The Saboteur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lehet, hogy olyan helyre mentél be, ahová normál esetben nem kellett volna, max elõ volt készítve egy esetleges DLC vagy kiegészítõ számára.
A most Originrõl leszedhetõ változat elég stabil, nekem egyszer sem volt azzal gondom, inkább a befejezetlenség a gond.
A térkép egy jó része csak úgy van a semmibe, mint említettem a körülkerített várba is ugyan be lehet jutni, de az egész egy bugtenger, szinte biztos hogy beragadsz valamibe, egyszerûen átesel egy poligonhiányos lukon, esetleg nem tudsz továbbhaladni, mert nincs lépcsõ, vagy kapu. Viszont vannak ott ellenségek, és vannak tárgyak, nyilván szerepe volt a történetben is. Illetve lett volna, ha a kiadó ad rá még egy évet hogy tisztességesen kidolgozzák, és egy igazán jó játékot adjanak ki.
Csak ha valahol, hát az EA-nál szarnak arra magasról, hogy milyen a játék színvonala.<#violent>#violent><#kocsog>#kocsog><#lama>#lama>
Mindettõl független a játék így félkészen is jó, és megéri azt az 1000 forint körüli összeget amiért neten hozzá lehet jutni leárazások alkalmával.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Mondjuk az is sok mindent elmond, hogy a patch soha nem jött ki a beta stádiumból. Ha jól emlékszem természetesen EA volt a kiadó. Ki más...
No rajottem: "KULONLEGES KULDEMENY = a menekulo csapasnal egy boltost helyez ki."
Ez annyit jelent hogy ha F4-el kerek egy menekulo autot, akkor a sofor aki jon vele egyben fegyverarus is, tehat miutan kikaszalodik az autobol lehet fegyvereket csereberelni vele.
A lejjebb tárgyalt hibán felül biztos maradtak még benne apróságok, de a fejlesztõ brigád ugye csõdöt jelentett akkoriban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem játszottam még vele, de lehet teszek vele majd egy próbát.
Igen, .:i2k:. vagyok :)
Egyébként nagyon jó kis játék fõleg a táncosnõk a kupiban :)
A játékvilág szégyene hogy abban az állapotban ez megjelenhetett. Emlékkszem folyamatosan kietem a pályáról mert vezetés közben nem streamelte alám az utat lol.
Valójában így kell a menekülõ autót kérni:
* F3 lenyom
* megjelenik egy ikon a talajon [az úton kell lennie! - zöldre vált
* bal egérgomb lenyom (F3 nyomva) és megérkezik a menekülõ autó.
A magyarításnak ehhez semmi köze, a fejlesztõk hibáztak.
Amugy mi lenne ennek a perknek a hatasa? Minek kellene tortenni? Es mindig mukodnie kellene vagy csak riadozaskor amikor uldoznek?
A PERK-kek kozott mar feloldottam a KITERES PERK elso es masodik fokozatat. Az elso fokozat a MENEKULO. Ezt a magyarazatot irja hozza:
<F2>+eger nyomva a "menekulo csapashoz" es az eger a becelzashoz. Amikor a cel zoldre valt, <eger gomb 1> a kivegzeshez!
Ehhez megvettem egy kiegeszitot a fegyverkereskedonel: KULONLEGES KULDEMENY = a menekulo csapasnal egy boltost helyez ki.
Nomost a problemam: az F2 gomb arra valo hogy levethetem a nemet ruhat. Mast nem csinal, hiaba nyomom, nem tortenik semmi. Probaltam riado kozben, ugy is semmi. Az F3 hivja a franciakat, az F4 menekulo autot hiv. De az F2 semmi. Mit csinalok rosszul?
Elore is koszi a segitseget.
Bekommandóztam magam a körül kerített várba, de olyan bugos, hogy körül sem tudok nézni.<#shakehead>#shakehead>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
A "The Saboteur" sajnos ugyanazt az utat járta be, mint a nagy kedvencem: "Kingdoms of Amalur: Reckoning" = a fejlesztõ csapata egyszerûen megszûnt.
Ha nem szûnt volna meg (mindkettõ, s mindkettõ különbözõ csapat volt), akkor erõsen valószínû, hogy kaptunk volna (még) tartalmakat hozzá - a mai divatnak megfelelõen: DLC-t.
A KoAR 2 db fizetõs DLC-je például igazi, klasszikus kiegészítõ csomag méretû.
Nagyon jól sikerült a honosítás, köszönet érte Neked!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Jó játékot!
Visszajelezni itt is tudtok, vagy a "Játékmagyarítások fóruma" topikban. Esetleg a Magyarítások Portálon
Várom a véleményeket, javítani valókat (remélem, nem lesz sok).
Idõközben majd hosszabb lélegzetvételû írásban kitérek a "miért így lett fordítva" dolgokra, de most késõ van.
Meg tudtok találni :)
Annyi javasolnék h keress a neten hozzá serialt és akkor már cracket is(crack nem biztos h kell).Ha nem megy segítek.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Segítségre lenne szükségem: eredetiben van meg a PC játék, de a dobozát és benne a kis füzetecskét az öcsém kisfia számûzte az elveszett tárgyak bolygójára:)
Ha feltelepítem a játékot,(lemez megvan) megtalálom e valamely mappában a kódot?
Esetleg más ötlet?
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
xp alatt jó
fotográfik kolomp edisön :D
1280*1024
Miért van az hogy ha 2080*1024 felbontásnál nagyobbra rakom, akkor a térkép eltolódik?
ha te mentesz akkor az utolsó befejezetlen küldit kezdheted újra, a legelejétõl...
de már régen volt :)
fotográfik kolomp edisön :D
Lementem az állást, és mikor megint akarok játszatni, rámegyek a Continue Game-re és újra az elejétõl indul. Mi lehet a baj?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
valaki megmondaná hogy mi a baja a játéknak?
az elején elkezd tölteni és csak tölt és nem lép tovább.
valaki segítsen!!!!!!
Valaki tudna segíteni?
Nem tudom, hogy kell ellenállókat hívni. Azt tudom, hogy az F2 -vel elõlehet hozni a menüt, de abból hogy kell kiválasztani. <#violent>#violent><#gun>#gun>
Ez a játék piszkosul jó!
Az elmúlt hetekben gondolkoztam azon, hogy kellene valamilyen játék ami szabad-világú, de mégsem a végtelenségig ajnározott GTA IV. Utána néztem és akkor találtam rá újra erre a címre. Tudom, hogy ez a játék még 2009-ben jelent meg, de én nem igazán foglalkoztam vele, mondván hogy tele van már a hócipõm a második világháborús játékokkal. A lényeg a lényeg, gondoltam adok neki egy esélyt, fõként mivel a Pandemic Studio-val kapcsolatban kellemes emlékeim voltak. A játékot elindítva piszkosul magába szippantott. Szerintem zseniálisan lett megalkotva a megszállt Párizs és környékének hangulata. A játékot eléggé közepesnek értékelték a legtöbb helyen, mondván a grafika nem az igazi, na meg sok helyrõl vett át dolgokat. Nekem a játék grafikája tökéletesen megfelel, az pedig hogy a legjobb játékok elemeit vegyíti sokat dob az egészen. Valahogy jobban élveztem/élvezem ezt játszani, mint az Assasin's Creed-et, vagy akár a GTA IV-et. A GTA IV-nek fele ennyire sincs jó hangulata, mellesleg kicsit unalmas már az a gengszterparádé ami ott van. Sajnálom hogy bezáratta az EA a stúdiót fõleg úgy, hogy ebben a játékban is lett volna még potenciál ha hagyták volna õket tevékenykedni. Szerintem ez az egyik legjobb Pandemic-es játék a hibái és a kissé "félkész" állapota ellenére. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már a nagyon ellenszenves kategóriába sem fér bele az EA...
Nekem is eljátszotta. Leestem két füves terület között a semmibe, return to HQ, ott meg "jégkorszak"...