3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • HD JOHNNIE
    Sziasztok!

Tudna vki segíteni abban, hogy honnan tudnék leszedni olyan videolejátszó progit a telefonhoz amivel bele lehet tekerni a videóba, visszatekerni stb, mert ez a beépített realplayer egy katasztrófa...

Előre is köszönöm a segítséget!
  • n003
    okké :) végigolvasom azt lehet összeszedem a bátorságot :D
  • tomonor
    A virtuális memóriát is megnöveli 40 megával... Ám ezt a 20 szoft is tudja. Vagy arra a 8GB belső memóriára gondlosz? Akkor meg vegyél egy 8 vagy 16 GB micro SD-HC-t >:) Igen, ugyanazokat tudja, végülis, a két telefon ugyanaz, csak az egyiknek nagyobb a kijelzője, meg nincs kameravédője.
  • Dj Tommy
    Én a Phoenix progival csináltam meg,de amúgy az NSU-val is meglehet,csak előtt NSS-sel át kell írni a pc kódot.
    Bővebben:
    www.nokiaprogramok.hu Egyszerű szoftfrissítés téma 1 és 94. olvashatsz ;)
  • n003
    és hogyan csináltad mert én annyira nemértek ezekhez a telfonos progikhoz minn micimackó az agysebészethez :S
  • Süti86
    Most olvastam hogy az új v21 szoftverrel az n95 ugyanazt tudja mint a 8gb-os(kivétel a belső memória)
  • tomonor
    T-MOBILBA NE BÍZZON SENKI! FÜGGETLEN FTW!
  • Dj Tommy
    Nekem is T-mobilos van és a 12-es volt rajta,de ahogy előbb is írtam,én nem vártam tovább,hanem felraktam a 21-es független szoftot a telora :)
  • n003
    az :( és sima n95
  • tomonor
    T-Mobilos?
  • zero_cool51
    Gondolom azért, mert 8Gb-os N95-öd van... abból a legfrissebb a 15.0.015 (bár nem értem miért 12-eset ír)
  • n003
    frankó :S gondoltam updételem a telefont erre kiírja hogy nekem a 12.xy van fenn és ennél újabbat nemtalál :O
  • Süti86
    Elérhető a V21.0.016 szoftver a Nokia Software Updaterrel!!!!!!!!!!!!
  • tomonor
    Értem. Valaki más nem tudná letesztelni akinek 20-a volt?!?
  • Dj Tommy
    Nekem a 20-as szoft kimaradt a telo életéből,mert én T-s 12-es szoftól válltottam 21-es független szoftra
  • tomonor
    Most vittem vissza szervizbe, majd meglátjuk. Érdemes v20 ról 21 updatelni? Ugy értem, életbevágóan fontos?
  • Dj Tommy
    Persze le lehet,csak több dolog kell hozzá,ezért érdemes körül nézzni torrenten,mert ott egybe van 1 packba,ami szükségeltetik a jó müködéshez.
  • Süti86
    Én most írtam a nokiának.Megkérdezetem őket hogy mikor teszik elérhetővé már.Várom hogy visszairjanak.Apropó,ezt a progit le lehet valahonnan szedni?
  • Dj Tommy
    Én is úgy voltam vele,mint néhányan,hogy azt se tudtam mi a Phoenix,de mióta használtam, lehet most csak azzal fogok frissiteni a jövőben
    Olyat olvastam,hogy van amelyik Nokia boltba már feltudják rakni a 21-es fw-t
  • Süti86
    Háát az ilyen dolgokhoz nem értek,de már jó lenne ha elérhetővé tennék a nokia software updaten is!
  • tomonor
    Phoenixet használják a szervizesek is tudtommal. Amugy az DJ Tommy volt, az oldal adminja. ;)
  • Süti86
    Megnéztem amit írtál a v21 szoftverrel kapcsolatban,és azt irja az a másik illető hogy valami Phoenixxel tudom felrakni rá az új V21-est.A gyári nokia szoftverfríssítővel még egyenlőre nem lehet.Csak kgőzöm nincs hogy mi az a Phoenixx.
  • tomonor
    Csak azt tudom biztosra, hogy nem WPA, hanem WEP, de mégse tudják lopni.
  • tomonor
    Mittomén... Csellósok állították be. xD
  • Maco13
    nem inkább ugy hogy a hálókártyád MAC címére osszon csak ki ip-t? Ezt a címet kiszeded a telefonból is, beállítod a routerben, és lesz neted telón is.
  • tomonor
    A felállás az hogy van routerem, de az ugy van beprogramozva, hogy csak a gépem IP-jének engedje a használatát. (így védem ki azt hogy lopják ;) )
  • tomonor
    Már megjelent, szervizbe már azt kéne rárakniuk. Én haljak meg ha nem, visszaviszem! (amugy 100% mer szar maradt a teló xD csak a drága kijelzőfóliát sajnálom ha leszedik vagy vmi :( )
    Egyelőre Nokia software updateren nem elérhető. Nézz körül itt az egyik hírbe.
  • Süti86
    Mikor jelenik meg már végre a V21 szoftver az n95-re,mert a szoftverfrissítő progim a V20-nál nem talál újabbat!
  • Dj Tommy
    Már ezt egyszer olvastam
    Amúgy egyszerűbb lenne a telon való netezéshez,wifi routert venned
  • tomonor
    -.- Szerelmes lettem az N96-ba.
  • tomonor
    Olyat nem lehet vajon csinálni, hogy hozzádugom a telefont a géphez, és a telefon a számítógép net hozzáférését használja?
  • tomonor
    köszi.
  • KILLER2
    #597-ba van néhány, talán MP4be is konvertálnak.
  • tomonor
    Ööö, bisztoss. Tudnál pm-ezni nekem valami jó DVD-MP4 konvertert?
  • KILLER2
    Ja, majd elfelejtettem leírni, hogy mivel: 300 zeneszám és egy két órás film (silent hill, 699 MB). Meg kb 10 program, de csak mert most lett firssítve, szóval néhány hét és még +20 program, valamint most kép sincs rajta, de abból is tálag a 80-100 db. De azokat amikor veszem a fáraadtságot, hogy áttegyem a PCre, utána le szoktam törölni.
  • KILLER2
    Nekem már lazán betelt 3 GB.
  • tomonor
    Ja igen! Vettem egy 4 gigás Micro SD-HC-t. Vehettem volna 8-at, vagy 16-osat is, de az most nem volt polcon. Meg nem mintha 2 giga nem lenne elég, de négy! o.o
  • KILLER2
    Mindig van valami baj ezekkel. Szerencsére az én 8GBsommal most midnen rendben van, csak csinálnák már végre meg, hogy ne fektetve tegye be mindig a képernyővédőt.
  • tomonor
    Na, volt aszervizbe a mobil, de még mindiig csinálja a szar kijelzővillogást, tehát nem a szoftverrel volt a gond. Most sajna ünnepek jönnek, na mind1. majd jövőhéten visszaviszem. Még nem raktak rá új, v21-es szoftvert, de a 20-as magyar változata jól néz ki. >:)
  • tomonor
    Ez igy igaz egyenlőre.