3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • tes23
    Sziasztok!

En nagyon gondolkozom egy N95oson. Vacilalok meg egy kicsit es kozben nezem ASUS P535jet is. Tudom hogy N95 gps-e nem valami pontos, sokkal jobb egy kulso, de engem ez annyira nem zavar.
    Amit kerdeznek, az a csuszka minosege lenne. Van egy baratom akinek ilyen telcsije van es fel mm-t lotyog, de ezt itt is irtatok. En attol felek, hogy a sok hasznalattol kb 0,5-1 ev alatt teljesen kikopik. Ez szamomra azert fontos, mert ha kiadok ennyi penzt egy telcsire, akkor 2 even belul nem akarok uj telefont venni, ezert kerdeznem velemenyeteket a csuszkarol.
    Allandoan teszteket, forumokat es videokat nezek. Arrol is lehet youtube on videot talalni, hogy a csuszka valahogy elvalik es amikor nyomkodja az ember erzodik hogy talan szetment? Itt egy link errol: http://youtube.com/watch?v=hg0Wy-bhPvg]csuszka_problema1
    Vagy egy masik:
    http://youtube.com/watch?v=rltZWvv_QEo]csuszka_problema2

Sajna linkkent nem tudtam beszurni oket, mert meg csak most regeltem magam sg.hu-n.
    Felek, hogy ez a hasznalat utan, siman bekovetkezik. Kerlek benneteket, akik tudnak errol pozitiv vagy negativ hirt, tapasztalatot, az ossza meg velunk.
    Elore is koszi!
  • G_ArchAngel #133
    én most adtam el, többet tudott, mint ami nekem kell, de ami fontos lett volna abban gyenge volt - nevezetesen a kamerája...

én mindennel fotózok, ami a kezem közé kerül és alkalmas képrögzítésre, de az N73 mellett gyászos az N95 képminősége - 3,2 mpixel pont megfelelő erre a szenzorra, a több csak a marketinget segíti, a képminőséget nem...

mindegy most van egy sima N73-am és egy N73 Music Edition:)

jó teló az N95, csak sokat akart a Nokia markolni és kevesebbet fogott...
  • genRob
    Az előző postom felejteő. A "gyárija" tökéletes. Mondtam, hogy nincs hibája. Mondjuk ennyiért nem is szabad, h legyen!
  • genRob
    Sziasztok!

Tud vki olyan működő mp3 lejátszót a telóhoz aminek van hangszín-szabályzója?
    HD JOHNNIE: Nincs hibája! :-)
  • HD JOHNNIE
    Tisztelt N95 tulajok! Végigolvasgattam elég sok véleményt a telefonról, úgy tűnik, hogy meg vannak elégedve vele. Azokat kérdezném első sorban, akiknek már egy ideje megvan a telefon, hogy mik a tapasztalataik, mi a legnagyobb hibája neki? Illetve ez a hiba korrigálható e és valóban megéri e a pénzét?
    Várom véleményeteket, negativumot, pozitivumot egyáltalán :)
    Előre is thx!
  • livi34
    Még mindig ez a téma? Ez a bosszus cucc. :DDDD Akkor mégis bevált nem, ha ennyire ez a téma. Tessék menni inkább strandra
  • manoszey
    Kíváncsi voltam, mert érdekel, hogy egy ilyen magasan jegyzett cég, hogyan engedhet meg mnagának ilyen gyenge reklámfilmet
  • Attila 007
    akkor miért nézted meg százszor, ha unalmas?
  • manoszey
    Megnéztem vagy 100szor a videót, de még mindíg nem tudom, hogy lehetett ilyet megcsinálni. Az alapötlet nem rossz, de túljátszott, erőltetett és unalmas! Gáz!
  • makpadi
    Mindegy milyen az a reklám, nekem a teló bejön, meg úgy nézem, olvasom, hogy másoknak is! A lényeg ez!
  • mopsar
    Nem feltétlenül lehet h a 'színésznő' teljesítmény alapján kapott fizut mert ha igy van akkor nagyon magas gázsit kaphatott....
  • makarihas
    Hát, majd spórolok rá, mint a nokia a reklámköltségvetésen! Azért ez egy kicsit szégyenletes produktum... (szépen mondtam)
  • mopsar
    Szerintem simán megéri, ha van ennyi pénzed amit egy hasonló kaliberű telefonra szánnál akkor ez nem rossz választás lenne én azt mondom.
  • makarihas
    Szép képek meg tesztek meg mittomén! Egyszerű a kérdés, szerinted megéri vagy nem? Az sokkal inkább érdekel! emberi tényező..:)
  • mopsar
    Hallo! Ha a telefonról érdeklödsz olvass el bátran valami tesztet a neten hozzá. A legtöbb tök poztítiv róla. Csak azérrt mondom mert ha komolyan foglalkoztat a dolog akkor gondolom komolyabban is utánajársz itt egy link:
    http://mobilarena.hu/cikkek/2007-04-06/nokia_n95_vagyak_kontra_valosag/
    ,de ha visszanézel itt is olvashatsz róla pár dolgot
  • makarihas
    Szasztok! Ettől az állítólagos hölgyeménytől eltekintve, miért kéne nekem ilyen telefont vennem? Félreértés ne essék, ne ellene vagyok, csak valaki rángasson ki a bizonytalanságból! Szal megéri az N95???
  • hantabb
    amúgy én is megnéztem a videot,sztem kurva nagy poén
  • hantabb
    viszont ha sört is tud csapolni a hölgy akkor már szebb
  • csukaviv
    Megnéztem én is a videót! :D Milyen igaz... Ha ilyenem lenne én sem az asszonnyal foglalkoznék... :D De hát kinek a pap, kinek a papné...
  • david599
    itt megált az élet
  • david599
    köszi! ugy oldottam meg hogy vásároltam egy bluetootos gpa müholdas valamit, és e tomtomot rátelepitettem! Mégegyszer kössz!
  • mentopes
    hmmm, visszaolvastam,megnéztem a videot,nagyon lol ... :) azért hála égnek a nők nem öregednek olyan gyorsan mint egy számítógép,mert egy öt éves számítógép már akár nyugdíjba is vonulhatna. nekem nincs n95-öm, épp most akarok új mobilt venni.bár egyenlőre vegyesek róla a vélemények. az biztos hogy egy telefon sem lesz sosem olyan jó mint egy digi fényképező, gps, pc stb... mindenesetre azért tényleg néha jobb mobilt nyomogatni mint tűrni a windows nyűgeit,meg nekem nem kell hogy a számítógépem megsemmisítse magát,megsemmisül az elégszer magától is... hozzáteszem,néha mert azért jobb szeretem ha látom is amit nézek épp... :P amúgy Maksa jó arc, nekem bejött egypár "híradója" . feleségét eddig még nem is láttam amíg nem néztem meg a videot...
  • n003
    vagy előfizetsz a netre és akkor bármikor letöltheted az érintett útszakaszhoz az útvonalat vagy a maploaderrel letöltöd a telefonodra
    van egy 3. lehetőség (ezt szoktam csinálni) ha otthoni net wirelessrouterrel müxxik akkor megtudod oldani előfizetés nélkül is a közvetlen letöltést persze ennek aza körlátja hogy előre otthon meg kell határoznod honnan hova akarsz menni és akkor frissíti az útvonalat

a menü - eszközök - gps adatok -ban tudod megnézni a koordinátát-magasságot-sebességet .. itt egyébként a térképen meghatározott iránypontot is megjelölhetsz és akkor mutatja a távolságot és az irányt is
  • david599
    valaki segicsen az elözö kérdeésemre!!! légyetek szivesek segiteni ... kösz
  • david599
    de a navigáláshoz mi kell? jah és én azt szeretném megcsinálni hogy mutassa azt hogy én hol vagyok! ebben tudnál segiteni?
  • n003
    nekem elsőre a gps-nek kellett 10 perc szabadtéren hogy megtalálja a pontos hejjét szal türelem
  • n003
    gps müxxik előfizetés nélkül is!!! navigálás nem megy .. mármint a térképletöltős része .. van egy mapdownloader progi amivel usb-n tucc feltölteni térképeket és akkor mán azis müxxik ;))
  • david599
    a gps átbaszás rajta!!! fizetni kell érte!!! shit,,,, tomtomot rakok rá!
    ugy olcsobb , veszek egy bluetootos gps vevőt ,, és ugy megéri
    szerintetek nem?
  • n003
    van egy félmilis kotyogása .. szerintem mindegyik ijjen :)
  • szafi
    david599 : nekem is kotyog, de annyira nem zavar. Ha téged nagyon zavar akkor vidd el szervízbe - valamennyit tudnak rajta javítani.
  • david599
    azért kérdem mert 2 napja vetem
  • david599
    Köszönöm!!! Egyébként mindenkinek kotyog egy kicsit a le-fel tolható lap?
  • n003
    menü - eszközök - beállítások - általános - testreszabás - készenléti állapot - hivatkozások! :)
    ugyanitt az aktív készenl.alk.-ai pedig a felső sori gyorsindítások megváltoztatásához ;))
  • david599
    hello! valaki tud segiteni nekem abban hogy hogyan kell azt beéllitani hogy alapból az " asztalon " az üzenetek és a web 'n' walk van! és azt hogyan lehet megváltozattni? segitséget elöre köszönöm
  • Attila 007
    inditsd el a térképet!Menj ki szabad térre, és várj kb 10 percet, és menni fog, de mindenekelőtt töltsd le a maploaderrel a hungray térképet, SIEG
  • FoToS
    Valaki segitsen már ,hogy lehet a telefonból előcsalogtni a GPS funkiót!
  • makpadi
    kicsit...
  • makpadi
    Kicsit viharvert, de a konfiguráció egy kicsit elavult...
  • masika
    Most akkor ez a nő akar lenni az "intelligens" számítógép?
  • mopsar
    köszi a linket fiuk! azota szakadunk a röhögéstől!xDD
    ezt eddig hhogy nem láttam?xD