnek tűnik!xD -
makpadi #86 Miért, ki az a MAksa? Valami telefonbetyár?:) Az ötlet, hát...azért megfogja az embert, még ha nem is feltétlen pozitív értelemben!:) -
#85 A női nem az nekem sem tetszik inkább az igen :) Pusztán arra akartam csak rávilágítani, hogy nem biztos, hogy a legjobb oldalát fogták meg a reklám stratégiának :)
Maksa felesééége?
Honnan veszed? -
hantabb #84 mm egy igazi asszony!:)
jo kis video!!
ez nem a Maksa felesége??:D -
makpadi #83 Függetlenítettem magam a női nemtől, már persze csak erre a pillanatra! Azonban az ötlet sztem jó. Ha netezhetnék meg írkálhatnék, cseveghetnék msn a telómról én sem valószínű, hogy ott görnyednék helyette a pc előtt. -
#82 Ebben mi a jó? :)
Remélem nem az asszonyra gondolsz :) -
makpadi #81 Sztem is a kijelző az ami számít, és itt nem lehet egy szavunk sem! Apropó n95... itt egy jó kis videó róla! Kattints! -
sancsab #80 Az N93 se rossz, nézegettem én is, de a valóságban túl nagynak találtam. A kinézete persze nagyon szép és érdekes, egyszer olyan mint egy komoly kis kamera, máskor meg mint egy kinyitható mobil, de mini laptop is tud lenni. Nálam a hosszú évek során kialakult a műszaki cuccokkal kapcsolatos sajátos nézőpont. Talán érdekel Titeket is.
Egy cuccnak a legfontosabb része legyen a legjobb és a készülék méretéhez képest a legnagyobb. Pl.: egy magnónak, vagy rádiónak a hangszórója legyen a legnygyobb, egy tv-nek a képernyője, egy kamerának az optikája és a kijelzője, egy deck-nek a kivezérlés mérője, egy busznak az ajtói, és az ablakai legyenek nagyok. stb.
Nos, az N95-nek a kijelzője kb az előlap 70%-át foglalja el, ami számomra szép arány. Imádom!
Üdv Mindenkinek! -
realp #79 vagy ha van valakinek alkatrésznek való n91-es telcsije, akkor tárgyalhatnánk :) -
realp #78 bocs hogy ide írom a bajom, de az n91-es fórum már le van zárva! :)
Az van hogy van egy n91-es nokiám, vélhetően a 4 gigabájtos, az a baj vele hogy ha visszateszem a hátlapot folyamatosan ki be kapcsol, viszont ha nincs hátlap akkor működik kivéve a merevlemez elérést, mivel a hátlap nélkül nem engedi a vinyót dolgozni.
Szétkaptam az egészet, arra már rájöttem hogy valószínűleg az antenna egy része maga a hátlap.
Ha bekapcsolom a telcsit úgy hogy fennt van a hátlap, akkor megjelenik a nokia felirat fehér háttérrel, hallom hogy a vinyó dolgozik, ezután hallani egy nagyon halk (csak úgy hallod ha közelrakod a füldehez a telót) pittyenés hallatszik, és újraindul a teló, megin dolgozik a vinyó megin pittyen és ez így ismétlődik.
Ha viszont a hátlapot leszedem, és úgy kapcsolom be a telcsit, rendesen bekapcsol, tudom is használni, csak a vinyó nem elérhető úgye mer nincs fennt a hátlap, ezért nem tudok tárolni se fotót se semmit, sőt még sms-t sem tudok írni mer azt irja hogy kevés a memória.
Feltelepítettem nokiás szoftvert meg minden, és az meg azt írja hogy nincs szabad hely a merevlemezen, viszont adatok sincsenek rajta.
Jaj jó lenne ha valaki tudna segíteni, a telcsit ingyen kaptam, nyugodtan lehet szerelni stb...
peace
msn:[email protected], email: [email protected] -
n003 #77 háát egen valami ilyesmire gondoltam énis :(( én nemvettem hozzá net-t .. akkor csak marad a gps .. azt ma próbálgattam az m1-esen 160km/h óraállásnál 150-152-s sebességet írt ki a gps ami reálisnak tűnik :)) viszont a fél aksitöltöttséget elvitte kb 50-60km út alatt!!!! :O -
Attila 007 #76 Szerintem is a kártyával van a gond, próbáld ki kártyaolvasóban esetleg, illetve vidd vissza, és hozz el másikat, 72 órán belül nyugodtan visszaviheted akár indok nélkül is, SIEG -
Attila 007 #75 mindig felmegy a szerverre, hogy van e valami frissités, adatváltozás, ezért kell neki a net, utánna szépen megkaja a zöld utat, nethozzáférés nélkül a navigáció nyista! -
n003 #74 ..és müxxik az összes város utcaszintű navigálásra????????? persze net nélkül
mert én hiába töltöttem fel magyo. térképét nem adja be alapból :( csak ha engedélyezem a wlan-t és akkor letölti
valamit elb... csak tudnám ho mit?! :(( -
Axl Rose #73 És engedélyezted a Net hozzáférést ? -
szafi #72 Nekem is Kingstone-om van, egy kicsit lassú de nem vacakol.
És Maploaderrel tettem fel a térképet .. királyul megy :) -
#71 A Nokia N93i Is majdnem enyit tud!! és Jobban Nézz Ki!! Szerintem
de azért a N95 se rossz!
THX
Üdv:Mindenkinek -
FoToS #70 Nekem is kingsoten van és igy vacakol lehet szar a kártya -
n003 #69 jesszus mien kártyát vettél???? :O
nekem az 1 gb kingston semmi gond nélkül müxik
apropó van itt olyan aki maploaderrel tette fel a térképeket és nem neten húzta le?? -
FoToS #68 Srácok van egy kis gondom.
Vettem egy 1 G kártyát és amikor benne van a telóba megnyitom és lelassula telefon és nem tudja megnyitni a kártya tartalmát.És ujrainditja magát. -
Trash #67 Nekem jelenleg Genius HP-02 Live-om van...Én ezt kemény 3500Ft-ért vettem újanon :) És az ég világon semmi problémám nincs vele, csak kiakarom használni a telót, ezért gondotam egy ilyen fülesre is :)
(Amúgy sajnos használtan láttam BH-501-est 10e-ért...Nem tudom h megvegyem e :S !!??!!) -
szafi #66 Trash : azt a fülest olyan 14-15ért adják, ennél olcsóbban én nem láttam sehol. Viszont elég halk ezért az árért. Ezért én egy Plantronics pulsar 260-at vettem, ez is olyan 15e, de fülbedugós így hangosabb.
Ha tudsz olcsóbban akkor íd be ide pls. .. -
Trash #65 Hello!
Tudtok nekem segíteni abban, hogy honnan tudok szerezni olcsón (kb 10-11 e Ft) StereoBlueToothHeadSet-et (úgy tudom BH-501)?
Kössze! -
sancsab #64 Az N95-nél nincs jobb !!
Nézzük azt a listát, amit én állítottam össze azoknak a kollégáimnak, akik nap mint nap felkeresnek, hogy lássák : "miféle szuper cuccot vettél?"
1. telefon
2. rádió
3. mp3 lejátszó
4. fényképezőgép (a legjobb ami létezik: Zeiss lencse + 5 megapixel)
5. videókamera (30 képkocka/mp)
4. második kamera
5. diktafon, illetve a minőségét hallva inkább magnó
6. GPS helyzetmeghatározó és navigáció, saját műholdvevővel!!
7. sztereo hangszóró
8. hangutasítás (nem csak hívást, hanem bármilyen alkalmazást indít)
9. beszédhanggal bemondja a hívó fél nevét
10. bluetooth, infra, USB kapcsolat. Az USB 4 féle kapcsolatra képes.
11. pendrive
12. Word, excel, pdf, powerpoint bemutatók megjelenítése.
13. képszerkesztés (vágás,méretezés,színezés,effektek, stb)
14. videoszerkesztés (vágás,átmeneti effektekkel,) sokan el se hiszik!
15. jegyzetek és naplóvezetés
16. bemutató szerkesztés (fotókból,zenékből,szövegekből)
17. ébresztő óra
18. WLAN hálózat keresése és használata.(kipróbálva! szuper)
19. bővíthető memória (micro SD, max.2GB
20. vonalkód leolvasó (kipróbáltam, működik)
21. kihangosító, tekintélyes hangerővel.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de az N95-ös tanulmányozását még nem fejeztem be.
Drága? Én azt mondom: két db középszerű teló ára.
Valaki számolja össze, mennyibe kerülnek az itt felsorolt készülékek külön-külön:
1. Mobil telefon
2. 5megapixeles fényképezőgép
3. 50 programhelyes rádió
4. mp3-as lejátszó
5. diktafon
6. videó kamera
7. vonalkód leolvasó
8. GPS
A felsorolás biztos, hogy nem teljes, de képet kaphatunk ennek a maroknyi zsebcsoda tudásáról.
Még valami!
Szívből utállom azokat a tv készülékeket, videókat, DVD lejátszókat, melyeknek behangolásához, működtetéséhez minimum 3 diplomával rendelkező programozó-matematikusnak kell lenni.
Az N95-ös legbonyolultabb funkcióit is sikerült gond nélkül, a használati útmutató használata nélkül elsajátítani.
Valahogy embernek csinálták.
Én nem voltam nokiás, de ez a cucc magával ragadott.
Bocs, hogy ilyen hosszan írtam.
Üdv Mindenkinek! -
FoToS #63 Egy ilyen kérdést feltenni az N95 topicban :) -
#62 Sziasztok Melyik a Jobb telefon {Nokia N95 vagy nOKIA N77}???
tHX -
sancsab #61 Én sem nagyon, majd csak segít valaki :-)
Mindenesetre, amikor betettem a 2gB-os kártyát, és rámentem a "térkép"-re, akkor egy kis gondolkodás után már tudott valamilyen térképet mutatni, sőt meg is határozta a helyzetemet. Amikor aztán elindultam a kocsival, valóban ott mozogtam a térképen látható úton.
Hogy a térképet honnan vette? Nem tudom, de gyanítom, hogy a netről.Azért gondolom, mert én is "web n walk"-os vagyok. -
FoToS #60 Nagyon szépen köszönöm!!
Ja igen egy 2G karival szemezek én is.
a gps csak web n walk müxik? Nem igazán értem zt a gps dolgot. -
sancsab #59 FoTos !
2gB-os micro SD kártya megy bele. Azt mondják, max. 2gB, mert a 4gB-ost már nem biztos, hogy kezeli. Bár valaki azt írta, hogy ő beletette a 4gB-ost és szépen működik vele. Én mindenesetre 2gB-ost tettem bele. Szuper.
-
sancsab #58 FOTOS !
Aszongya: menü > eszközök > beállítások > általános > testreszabás > készenléti állapot > hivatkozások > és innen már Te is tudod
Csá! -
n003 #57 bocs :( ez nemis annyira free mint első megnézésre tűnt :(( -
n003 #56 néhány free játék -
FoToS #55 Srácok hol tudom azt beállitani,hogy milyen billentyük legyen a két felaső részen mert most üzeneketek a bal web n walk a másik,de hogyan tudom ezeket átálitani?