130
  • bandypappa
    amugy a feketelyuk fegyver elég durva elszippantja a bázist meg a népeket is ha hatákörébe vannak.
  • Joey_The_Man
    Hm Én fanatikus Generals:ZH fan vagyok. Ez sem lett rossz, csak nekem kicsit starcraftos(ahogy alattam írta valaki). Azért pár peccs után elég jó lesz sztem.
  • bandypappa
    haver mán pár napja ezzel tolja, aszongya jó játék, de mondjuk nálam nem ment valamé. A videjós kis klippek nagy ötletek, a red alert 2 be is nyomták a yuri témát, ha választani kéne én inkább a w40k-t választanám.
  • sathinel
    Supreme Commander nagyon király lett. Lehet hogy grafikailag nem ennyire jó, de játékélményben nagyon bejövős.
  • Zoliz
    Méltán ötvözi a mai 18 éves korosztály által nem ismert StarCraft és a régi Command and Conquer legjobb tulajdonságait. Ismét felmerül az a fenomenális Protoss faj érzés mely vegyül a Függetlenség Napja idegeneivel. (Blizzard koppintás, de jó lett)

Egyszerűen: LOL
  • bandypappa
    nem vok 1. mán
  • bandypappa
    igen 1. vagyok. Én anno még a red alert 2-t vel toltam reggeltöl estig és az nagyon bejött. A generals is jo volt, de ennek mondjuk lehetne jobb grafija is mint a w40k nak.
  • Davidus
    tök ugyanaz mint az előzők csak szebb és új története van. ez dícséret:D
  • Zoliz
    A legjobb és legszebb Real Time Stratiégia. Ha most megveszed 2-őt kapsz ajándékba!

De tényleg nagyon jóra sikeredett ez a játék. Keresek méltó ellenfeleket a hálón.