3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • BECKHAM7
    köszönöm a linkeket!
  • Maco13
    alufóliával körbe kell tekerni a telefont 4-5 rétegben
  • KILLER2
    Ha annyira kell a GPS, akkor lehet, hogy jobban jársz egy bluetooth-os GPS antennával.
  • zero_cool51
    vagy a GPS jelet? :)
  • KILLER2
    Nem tud valaki valami megoldást, amivel lehetne erősíteni az N95 8GB WiFi antennáját?
  • tomonor
    Gratulálunk, ön helyesen döntött!
    Nyereménye 2 link az ingyenesek világából:
    www.nokiaprogramok.hu
    6600.argonet.hu.

Használd majd egészséggel! xD
  • BECKHAM7
    Hellósztok!
    Tudnátok nekem oldalakat linkelni ahol találok pár jó kis hasznos progit N95-re?
    a héten veszek egyet, aztán pakolnék is rá pár hasznos cuccot!
    simát veszek...nem kell a 8gb, meg drágább is, max veszek bele nagyobb kártyát...
  • tomonor
    Bisztoss...
  • Verseghy
    Jobbaknak megjelenik^^
  • tomonor
    Nemigaz! Volt olyan kép a gallériában, vagy videó, ami nem jelent megf a tv-n,csak a gallériát mutatta tovább...
  • Verseghy
    A TV-n az jelenik meg, ami a telefon képernyőjén látszik. Szóval ez független attól, hogy netezel vagy épp Snakes-ezel.
  • Doog
    Oké köszi !
  • tomonor
    Tudtommal igen, bár még nem próbáltam, mer nincs a lakásom közelében csatlakozható wlan... :(

Miket beszélek... PERSZE HOGY MEGJELENIK!!! Ezért olyan jó ez a mobil. ^^
  • Doog
    Egy kérdés:
    Ha WLannal megtaláltam egy szabadon fogható netet és rákötöm a telót a TV-re a hozzá kapott kábellal akkor megjelenik a TV képernyőjén az hogy én éppen mit csinálok az interneten ?

Kösz!
  • tomonor
    Apropó: nekem el van csúszva az oldalsó gombjai, nagyon nehezen nyomható felfele a hangerő gomb+a kamera gomb néhe beakad... :s
  • KILLER2
    Nekem teljesen karcmentes. Eddig 3x esett kb 1 métert, de mind3x szőnyegre. Egyedüli hibája két kis pöttynyi kopás a hanerő gombján mind2 kidomborodás szélén, de az csak akkor látható, ha világít. Amúgy csak koszos, de az meg kitisztható.
  • Verseghy
    Nekem van egay kicsi karc a VGA kamera fölött egy picit, de nemtom hogy szereztem.
  • tomonor
    Nektek eddig hányszor esett le? xD

Nekem kétszer, egyszer puhára, ám másodszor kemény csempéra a rendelőben..xD (azt hittem, hogy a zsebembe dugon, de közben mellé dugtam) XD
  • Verseghy
  • tomonor
    PONTOSAN.
  • KILLER2
    Mittomén, gondolom bankszámláról veszik le.
  • Verseghy
    Mit fizetsz kinek és hogyan? -.-
  • tomonor
    Oké :P Akkor a garmint letöltöm vmi warezról. :P

Amúgy a Google Maps is kira...Csak nem navigál.

Amugy, nemcsak azér kell fizetni, hogy navigáljon, hanem vmi speciális feature-kért. NOKIA MAPS FTL!
  • KILLER2
    Tévedsz. A navigálásért fizetni kell. De erre van a Route66, a Garmin Mobile XT (szeirntem ez a legjobb) és a Sygic MOBILE. Mindegyik sokkal jobb, mint a nokia maps.
  • n003
    én kb 3 hete kérdeztem használtmobilos emberkét tescoban mit ér a telefonom és ő azt mondta 60-rt beveszi .. amúgy nekemis karcmentes de trémobilos függőséggel
  • Verseghy
    Az a fizetős benne, hogy a térképet az internetről szedi. De ha WiFi-n szeded le akkor ingyen van.
  • tomonor
    Amúgy tényleg fizetős az aktív navigáció? Vgay hogyvan ez a NOKIA MAPS-nél? :o
  • Verseghy
    Én is hasznát venném:D Csak még nemtudtam:) De ami késik nem múlik:)
  • KILLER2
    Kb. Bár én hasznát tudom venni. Nem szoktam gyakran használni, de amikor mégis, akkor jól működik és nagy hasznát veszem.
  • Verseghy
    Egyre jobban az a véleményem, hogy csak azért van egykét nokiába a GPS, hogy oda tudják irni, hogy van benne^^
  • KILLER2
    Aki ki akarja próbálni, hogy van-e valami baj a GPS-el. De nem kell kint állni, lényeg, hogy ne nagyon legyen semmi a telefon felett és nem árt szerintem, ha egy helyben van. Pl beülsz a kocsiban valami nem túl beépített környéken, azt vársz.
  • Verseghy
    najó, de ki fog kint állni 20 percet?:D
  • BECKHAM7
    Na találtam egy elég jót! szeretném kérdezni h mit gondoltok, jó vétel lehet-e
    sima N95, nem karcos, szép állapotú, 18 hónap nokia garanciával, mo-n vásárolt, nem kínai szar, minden tartozékával 60e
    mit gondoltok?
  • KILLER2
    Várj többet. Szabad ég alatt nyitott billentyűzettel, ég felé tartva hegyd akár 20 percig is és lehetőleg jó, felhőtlen időben próbáld. Mennie kell. Ha megvannak a műholdak, akkor csak ti nem vártok szeirntem eleget.
  • Verseghy
    Detto... Elvittem szervezibe is, de 3 hét után elmondták hogy semmi baja... De azóta se jobb:D Mondjuk a Műholdak állapota-nál kijelzi hogy talál egykét műholdat, de nem tud rá csatlakozni.
  • tomonor
    Most próbálgatom a GPS-t, de valamiér nemnagyon találja meg a műhaoldakat 10 perc után se :/
  • tomonor
    Tán Amerikába annyiba kerül most...
  • BECKHAM7
    Nem tudtok olcsó és jó eladó N95-öt? 70ezerért... ha találnék egyet elfogadható árba, nem régit, persze jó állapotban az jó lenne!
    ha vkinek van netán eladó írjon pm-et! kösz!
  • genRob
    Sziasztok!

Miért nem lehet pc suit/képek tárolásásval csak a friss képeket videokat tárolni? Nincs vmi megoldás, hogy annyiszor mentsem ahányszor akarom? Tehát ha már egyszer lementettem akkor engedje megint pl. más helyre de uazon a gépen. Előre is köszi a választ.
  • tomonor
    Nokiaprogramok.hu<--Itt nézz körül!