1369
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
-
#94 Annyira nem vészes. -
#93 Minimum System Requirements:
* Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP1, Windows 7
* CPU: Core 2 Dual Core 2.4GHz or AMD equivalent
* RAM: 2GB or more
* Disc Drive: Dual Layer 1x or faster DVD Drive
* Hard Drive: At least 7GB of free space
* GPU: Nvidia Geforce 7800 GTX with 256MB of VRAM or ATI Radeon HD 2600 Pro with 256MB of VRAM
* Sound: Direct X 9.0c compatible sound card
Recommended Configuration:
* Operating System: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1
* CPU: Quad Core running at 2.8 GHz or equivalent
* RAM : 2GB (Windows XP) or 3GB (Windows Vista/7)
* GPU: nVidia 8800 GT graphics card with 512MB of VRAM -
#92 Nekem nem tűnt fel :D
Már nem egyszer láttam, ahogy futva próbálja "eltalálni" az utcán álló quest npc-t -
xido #91 A videót azért láttad,hogy sétál benne?:) -
#90 Megnéztem, tényleg. Akkor meg végképp konzolos. -
#89 Hát ez a lenti videó az pont PC-s nem? Mert Esc-t meg stb.-t megnyomására szólít fel. -
#88 Eddig hogy állok a játékkal:
Pozitívumok
- Egész egyedi alapötlet, legalábbis sandbox játékot még nem láttam a témában
- Grafika szépnek tűnik
- Jó ötletek
- A sztori is jónak tűnik
Negatívumok
- Árkáááád
- Nem lehet sétálni
- A mászás kicsit... fura
- Konzol szaga van, bár, a PC-s verzióból még nem is láttunk képeket
- Elég sok bugot láttam a videókban
Eléggé felemás érzelmeim vannak a játékkal kapcsolatban. -
#87 Ja, főleg a lefelé való esés furcsa lemászásnak látszik. -
#86 Új videó
Mit képzelnek ezek? a saboteur hőse Eziót megszégyenítő mozdulatokat hajt végre épület megmászása közbe WTF -
#85 10 új kép + 1 Trailer -
#84 2 új videó -
#83 Lol :D
Vajon igazi vagy műanyag? -
#82 Saboteur - Rendelj elő egy náci késért... -
#81 Ebben egyáltalán nem lehet majd gyalogolni? -
#80 2 új Trailer -
#79 Új képek + Trailer -
#78 Új képek -
#77 Ja, értem már, hogy gondoltad :D A léghajók alap hogy lőnek, mivel általában dugig voltak géppuskaállásokkal. -
#76 Hát jah... vegyük pl. azt a jelenetet, amikor először - próbálja - eldobni a gránátot a nácik felé...
meg amúgy is casual nagyon -
#75 Nagyon árad belőle a konzolszag :( -
#74 Assassins Creed powa! -
#73 Gameplay -
#72 Nem egészen, ez A valóság :D Számomra még mindig rajta van a "három legjobban várt játék" toplistámon. Csak én egy vérbeli hardcore játékot szerettem volna, de így sem rossz :) -
#71 ez 1 alternatív valóság :). tegyél már bele 1 kis képzelőerőt :D -
#70 Mármint, a kontrollerrel baszakodást úgy értem, hogy ne kelljen állandóan a kamerát ,,mozgatni", meg folyamatosan várni a megfelelő pillanatra, meg tizenhetedszerre is újrakezdeni.
Amúgy lol, most láttam először a bannerban, hogy a zeppelin lő is -
#69 Ezt a lövöldözős részt tényleg kihagyhatták volna. De mivel gondolom aki konzolon tolja, nem várja el, hogy egy Death to Spies szintű minőségi ,,lopakodós" játékot kapjon kézhez, meg ne kelljen a kontrollerrel baszakodni, ezért raktak bele egy ,,kis" akciót is... -
#68 sose szerettem az olyan gamékat, amiben nem is látnak, elvileg azt se tudják, h ki vagyok, de az összes ellenfél szuperhős és rögtön tudják, h kit kell lőni. -
#67 Biztos a "casual" tehet róla... -
#66 az átöltözős részt ismét megoldották 1 kép eltűnéssel :). de mondjuk ez nem akkora gáz. viszont mikor felrobbantja azt a cuccot, akkor körülötte senki nem sérül meg és persze rögtön tudják, h te tetted és lőnek ezerrel. na ez viszont gáz. számomra felejtős. -
#65 Nyilván, csak nem hiszem, hogy egy korabeli rakétavető ellőtt volna odáig. Bár, tényleg hülye vagyok, azért ne várjunk ArmA-szerű fegyverszimulációt (ami még mindig nem tökéletes, de messze a legreálisabb):D
Csak sajnos én azt reméltem, hogy valami bossfight-szerűen kell leszámolni velük, de nem baj. Ez a videó kissé lerombolta a játékról alkotott képemet, de még így is bejövős :) -
#64 Mivel Zeppelin... danger!!!!!! -
#63 Nameghogy a zeppelint elintézi egy darab rakétával... -
#62 Áááááá... Néztem egy újabb gameplayt. Lehet, hogy nem kellett volna...
Sajnos ez a játék is illúziórombolóan konzolos. Az ,,aura" a náci katonák körül, a szaladgálós rotálás, ráadásul a videóban valahogy túl sok lövést bírtunk ki... Remélem, testreszabhatóak lesznek ezek a dolgok, mert ha nem, csalódás lesz :( -
#61 Pár kép -
#60 Épp tegnap olvastam. A véleményem ugyanaz, mint amit páran leírtak ott is, se nem túl hossz, se nem túl rövid. Bár, rényleg lehetne hosszabb... -
#59 18 óra játékidő a sztorinál? -
#58 Csak ami nem tetszett, hogy a csávó a videóban túl... Óvatlan, vagy nem is tudom, milyen volt. Én tuti másképp csinálnám :D -
#57 Hangulat odatesz rendesen, ez tuti vétel lesz. -
#56 ingame -
#55 11 új kép