1369
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
-
#54 Eddig semmilyen jó játék nem jelent meg (kivétel 2-3), de ez sztem is ütni fog. második világháborús, sandbox játék lopakodással. Kell ennél több? ööö remélem gépigény korrekt lesz. -
#53 Ez ütni fog rendesen :D Ez a léghajós dolog nekem kifejezetten bejön, jó lenne, ha a játékban is komolyabb szerepük lenne :) -
#52 Király! -
#51 E3 trailer
Mégis lesz PC-n? videóvégén felbukkana dobozos verzió is -
#50 Nemár -
#49 lehet nem jön PC-re:((( -
#48 Én egy jó idejig kevertem a két játékot, mivel a Velvet Assassin munkacíme Sabotage volt :D már le is mondtam róla, aztán találtam meg a fórumot, és jöttem rá, hogy ez két külön játék :D -
#47 Jó lenne, ha nem olyan szar lenne, mint a Velvet Assassin! -
#46 Design Extended Cut Trailer -
#45 Hú, már vagy három éve várom a játékot, most jutott eszembe újra.
Ez a szürkés látványvilág a "kivillanó" vörös karszalagokkal szerintem zseniális. Jöhetne már :D -
#44 vadi új képek -
#43 Csak egy nem hivatalos dobozkép. annyi megjegyzendő, hogy az EA store-on is ez a dobozkép szerepel... -
#42 Ezen mit kell nézni? Megjelent vagy mi? -
#41 Tudom, nem hivatalos... -
#40 -
#39 Életjelek a játékról, +hivatalos honlap! -
#38 Érdekes! -
#37 Új képek!
most akkor pc-re nem lesz? mert azt írja hogy next gen konzolkra jelenik meg -
#36 Hát, srácok, bevallom: csúnyán bedőltem.
Gyermekkorom egyik kedvenc játéka a Saboteur,
már annyira jól ment, hogy pár perc alatt lazán végigvittem.
Erre jön egy 12=>egy tucat game és lenyúlja a nevét a nagy királyság játéknak
A következő lépés gondolom egy második vh-s 1st person shooter lesz "Last Ninja" címmel. -
#35 Én már nagyon várom. Ha tényleg olyan feelingje lesz mint a GTA-nak, akkor egy remek játékot fogunk kézhez kapni. És főleg második világháborúban mindezt.
Amúgy vajon csak Párizsban fog játszani a sztori? Remélem elég nagy lesz. -
#34 Némi info. 2009 Harmadik negyedében jelenik meg! -
#33 Egyetlen egy új kép -
#32 Na ennek a fejlesztése is abbamaradt? -
#31 Nos akkor kedves Sabote úr, addig is amíg megérkezik ez a játék, itt a Szmerty Spionam (az is lopakodós, és az is II.vh-s...) -
#30 OFF:
Régen C64en volt egy ilyen nevű játékom (Saboteur). Egy ninjaval kellett ugrándozni, és legyilkolászni mindenkit. Én meg voltam győződve arról, hogy a főszereplő egy Sabote nevű úr (olyan kb. mint a James Bond, csak ninja ruciban). 5 évesnél nem lehettem több, így aztán az angol tudás se zavarhatott be még akkor :).
Elnézést, hogy kicsit OFF voltam :), de a topik címét meglátva egyből ez ugrott be.
ON:
Azért ez se lesz rossz, csak győzzük kivárni :). -
#29 Mármint mióta? -
#28 hmm..., lassan 1 év telt el azóta és még semmi!!!
vagy nagyon gyengusz lesz, vagy csak a NASA-nál lehet majd vele játszani!
-
#27 Mostanság nincs semmi hír? -
#26 Néhány új (háttér)kép: KATT, és egy új videó: KATT (a muzsika elég fura alatta...és még mindig nem derül ki belőle semmi...)
Kíváncsi vagyok végül mi fog ebből kisülni...
-
#25 Bemutatófimecske (sokminden nem derül ki, max., hogy 2008-ra ígérik) -
#24 Előzetes a játékról -
#23 én el tudom képzelni, hogy ilyen graf lesz. főleg ha lesz benn dx10 -
#22 nagyobb felbontású képek (ha ezek nem render képek, akkor elég jó lesz a grafika) -
#21 OFF: Én úgy vagyok ezekkel a PC-s újságokkal hogy feleslegesek ,mivel ez csak egy példa lesz haver nyert 1 éves GS előfizetést és elkértem tőle 2 szer az adott számot de aztvettem észre semmi újat nemtud mondani amit neten ne olvasna az ember ergo fölös pénzkidobás! -
#20 Azért változott meg a világnézetük, mert megvette őket valami nagy cég, és a szerkesztőség nagyrészét lecserélték. -
#19 azért mert anno még valamennyire tiszteltem őket
jo olvasni az oldalukat meg ilyenek de megváltozott a világnézetük
ON -
#18 Jaja én is észrevettem. 4 éve folyamatosan veszem a GS-t, de mostanra már nem is szeretem szinte... minden játékot leértékelnek, nincs benne semmi érdekes, csak a duma meg a reklám megy... jah csak állandóan a hülye WoW-val foglalkoznak...Teljesen lezüllöt az újság :( Nah mindegy... szal a game... elég érdekesnek tűnik, főleg a képek alapján, bár gyanítom hogy valami kis renderelt muviból van. Amúgy meg ezt nem értem, mindenki utálja elvileg a II. VH-s játékokat, de mégis mindenki játszik velük... -
#17 Ja, meg ZX Spectrumon is...és 3D-s volt - legalábbis ami akkor 3D-nek számított (a platform- és a felülnézet keveréke egy élére álított négyzet szerű játékteret adott...:D) :) -
Szeszmester #16 Volt C64-en is saboteur, ott egy nindzsával kellett nyomulni. -
#15 Nem értem miért kell párhuzamot vonni a realitás és a játék között. Kétségtelenül a II. vh egy olyan eseménysorozat volt amit a Föld soha nem fog elfelejteni, sajnos. És amíg a buta II. vh játékok eladhatók lesznek, készíteni is fogják őket. Viszont ez a játék kultikus méreteket ölthet ha jól megcsinálják, mert ne mondja nekem senki, hogy ez a fekete-fehéres megoldás nem jó. Legalább végre nem egy FPS készűl, hanem egy JÁTÉK.
+fav