3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#734 Ja, te tényleg. -
tomonor #733 Én oda írtam. :O A 4 gigás kártyám pedig sima Nokia, egy helyi nyíregyi mobilboltba vettem. ;) -
#732 Ja, arra mondtam én, hogy ott kell, csak azt hittem, hogy leírták. -
#731 Meglett!
Alkalmazáskezelőben nem kerestem én hülye, és onnan sikerül törölni!
Menü/Alkalmazások/Alk.kezelő -
#730 ha opciókra rámegyek csak annyi van ott h
Beállítás
Megtekintés
Témahatások
Súgó
Kilépés -
#729 ja a kártyás dologgal kapcsolatban van ötletetek?
vagy csak bemegyek ósanba vagy vhova azt veszek egyet?
ti mit használtok? én SanDisk-ra gondoltam, azom volt előtte is, jó volt minden és olcsó... -
#728 Pedig azt is onnan kell. -
#727 azt sikerült is köszönöm! de a téma nem megy -
tomonor #726 asszem én próbáltam törölni a témáknál, és nem ment... lehet hogy tévedek. Mindenesetre az alkalmazáskezelőben mindent lehet törölni. :) -
n003 #725 programot a menü - alkalmazások - megkeresed a programot - opció - eltávolítás
téma ugyanez csak a témabeállításoknál -
#724 És még vmi...
Tudnátok ajánlani egy helyet hol tudnék venni jó áron memóriakártyát bele? -
#723 HEllósztok!
Feltettem egy témát telóra, vmi gagyi zöld meg füves meg minttomén, meg egy játékot, azokat hogy tudnám törölni? mert PCSuite nem látja a feltelepített dolgokat... -
n003 #722 izlések és pofonok ;) -
#721 Nem feltétlen szar, csak nekem a Garmin sokkal jobban tetszik. Többet tud, amint lszrevettem, több lehetőség, részletesebbb térkép. -
n003 #720 a valós navigálás amikor folyamatában mondja ho: 50m és forduljon jobbra, 200 forduljon balra, majd forduljon fel :))
killer: én nem találtam szarnak :) ismeri az egyirányú utcákat, megtalált egy bekötőút végén levő vadásztanyát név szerint szal szerintem elég részletes meg megbízható .. bár talán egy kissé lasabb mint a garmin -
Verseghy #719 Ja meg az, hogy egy külön lapon leírja, hogy hány méter utána merre kell fordulni? -
Verseghy #718 Az nem navigálás ha ki van jelölve az út, hogy merre kell menni? -
#717 Viszont a nokia maps szerintem továbbra is szar. -
n003 #716 akkor nekedsem navigált :DD a útvonaltervezés-nyomonkövetés megy ingyé is de a valódi navigációért fietni kell :) -
Verseghy #715 Ki fizetne azért, hogy beszéljen?:) -
Verseghy #714 Amikor bedugot meg kéne kérdeznie valamit talán. Bár nekem nem kérdez csak kirakja. -
#713 Okoska. Nem tudom, nekem kért valamit. Előtte én is úgy tudtam, hogy ingyen n avigál. De hidd el, hogy beszéljen is, az már nem ingyenes. -
do2 #712 az meg volt sőt av2-re is nyomtuk de semmi, a telcsin nem kell vmit álitani ? -
Verseghy #711 AV-ra kapcsolni a TV-t.. -
do2 #710 az még kevés addig megvan nekem is, de tévére nem nyomázta ki, mit kell még csinálni ? -
Verseghy #709 összedugni:D -
do2 #708 valaki kitette már tévére ezt a telcsit ? mit kell hozzá csinálni ? -
tomonor #707 kira :) -
Verseghy #706 Multkor sikerültmegtalálnia a GPS jelet és pestről azzal jöttem haza, navigált is faszán és a Nokia Mapsba mutatta az útvonalat. Hidd el, hogy ingyenes... okoska:D -
#705 Hellósztok!
Vmi jó témát nem tudtok a telóhoz? a Nokia Music Edition-öknek van nagyon szép zöld témája, az esetleg nincs N95-re?
felszerelkeznék ilyen dolgokkal, ha lesz legyen mit pakolni rá -
do2 #704 bnőm ilyen telcsit vett msnen fel is tud jelentkezni, kamera képet lehet valahogy küldeni msnbe ? -
#703 hálókártyának van mac címe, és adsl esetén ip alapján azonosít a szolgáltató. A torrent, DC, stb szerverek meg főleg, ezeknek semmilyen rálátásuk nincs a hálókártyád címére -
#702 Sziasztok!Tegnap vettem én is egy ilyen telót. Egyszerűen tökéletes, csak angol menüm van. Tudna valaki abban segíteni, hogy hogyan tudnék feltenni magyar szoftvert és, hogy hol lehetne találni. Köszi -
jeti00 #701 Üdv!
Tegnap előtt vettem egy ilyen szépséget de máris gondom van :S egyik hogy felraktam két játékot, egyiket se futtatja és nem is lehet törölni. futtatásnál nicns reakció, törlésnél halványodik a kijelző aztán ennyi... a másik hogy a telepítéseknél 80% körül megáll, nemtom miért lehet.
usb-t használok, memórakártyám még nincs. application managerbe jobboldalt miért nem látom mi van a telómemórián?
előre is köszi -
tomonor #700 És azt honnan tudjam, hogy melyik hotspotot használhatom ki? Jó, mondjuk ez most egy off-topic kérdés volt, de azér már... -
#699 minden hálókártyának vagy gépnek nemtom pontosan, van egy MAC címe ami egyedi, nincs még 1 belőle, és az alapján tudnak téged beazonosítani a szolgáltatók...
sőt ha vmi rosszat tettél a yardság elmegy a szolgáltatóhoz a MAC címeddel amit megszereztek mert letöltögettél DC-n vagy akármin, és a szolgáltatónak te regelve vagy MAC cím alapján, megmondják és jönnek is érted pont a héten volt szó infoórán erről...
sztem akkor a telónak is van....mert pl a PSP-vel is lehet netezni és annak is van MAC címe! -
tomonor #698 A mac az nem tudom mi, de a teló wlan IP-je a hátoldalán van az akksi mögött... -
#697 régebben hülyítették ezzel a laptop tulajokat, de attól még kamu. A notebook-ok terjedésével megoldották a külső antenna problémáját is, de mivel a wifis telefononk nincsenek régóta, és amik vannak se köthetők 1 márkához, nem hiszem h létezne mobilra ilyen cucc. Főleg mivel ahhoz hogy legyen értelme, kb a telefon magasságát kéne elérnie hosszban (a laptopos változat olyan hosszu mint 2 N95).
Ha már témánál vagyunk, lenne pár kérdésem. Van valaki aki komolyabban használja a teló wifi képességeit (8GB változat érdekelne inkább)? Public és védett hálózatokra is képes csatlakozni? Valahogy ki lehet nyerni a wifi kártya MAC címét a telefonból (vagy Symbian alatt ilyen nem is létezik)? Egyetemi hálózathoz nekem ezt a címet kell beregisztrálni, és jo lenne ha tudnám használni. -
tomonor #696 Semmiség :) -
tomonor #695 Ám ilyenről már hallotam, de igaz is? O_o