54
-
Emmegki #14 Ebből a cikkből semmi újat nem tudtunk meg.
(Ja és aki a preferál szót használja nem tűnik "komolyabbnak" csak azt bizonyítja hogy nem tud magyarul. Le a marketingmagyarral!) -
dez #13 "A Blu-Ray/HD-DVD harcnak ráadásul az a jellemzője, hogy a két formátum a funkcionális szempontjából majdnem egyforma, tehát egyik sem emelkedik ki."
Az azért talán számít valamit, hogy HDDVD-n egyszerű script alapú a menü, miközben Blu-rayen Java alapú lehet. (Meg talán az sem teljesen mindegy, hogy majd' 2x akkora kapacitása van az utóbbinak egy layeren.) -
loga #12 Szerinted? :D -
dez #11 Talán nem lesz mit tölteni, ha bebuknak? -
dez #10 HDTV tulajoknak kicsit más erről a véleménye.. -
avman #9 ókolom, ne tessenek már összekeverni a hd-dvd és BD alapú otthoni adattárolást a HD multimédiás anyagokkal. ez utóbbi, amiben a harc zajlik. az, h melyik hogyan szerepel az adattárolásban, annak a cikkben írtakhoz semmi köze. gb/péz, illetve pc-s író ár, valamint a megbízhatóság kellene, h eldöntse, így azt kijelenteni jelenlegi állapotában, h melyik a jobb, mégtalán meglehetősen korai. -
#8 Talán hogy onnan töltögetik az emberek a HD filmeket? -
wanek #7 Ez egy olyan téma, amit még minimum három évig el lehet sütni. Információtartalma nulla, mert már lerágott csont. Nincs más, amiről lehetne írni? -
BCs design #6 eggyértelmü blu ray -
NormalisEmber #5 Én szerintem sincs sok különbség egy átlag 68-82es hdtv-n vagy egy 42"-es plazmán egy dvd9-es bd/hd-dvd rip és a forrás közt. Legfeljebb hangban, de nekem bőveb elég a 1536-as dts-re konvertált dd+/dts hd is. -
Mr Tájfel #4 Jah, engem is főleg adatmentésre érdekelnének a BR + HD-DVD-s combo írók majd. Mivel elég drágák a filmek, a HD-s filmrippeket meg lekapom a netről, és addig pc-n nézem, míg nem lesznek megfelelő BR+HD-DVD-s kínai asztali lejátszók 10.000-ért. Minden meg lesz oldva mint a DVD esetében. -
Devvo #3 Milyen kapcsolastban van ez a Torrentel? -
Feriboy #2 mivel én főleg adatmentésre használom az optikai lemezeket, ezért számomra a blu-ray jobb megoldás, bár mire számomra elérhető árú lesz (kb 30 ezer egy íróért)
addigra már úgyis totálisan elterjedtek lesznek a hibrid megoldások. -
#1 Bírnám ha a torrent miatt bebuknák jól mind2-t, röhögnék jól :)