Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv.
Tapasztalatok E66-ról? Erõsen gondolkozok, hogy lecserélem...

Minstrel
üdv.. van valamilyen program amivel a névjegyzékben lévõ betûk méretét lehet növelni?

http://topgearhungary.blogspot.com/

hurrá o.o

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

nyíregyháza...

KILLER2
Ha megfigyelitek, eltûnt a FAQ mellõl a kis béte verzsön felirat. Még nincs kész teljesen, de kapott egy új linket az oldalajánlóba és ha hiszitek, ha nem, megírtam a várva várt részt. Igen, azt, hogy hogyan kerülhetitek ki a szignózást.

Töltsük le az internetet!

hol vetted ?
én. 5000 forint. 2 rétegû. fél éves. azóta sincs egy karc rajta 😄

Doog
Azt írták lehet, de én nemtom hol.

...::::::...

Én viszont szívesen tennék rá a telcsimre új fóliát😊 vajon lehet ilyen hülyeséget venni ? Eredeti fólia még tart vmennyire😊
Doog
Én személyesen vettem boltba, hisz az tök mindegy hol veszed pl. médiába, vagy T-éknél vagy netrõl rendelsz. De én elõtte szeretem élõben látni, hogy mit veszek meg. 😊

Jó van kép meg minden,csak még soha nem rendeltem neten ilyeneket....
Néztem autóstartót az egyik netes oldalon rendelt már valaki,hogy milyen??Fele annyiba kerül mint a nokiában....
solo
Én semmilyet..2 hétig rajta volt, de mivel zsebben hordom nemhasználok fóliát..Utállom...És a zsebem amúgy is tisztán-karcmentesen tartja: D
(gb nek pl egyáltalán nem gagyi a fülese, de egy kicsit erõsebb jobb lenne.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Media Markt-ban vettem és nem volt Fólia,megnéztem mindent de nem a füles volt a fõ szempont,nem rossz csak megjegyeztem sztem gagyi,a haverom 30 000ft nokiájához nem gagyinak tünõ vezérlõ volt,volt fogása vagy mit tudom én))).Elötte elõfizusan akartam venni a T-mobolnál ott is megnéztem a telót és azon sem volt fólia egyébként,csak meggondoltam magam és kártyafüggetlenül vettem aztán.Ezeken nem tudom miért nem volt fólia.Na mindegy.Vettem 1-t rá 2000ft-ért ami leszedhetõ és mosható de 2 leszedés után már a sarka nem tapad fel rendesen..Mondjuk jó fólia kicsit vastagabb..Ti milyet használtok??
...volt fóláim...

BECKHAM7
én is kaptam fóliát! és sztem ne használd az eredeti fülest,ha lehet mást is!

nekem elõtte 6230i-m volt a POP-portos fos, és állandóan elromlott a fülese, vehettem 2 havonta egy újat, de N95-nél jack van, így inkább vegyél egy másik kis fülest!
én speciel a PSP-hez vett Logitech fülest használom, és szól mint a veszedelem! általában max 60%on szoktam hallgatni, bõven elég az, vonaton is!
A pontos neve az: Logitech PlayGear Sealth

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

KILLER2
Nem volt fólia?! Nekem is volt rajta. Tuti, hogy eredeti és új az a telefon? Vagy csak valami szar kis boltban vetted?

Doog
Nekem volt fólia.
Mikor megvetted a telefont meg kellett volna nézni mi lötyög mi nem, mart addig el sem kellett volna hozni.
A hanggal nekem semmi gond és azt a fülest használom hozzá amit adtak, bár én is most tervezek egy újat venni.

Fólia
Mindegy a szoftver a vezérlõnek jónak kéne lennie...Amugy néztem 1 ismerõs másfajta nokiájának a vezérlõjét,és sokkal jobb a,jobban össze van rakva,az n95-nek kicsit lötyögnek a gombjai olyan kis gagyinak tünik,de lehet csak nekem vagy az enyémnek))....Amugy ha rádiót hallgatók vagy mp3-at sztem halk az n95 elég jól hallom a külsõ zajokat,most néztem 1 Koss fülhallgatót kb 6000ft korlátlan garival szerintetek jobban szól majd illetve hagosabban?????Hozzáteszem nem szeretem ha üvõlt a zene de tényleg minden külsõ zajt hallani.Ami még idegesített mikor a telót vettem,hogy 1 rohadt törlõkendõt nem ad a Nokia 140 000ft-ért,és a kijelzõn nem volt gyárilag 1 rohadt fólis((((..
KILLER2
Én meg azt mondtam, hogy az a vezérlõ szar szerintem.

genRob
Amit adtak hozzá két részbõl áll. Egy távvezérlõ amit be kell dugni a telefonba, több pólusú jackkel csatlakozik. Valamint maga a fülhallgató rész amit az elõbb említettbe kell csatlakoztatni. Na most a távvezérlõ rész gombjai nem reagálnak. Nem tudok vele semmit csinálni. Se hangerõ, pause, semmi...

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

5c0rp330n
hát, azt ne is várd, hogy kiírja, hogy bármi történt, csak éppen minden file elérhetõ lesz tõle, ezt xplore-ban tudod pl megszemlélni..

installserver.exe-vel müxik nekem thx az infót😊
solo
Vááá, bakker....
Kecseg mobiola webcam..: C
Új rendszerrel nemismeri fel a telóm: @

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

na mindent megcsináltam ahogy kell a fájl bemásolva de a caps on caps off nem müxik, nem csinál semmit ha rányomok
vkinek 5lete ?
5c0rp330n
Én kb 2 hónapja próbáltam, leirás alapján, a legfrissebb szoftverrel vettem a telcsimet 8 gb-t és ott nem mûködött a hackelés.... Lehet azóta vannak már új módszerek erre is
KILLER2
Én meg ha tudom, a héten befejezem a FAQt. Ha nekilátok, az elsõ dolgom az lesz, hogy megjrom ezt a szignózós cuccot, mert most így fejbõl már én sem tudom, hogy hogy lehet kikerülni.

KILLER2
Nem mondtál ám sokat. Mi nem mûködik rajta? De ezek alapján szerintem nem a telefonnal van a baj, hanem a fülessel.

genRob
Sziasztok! Sokáig nem használtam a telefonhoz adott fülhallgató szettet. Most elõvettem, de nem mûködik rendesen. A távvezérlõ egységére gondolok. (Hangerõ, számléptetés, hívás fogadás/vége, hangerõ, stb...) Több szoftver frissítésen is átesett a készülék. Mi lehet a gond? Elõre is köszi a választ!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Én elfelejteném a szignót, akkor légy szíves adj olyan linkeket ahonnan ezt leszedhetem,a régi módszerrel nem ment hackelés, ha vannak friss progi hozzá érdekelne
köszi
5c0rp330n
felejtsd már el ezt a szignózást. istallserver-es hacket megcsinálod, ennyi.

Megosztanád velem hogy lehetne ? Ezt a Magickeyt szeretném feltenni.Van 1 weblap ahol meglehet szignózni, de ott nem fogadta el ez a progit sajna. Pedig ezekkel a multimédia gombokkal elég kényelmesen lehetne játszani bármit.
KILLER2
Arra még várhatsz 😊
Én viszont megcsináltam a hackelést legújabb fw-el 8GBs telón. Csak épp én nem kerültem meg vele a szignózást, mert én tudom, hogy hogy kell.

Ja próbáltam már hackelni, de vmiért nem engete nekem 8 gb-n a legfrisebb szoftverrel😞 remélem majd a faq-ba lévõ leírással megtudom oldani a szignózás kikerülését
KILLER2
Takarítottam kicsit

5c0rp330n
ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a telefon szó neked nem tetszik. nem is azért, mert szerinted nem illik rá, csak úgy a hangzása miatt. egyszerûen nem tetszik. szerinted mi mit tudunk ezzel kezdeni?
a magickey-t pedig nem kell szingózni, sem semmilyen más progit. az egész telefont felahckeled kb 2 perc alatt és sohatöbbet semmit nem kell szignóznod.

próbáltátok már ezt a magickey nevü progit ? úgy tudom hgoy a multimedia gombokat is lehet akár játékokhoz is használni😊 Az tök yó lenne! Csak kár hogy szignozni kell😞
olyan progit keresek ami Streaming online tvt lehet fogni wifin keresztül.... Létezik egy progi live tv kb 4 csatorna fogható csak vele.Ha vki tud valami yót jelezze pls
Nehogy azt hidd, nagyon jó felvétel lett a tüzijátékos is. :o majd megy youtubera

BECKHAM7
sima N95, vagyis N95 4Gb<#idiota>

KILLER2
Külön-külön lesznek fent képek és videók. Azt viszont odaírhattad volna, hogy 8GB vagy sima N95el készültek. És köszi a képeket, ezek jók és így legalább az is látszik, hogy milyen makróba.
Tomonor: repülõshow-ról jöhetnek videók. Tüzijáték nem érdekes, mert az egy régi telefonon is kb csak felbontásban különbözne, mert ott a sötétben a villanásokból nem nagyon derül ki, hogy milyen videót csinál.

BECKHAM7
én egy-két frankó képpel hozzájárulnék a videóhoz, vagy nem tom mibe akarjátok tenni
pl itt egy makró(kb 3-4cm-rõl fényképeltem)

és egy semmi zoom, egész jó idõ, F1-en készítettem

ha kell, kell ha nem nem....

Én. Sima N95. Vannak videóim augusztus 20-áról, Pestrõl (mostani-rõl) tüzijáték, repülõshow, zoom. Csak lusta voltam eddig bedugni a mobilt meg megszerkeszteni a vidit. xD Képeim is vannak ha jól tudom...

KILLER2
Van valaki, aki vállalna N95el vagy N95 8GBvel (utóbbit szükség esetén csinálom én) próbakép ill. videó készítést? A "Milyen képet, ill. videót csinál az N95 és az N95 8GB?" részhez kellenének a FAQba. Kellene kb telefononként 3-4 kép és 1-2 max fél-egy perces videó, de mindegyik maximum minõségben és felbontásban. Mindegy, hogy mi van rajta, csak olyan legyen, amit nem gond, ha sokan látnak, tehát ne feltétlen közös képek, amik személyesek és ne is 18+ tartalmúak.
Aki vállalná, az írjon ide vagy nekem PMet és azt is, hogy milyen telefonnal.

KILLER2
Majd kezdek valamit a bannerrel, mert elég nagy lett és összevissza így ezzel a sok írással.

KILLER2
Miért?

KILLER2
1. Én személy szerint WinAvival és nem tudnék hozzá lineket adni
2. Garmin Mobile XT. Ehhez sem tudok linket adni, nokiaprogramok.hu-n megtalálod telepítési leírással együtt.

hali
mien progival alakitjátok át a filemeket telora ?
és vmi jó navigácios progit is tudnátok adni

thx <#eljen><#worship>