Command and Conquer 3: Tiberium Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
-AI: kifejezetten jó, brutal fokozatig nem csal, tud meglepetéseket okozni, igyekszik keresni más lehetöségeket is, és az AI módok is rendben vannak, az eddig a legjobb a CnC-k közül
-pályák: kicsik, kevesek, szimmetrikusak. ennél több kreativitást várna el az ember, vagy legalább egy pályaszerkesztöt (amiröl eddig annyit tudni, hogy majd egyszer lesz)
-egységek, épületek, fajok: alapjában jók, de hatalmas lépés visszafelé változatosság terén az elözö részhez képest, megintcsak a kreativitás totális hiánya
-sp: rövid, unalmas, egyhangú
-mp: élvezetes, de szvsz nagyon hamar megúnható, rövid életü játék lesz
-FMV-k: unalmasak, gyengék, egyhangúak, csapnivaló színészi játékkal (az az elözö részekben sem volt jobb, de a történet bövelkedett fordulatokban, CGIben, csatajelenetkben, szóval mindenben, ami megalapozza a hangulatot. Itt semmi)
zene: NULLA
Szóval összegezve:
mint játék: 8/10 (hiányzott már egy CnC rendszerü játék régóta...)
mint CnC: 4/10 (...de ennek sem sikerült méltó folytatásnak lenni, inkább egy gyenge hamisítványnak) - eddig sem szerettem az EA-t, de ez betette a kiskaput...
One Vision. One Purpose.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
ugyanez ügye multiba is, értelemszerüen.
Ugy gondolom, kedves tesztelõnk nem játszott sokáig a játékkal. a Küldetések tényleg egyszerüek, de a skirmishre ez abszoltun nem igaz! pl állitsunk be egy nehéz vagy akár brutál scrin ellenfelet, mondjuk "gerilla" vagy akát "úthenger"-ként akkor aztán mindent meg mer a bestia :D
Bár itt túl sok a hasonló egység és sok a használhatatlan, az Avatar és Mammoth tényleg túl erõsek. Bár egy tank rush t egy jól irányzott bombázással szinte veszteség nélkül meg lehet állítani. Szóval , hogy mennyire jó stratégia úgyis csak multiba jön ki
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Még valami: nem scrier a harmadik oldal neve, hanem scrin.
A SupCom "challenging" fokozatán való több órás (!!!) skirmish-ek után ez még szórakoztató poénnak sem megy el. Az AI nem elég okos, a map-ek nem elég nagyok, és relatíve gyorsan kiismerhetõ az egész játékrendszer, pont a tank rush miatt. Hálóban emberek ellen persze biztos feelinges, de ha hálóban stratégiázom haverokkal, akkor Act of War + Supreme Commander + StarCraft. C&C3 (szerintem) sajna sehol nincsen ezekhez képest.
"Abban van egy RTS igazi sava-borsa."
Ebben sajna nincs igazad, mert a C&C tényleg "árkád-RTS"... ha a játék maga nem ad lehetõségeket olyan bonyolult stratégiai lépésekre, mint pl. a SupCom-ban, vagy az AoW-ban, akkor fél óra után már csak bohóckodás, meg tank rush.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Azért ez nem így megy. Korántsem jelenti 20 mammoth tank a gyõzelmet(fõként: nem könnyû annyit legyártani) Próbáljon legnehezebb fokozaton gép ellen tolni, és meglátja milyen okos a gép.
Ha kijön normális kiegészítõlemez, ahol továbbviszik a szálat és fenntartják a minõséget, akkor én egy biztos kuncsaft vagyok, mert amúgy a munkáért megérdemlik a dícséretet/pénzt. De csak akkor.
az viszont tagadhatatlan hogy hangulatos,NAGYON hangulatos és mondhatni fejleszti a reflexeket :P
és igen,megint szóbakerült a SC,ez pedig szerintem azt jelenti,hogy bizony annál jobb STRATÉGIA(igen,így,csupa nagybetûvel) még nem készült,abban a stílusban amit az képvisel,tehát hogy tökéletes a balance,nincs 2 ugyanolyan egység,mindennek megvan az ellenfele,stb.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
- Tökéletesen fut, állatira jól optimalizálták, sok-sok csillag jár érte.
- A játék maga szép, a map-ek jól megkomponáltak, az egységek érdekesek és egyediek.
- Végre nem engine-video gaggyulatok!!! Gyönyörû minõségben, feelinges jelenetekkel (bár vágás csak elvétve)... kicsit talán kevés az akciódús vagy éppen CGI video, de ez játék, nem film (meg nem is Wing Commander :D)
- Ironside, Dr. Cameron és Boomer + ezer pont
- Érdekesen induló történet
Negatívumok
- Könnyû. Tényleg az. Még a hard fokozatnál is csak ritkán fordul elõ, hogy két nekifutásra ne csinálj meg minden bónuszt
- Játék közben kevés a fordulat... több váratlan dolgot rakhattak volna bele
- Útkeresése az egységeknek néha tragédia, rendszeresen beragadnak, megállnak egymás/épületek mellett
Visznont ordenáré nagy probléma, amiért NEM fogom megvenni a játékot, pedig nagyon úgy voltam vele:
RÖVID BASSZAMEG. De nem kicsit, hanem pofátlanul. Kevés küldetés és a sztorit még ki sem bontakoztatják... hirtelen vége szakad az egésznek, amikor éppen arra számítanál, hogy jön a java. Oké, persze kiegészítõk jöhetnek (biztos jönni is fognak), de egyszerûen nevetséges a játék hossza, ráadásul úgy elvágják, mintha filmszakadás lett volna. Kár volt ezzel elbaszni...
Ja, és negatív, de csak zárójelben:
- Mammoth tank túlzottan és durván erõs
- Szokásos C&C-s "tank rush" még mindig kiválóan mûködik
amúgy a témához: Generals után én több RTS-sel nem játszok a C&C univerzumából
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Úgy látszik a Supreme Commander után már az ilyen "arcade" strat. játékok nem jönnek be nekem :P
Supreme Commander iz dö beszt :D
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Egyszerûen: LOL
De tényleg nagyon jóra sikeredett ez a játék. Keresek méltó ellenfeleket a hálón.