3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #774 Nokián ez még új... NA de mind1. -
#773 Hát igen, GPSben nem jár az élen a Nokia. -
Verseghy #772 Nokiámon percek kérdése volt hogy megtalálja a GPS jelet. És kellett hozzá, hogy ne legyen felhős az ég meg bla bla.. Applenek 10 mp kellett és úgy, hogy a szobámba vagyok. Beszartam rajta... Ennyit a nagy nokiáról... -
tomonor #771 Dehogyis... A teló csak MP4-et, vagy 3GP-t játszik le. Vgay convertáld át a filmet MP4-be, vagy tőcs le vmi lejátszót a telóra. A symbian erről híres ugyebár B) -
zero_cool51 #770 Köszi. Ezt tudom, csak arra gondoltam, hogy a régi pc suite átalakította a filet, hogy kompatibilis legyen. ha így simán felrakom, akkor le lehet játszani a filmet a telón? -
tomonor #769 adat. Az amugy is gyorsabb, de akkor csak a mem.k-t ismeri fel a gép. Vagyis mintha a telót egy memóriakártya olvasóként használnád. -
zero_cool51 #768 Hogy érdemes filmet feltenni a telóra? Adatátvitel módban, vagy PC Suite-al? -
#767 Itt van a Kingmax -
Axl Rose #766 Nekem Hama van 2 GB, 3500 pénzért vettem 3 hete...
Előtte egy 1 GB SanDisk volt, azzal sem volt semmi gond... -
#765 még mindig kártya gond...
Találtam SanDisk 2gbosat, vagy Kingmax 4gb MikroSDHC
árban megegyeznek, de nemtudom, hogy a Kingmax menniyre jó, vagy lassabb...mind2höz van adapter is...
plz írjatok, ma még meg szeretném rendelni... -
tomonor #764 Nekem 1 gigás volt az alapcsomagban, most azt a muternak adtam =O -
#763 Vennék memkarit mert nem attak hozzá a rohattak
Melyiket ajánlanátok SanDisk -ebből Ultrat néztem- meg van Kingston...
2gbosat vennék...nekem elég...meg majd ha kell veszek nagyobbat kész... -
tomonor #762 De ugyanaz a felbontás, szal tökkkkmind1 sztem... -
do2 #761 De nagyobb a képernyője a 8gb verziónak, szóval olyan kell nekem :)
-
tomonor #760 A két telefon ugyan az. Annyi, hogy a 8GB-s nagyobb terjedelmü, nem látszik ki az oldalvonala. +meg nagyobb a kijelzője, ugyebár. Ám, ha megveszed a sima N95-öt, frissíted a szoftverét, ugyanaz az eredmény, mintha 8GB-ed lenne: ugyanaz a kamera-válaszidő,(a minőség is ugyanaz természetesen), ugyanannyi memória, stb. És ha veszel bele 30-ért 16 gigás mem-k-t, amit totál kezel még a sima, frissítetlen változat is, akkor tömérdek sok cuccot tudsz rárakni... -
#759 lol pedig azt írák asszem prohardveren amikor kijött a 8GB, hogy azért lett ekkora nem bővíthető a memória, mert ennyit képes megcímezni a Symbian ezen verziója. Lehet hogy a "régi" N95 csak symbian frissítés után képes erre, nem?
Amugy funkcióbeli különbségben nem sokkal jobb az 8GB ugye? Talán jobb kamera van benne, de tud még pluszt valamiben? Jobban szeretem a fekete telókat, de simához is lehet venni ebayen fekete házat pár dollárért, és nem szivesen adnék ki tízezreket az ujért emiatt. -
tomonor #758 Ízlések és pofonok. -
#757 Ja, memóribána már odavágja a sima N95 a 8GB-set. Én azért válaszottam a 8GB verziót, mert szimplán jobban tetszik. -
tomonor #756 Bizony. Ám nekem csak négyre futotta, te az is megteszi. ;) -
#755 Na ezt nem is tudtam! -
tomonor #754 A simát 16 GB-re is bővítheted ;) -
do2 #753 én ha veszek n95-t akkor csak a n95 8gb verziót veszem, bár sajna elég drága még -
tomonor #752 Oké. De ne változtassuk már át az N95 fórumot Iphone fórumra ha lehet...
Annak is van saját fóruma... -
n003 #751 ehun írnak rajta -
tomonor #750 Iphone-nak hol van qwerty billentyűje? -
#749 Ja, az érintőnem lenne rossz. IPhone-nak engem a nagy érintője vonz a QWERTY billentyűzettel, sok mindenre jó az. Meg az apple-től megszokott gyorsaság és stabilitás, viszont mintha az N95öt jobban lehetne "okosítani". -
n003 #748 miért is? ha megnézed a kategóriatársait (mio70x - p910) mindegyiknek van érintőképernyője -
Verseghy #747 Hát elég fura lenne az N95ön éritnőképernyő. Az már szerintem az N99-re kéne:) -
n003 #746 egy dolgot hiányolok a telefonról azaz érintőképernyő :( -
Verseghy #745 Van. És gyorsabb mint az N95:) -
n003 #744 :)) nyugi csak az árára voltam kíváncsi .. -
tomonor #743 Jajajajajajj, ne kezdjük! Ép elég ez már amerikába, ami ott dúl. A két telefon nem ugyanaz, jobb ha nem hasonlítgatjuk össze. Wlan van az IPhone-ban? -
Verseghy #742 90ért. 2 hetes volt csak kipróbálták, nem telefonáltak vele. N95öt meg 60ért számolták be. -
n003 #741 mennyiért vetted? -
Verseghy #740 Lecseréltem N95öt iPhone-ra. Szerintem megérte! -
do2 #739 msnbe valaki már összetudta hozni hogy kamerát mutasson a partnernek ?
És azt hogy lerhet megoldani hogy nagyobb mérető fájlt is lehesen rajta fogadni ? -
#738 kösz szépen -
tomonor #737 Ma teszteltem a GPS-t. Naon faxa ^^ -
#736 Megtaláltam a MAC cím kiírására a kódot! Ha még kellene:
*#62209526#
egy jútúbos vidin találtam!Remélm hasznát veszed!
Még pár kód:
*#06# IMEI szám
*#0000# szoft szám, gyártási idő
*#92702689# bejövő-kimenő hívások számlálója(idő)
*#2820# Bluetooth cím
-
#735 Ezt a progit gondolom láttátok már de azért beteszem a vidit:
http://uk.youtube.com/watch?v=7DikbVmYLR0
Érdekes dolog, mit gondoltok róla?
Nekem személyszerint nagyon bejön, bár még nem próbáltam