1369
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
-
#136 csak azt bánom hogy múlt héten eladtam a szaros 9600GT-m:( (még azon is eldöcögött volna) sokáig tartogattam mert nem bíztam az atika erejében:DDD aztán semmi gond nem volt nah mondom akkor mehet 9600GT katika marad...erre tessék:dddd -
#135 Na azt kell hogy mondjam elég kellemes a game nagyon jó lett hangulatos meg minden!!!!! -
Csokis #134 Köszi, hogy kipróbáltad! Sajnos ez sem vált be. -
#133 Úgy tűnik, hogy elérkezett az idő, mikor már játékok alá érdemes négymagos procit rakni. -
#132 nem megy azzal sem most próbáltam -
#131 Sajna (az újabb) sanbox stílusú játékoknak mind ekkora vasigényük van -
#129 "Elég szarul fut sajna.Lopakodás még eddig nem volt fő atrakció."
szarul fut? örülj neki hogy fut:D mert ati-n nem hajlandó menni:( aztán csodálkozik a sok katika mikor azt mondod nvidia a nyerő -
#128 Mondjuk nem értem mire föl ez a nagy gépigény, nem néz ki rosszul, de semmi egetrengető. -
#127 Hát akkor ez 2 magos gépen felejtős, sajnos igaz akkor a gépigény... :(( -
#126 Eddig nem toltam vele többet 30 percnél.
Elég szarul fut sajna.Lopakodás még eddig nem volt fő atrakció.
-
TDantes #125 Az szerintem rohadtul mindegy...majd kiadnak egy javítást, vagy jön az új ATI driver, aztán talán megy. Addig semmi bűvészkedés és variálás nem fog használni. -
Csokis #124 Win 7 x64 az oprendszered? Mert ezt elfelejtettem írni. -
TDantes #123 9.11-es van fent a legújabb, és nem megy vele. Nem hiszem hogy egy kettővel ezelőtti driver-t kell feltenni hozzá.
Meg, vissza lehet cserélni egy régebbire az új drivert? Nem stimmelne az. -
c3124c #122 üdv, nekem az van fenn, és ugyanugy fagylalt az egész :( -
Csokis #121 9.9-es Catalyst-el állítólag nem fagy. Próbálja már ki valaki, akinek ATI van! -
TDantes #120 ATI-n akkor fagy? Vagyis az ATI VGA-k miatt fagy? Nálam is ez a helyzet, new game, zene megy és ennyi, a kép áll.
A VGA az ok? Remélem gyorsan javítják, marha pofátlanság lenne, hogy hát bakker akkor akinek ATI-ja van az ne játszon -
#119 du. megnézem... remélem nem fog fagyni. -
Pierre75 #118 4850, Vista 32bit, 9.10 fagy már a menüben. Driver nyűgnek tűnik. -
#117 Neeem!!! -
#116 Nem magyarul jön ki mi???? -
looboo #115 nem igaz, pl. nfohumpon nvidiasok is irjak hogy fagy, masoknak megy meg atin
nekem mondjuk 4850el fagy, mas 4850el meg azt mondja megy -
#114 Állítólag ATikon fagy (csak a szokásos :p). Rengetegen panaszkodnak emiatt. -
#113 Nekem egyenlöre tetszik hogy rengeteg lehetöség van a játékban.
A hangulat ,küldik ,perkek mind jónak tünnik eddig de még ez nagyon az eleje. -
balika16 #112 jó game akkor? -
#111 hm, win7 64bit, 9.11es catalyst... menübe érve beáll a kép, zene megy tovább, hallom hogy a menüben is lehet lépkedni... egyelőre nem tudom mi a baja, próbáltam a post processinget kikapcsolni, de nem segített. -
#110 Szóval első ránézésre úgy tűnik, nem olyan egetrengetően fontos hozzá a 4 mag? -
#109 Akkor lehet h itt is a vsync kavar be.
Azért látszik ha Pandemic fejlesztette illetve végezte a portolást :D (Mercenaris 2 pl.. az is khmm. :)) )
Viszont egyben örülök is mert az utóbbi nagyon tetszett. (sokkal jobban mint pl a GTA IV.. hogy a stílusnál maradjunk) -
#108 Amikor esik az eső akkor elég szarul megy de a világos helyszíneken jól, nem mértem még le az fps-t, de a GTA-nál sokkal jobban fut az biztos.
Amúgy én is maxon tolom 1680x1050-be vsync nélkül természetesen az nagyon visszahúz minden játékot legalábbis nálam. -
#107 Hogy nem vészes? :)
Igaz csak az elejét lestem meg reggel (nem volt több időm) de autókázás közben olyan 35+ fps-el "száguldott" a cucc szintén 1680ban [maxon]. (amit még el tudok képzelni hogy a vsync kavar be)
Pedig nem kicsit erősebb a gépem mint a tied. Szal a nem vészest inkább hagyjuk :) -
xido #106 kegyetlen jól néz ki,az előzetesek ügyesen csak az éjjeli városra koncentráltak,meglep a nappali színkavalkád és textúra:) -
#105 Nálam eddig veri a GTA-t, az főleg tetszik hogy fel tud mászni szinte minden épületre mint mondjuk az Assassin's Creed-ben vagy az Infamous-ben (PS3)
a gépigény se vészes ehhez a grafikához.
Az éjszaka fekete fehér olyasmi mint a Sin City-ben volt.
-
#104 hát youtube on már nézelődhetsz :D -
dezsolti78 #103 Ritka az ilyen mostanában, hogy előbb jön egy játék minta a hivatalos megjelenés. Igaz csak pár nappal, de akkor is. Örüljünk, főleg ha igényes lett a cucc. -
#102 "Igy egy fél óra játék után azt kell mondanom hogy egész jól sikerült!Graff nem éppen a szebbekhez tartozik,de a játékélmény eddig egész jó,story se rossz!"
-
#100 CDGalaxisban már lehet kapni PC-re. -
#99 boxra már kijött -
#98 Aranylemezen van! -
-
#96 Na már előrendelhető, pl. ITT...és fény derült a kés titkára is...se nem fém, se nem műanyag - ugyanis csupán virtuális. :)
(aki előrendeli a játékot, az kap egy letöltőkódot, amivel a játékban aktiválódik a kés... :D) -
#95 Max. a 4 magos CPU, de nem hinném, hogy ennek hiánya gondot jelentene.