130
  • Anonymusxx
    #130
    Megoldottam a steames Tiberium Wars és a kiegészítőjének a magyarítását, akit érdekel privátban elküldöm.
  • wampire66
    #129
    Sziasztok!

    Most váltottam Vista-ra, és a gép most kapott +1 GB RAM-ot, így 1,5 GB RAM van most benne. Az összes játék, köztük a c&c is, egy ideig hibátlanul fut, aztán egyszercsak az egész megáll, a gép semmire nem reagál, még a caps lock-ra sem (a billen nem villog a visszajelző). De ugyanez van a aoe 3-nál és még a Ghost Recon 2-nél is.... lehet h a graf. kártya a rossz? ati radeon 9600, mostanra már egy alapkártya, anno amikor vettem még pro volt :] Van valami véleményetek? előre is köszi!
  • zotyika86
    #128
    Hello

    Valaki megtudja mondani, hogy kell crackelni. Mert nekem nem megy. Előre is köszönöm.

  • Mavericko
    #127
    Hali mindenki

    Nekem egyelőre még csak demo van fent, de ez mind1 is..csak annyi lenne, hogy ez a játék nem igazán a tiberium sun folytatása lenne.Ha valaki ismeri a C&C Generals(Zero Hour) játékot, akkor az tudja, hogy mi a lényege.Én azt kaptam amit vártam, semmi extrát.A 20 meg 30 mammuth tankos akciok meg mindig a kedvemcem:DD
  • Drakmort
    #126
    Hello!

    Nem értek egyet sokmindenben a cikkel. PL: Ha a horvátországi erőműves küldetés hard fokozaton a cikkírónak sétagalopp, akkor vagy nem is játszott vele hard fokozaton vagy pedig vmi eszméletlenül jó játékosnak kell lennie hozzá, hogy ezt mondhassa. A legtöbb NOD küldi meg sokkal nehezebb. mint az annak megfelelő GDI pálya. Egyébként meg maga a játék nagyon jól sikerült. Pont azt kaptuk, amit ettől el lehetett várni. Ha valaki olyan túlbonyolított bisz-b.a.s.z.-olást akar, mint a Supreme Commander akkor csak játszon azzal. A CNC 3 egy vérbeli, akciódús árkád stratégia. Mind a kampányban, mind a skrimishben, mind a multiban is ez látszik. Persze vannak hibái(pl harvester MI-je) de ezek mind megbocsáthatók. Starcraftnál pedig csak egy dolog miatt jobb:újabb. Ha kijön a Starcraft 2(márpedig már bejelentették) akkor az egyértelműen jobb lesz de a CNC 3 akkor is megmarad(sztem) egy nagyon jó és élvezetes játéknak.
  • Sasa556
    #125
    Nah akkor énis bekomment: Előszöris csá mindenkinek! Másodrszor a Starcraft valóban utánozhatatlan játékélményt nyújtott, nyújt és nyújtani fog még egy darabig. én épp 2-3 napja pakoltam fel és máris megcsapott a hangulata. Viszont ez a Command and Conquert 3 ez elég gyérre sikeredett. :( hiányoznak a lépegetők a cyborgok a láthatatlanító ésmég egy csomo minden a tiberium sun-bol mivel ez annak egyfajta folytatása lenne, de javítsatok ki ha rosszul tudom.
  • lesliehun
    #124
    Na ha már így a stratégiáknál tartunk, akkor nekem a Myth sorozat jelenti az etalont mind történet mind stratégia tekintetében.
    Igaz ott nincs semmijen építgetős-gyártós rész, hanem egy adott(kevés) számú csapattal kell teljesíteni a küldetést... ami azért a legtöbbször k***a nehéz volt (legalábbis nekem :) ).
    A homeworld is az egyik kedvencen a történet a hangulat meg a fasza fekete-fehér videok miatt.
  • n0k0m
    #123
    Ha mar pc-s strategia akkor Haegemonia/Imperium galactica visz mindent. Mondjuk lehet kicsit elfogult vagyok a kellemes magyar nyelv miatt is.

    Homeworld 1-2-ot probaltam, de nekem nem er fel az elobb emlitek jatekokhoz. Teljesen mas a jatekmenet.
  • dondore
    #122
    kicsit off
    Paran irtatok a strategiakrol. Nekem a legutobbi legislegjobb strategiai jateka az a Struggle of Empires. Es ez nem digitalis, hanem tarsas!
    Ajanlom, mert szerintem van olyan jo, mint dune2, ra, c&c es tarsai voltak!
    Tessek kiprobalni:)
  • Zoliz
    #121
    gyenge
  • neoG
    #120
    Látom híján vagy a mondatközi/végi írásjeleknek.Lásd, milyen jószivű vagyok,
    kapsz tőlem párat: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;.............................
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????
    De aztán használni őket!Nekem sem a legyek hordták össze!!!
  • rivi
    #119
    Pedig nem XD Age of empiresen meg warcrafton...
  • Masakari
    #118
    rivi 111-es kommentjére akart menni:P
  • Masakari
    #117
    látszik hogy a generals-on nőttél fel:)
  • Hoz_Hun
    #116
    Nekem nagyon tetszik a game. Szép, jó, élvezetes. A története is nagyon bejön, főleg az idegenek invázíója ütött :). Battlestar Galaktikából minkét oldalon játszik színész; a GDInál nagy kedvencem "Boomer", míg a NOD oldalán Caprica Six (Ironside-ot meg sem említem - - aztán ott van Sayer a Lostból, meg egy színésznő a Dr. Houseból ha jól tudom).
    StarCraftot imádtam annak idején és természetessen a CnC meg a Red Alertet is. Bár az egyik legemlékezetesebb számomra a Shogun Total War.
    Én egymástól elvonatkoztatva játszok ezekkel, nem hasonlítgatom össze őket. Nekem mindegyik tetszik a maga módján.
  • a_n_d_r_e_w
    #115
    jaj, szegény mártírkám, úgylátom a tagolás még mindig nehéz
  • rivi
    #114
    Hogy is remélhettem hogy netán valaki igazat mer nekem adni XD én nem vagyok fan csak elmondtam hogy felesleges szidni orrba szájba a gémet én elmondtam nekem tetszik lol és az aztán az értelmes hozzászólás hogy széttiporjuk a gamet de nem baj engem ilyen nem idegesít mindekinek van véleménye és ha 1 ember beszáll ki ellenkezőjét meri állítani annak vége xD na mindegy gondolom erre a hozzászólásra is fogom kapni a lemondásokat de semmi gond lehet kezdeni...
  • a_n_d_r_e_w
    #113
    öreg, elöször is tanuld meg tagolni a mondandódat, mert ezt elolvasni sem lehet
    másodszor ne nézd le, hülyézd le, oktasd ki azokat az embereket, akik nálad jóval tapasztaltabbak, esetleg többet értenek a dologhoz, és képesek a témához értelmesen is hozzászólni

    szal ez post is csak téged minösít, gratulálok
  • sathinel
    #112
    A fórum arról szól, hogy mindenki elmondja a véleményét. Van akinek tetszik, van akinek nem. Ha több olyan van akinek nem jön be, akkor valsz nem túl jó, de fan-oknak valsz így is űberkirály. A fórumok helyett olvass számítógépes magazinokat ahol minden király, minden a lehető legjobb osztályzatot kap.Szeretem a stratégiákat, de nekem most az etalon a Supreme Commander. Amikor 70 egységből álló csapatot ráküldessz egy bázisra az nagyon duván néz ki.
  • rivi
    #111
    Hát én oszinte leszek en nekem tetszik a warcraft is es akarmilyen ilyesmi de szamomra mindig is a C&C sorozat volt a legjobb en mindel annyit jatszottam hogy az mar sok volt foleg a generalsal es meg most is a gepembe es haverokkal nyomatjuk neten a tiberian wars sztem egy nagyon-nagyon jora sikeredett jatek nagyon el van talalva a csatak amiket lehet benne csinalni messze leveri a warcraftot es a kedvenc starcraftotokat szoval es nincs az atjozott hulye limit hogy nics eleg hus max lehet 30 egyseged (warcraft XD,stb.) es sztem a game nem eppen a legkonnyebb mar meg se haragudjatok a noddal mikor a research labot kell megvedeni es a ellen fel akkora a azrennal rendelkezik hogy az mar durva es 60 tankal mentem es orultem ha a GDI bazis kozeleb jutottam szoval errol ennyit es nem tom nektek mer fobiatok osszehasonlitani 1 1000es evet gamet (starcraft XD ) 1 ilyennel ez veri azt es en 17 eves vagyok es gameltam stacrraftal szoval errol ennyit ne jatszatok vele ha nem tetszik en se starcraftozok XD de war3 es frozne throne gepembe van de akk is C&C-zek es a generals es tiberian wars a best !!! Ja es meg valaki azt írta hogy keves benne a fejlesztes hat elegge sajnallak ember mer sztem ez a fejlesztes ami benne epp eleg TE mi a francot akarsz 1 olyan gameba meg fejleszteni ami mar alapaba a jovobe jatszodik es mondjuk mi a francot akarsz fejleszteni meg olyan tankokon mint a mammoth vagy a predator te jo eg ember ez a game igy jo ahogy van má meg se haragudj mint mondottam ha nem teccik ne jatszal vele en se starcraftozok es nem is mondom le mint ahogy ti itt teszitek szoval... Nem tudom megerteni nektek ez a sorakozas hogy beultok 1 helyre es ha nektek nem tetszett alapbol sarba tapossatok... hat ti is aztan vagytok emberek LOL nekem vlmi nem tetszik nem kezdem el mindehol szidni de ti aztan... ahh ennyi volt...
  • atomka91
    #110
    Még mindeig nem értem hogy hogyan jön ki nekik egy csomoszór összegzéskor 5* amikor most is van 1 5-ös meg 3 4-es meg 1 3-as szal valaki elmagyarázhatná már hogy megy itt az átlagolás :D (ez még jobb helyeken is 4 csillag ...)
  • kanduhr
    #109
    A sok nagyfelbontású video miatt foglal ennyi helyet. Nem szeretek kukacoskodni, de simán megoldhatták volna, hogy a videókat a dvd-ről játsza be, ha vége egy küldetésnek. A 4,66 giga területéből 2,5 gigát a videók foglalnak. Azért ez vicces.
  • Darkspell
    #108
    "Ráadásul ezúttal a Cylonok is beférkőztek a GDI soraiba."

    Áááááááááááááááááááá.
    Ha már valami szellemest akar írni, legalább nézzen utána a dolgoknak..
    Hahó, Caprica Six a NOD oldalon.. Jéé. tényleg.

    Amúgy: Jó a játék, gyönyörű grafika, HDTV-t megszégyenítő videominőség ÉS kevés egység... Felemás.
  • chuky123
    #107
    Na ja nálam a Red alert 1 az etalon.
    Illetve az act of war
    Ebbe tök kevés egység van a videok is egyhanguak (humor nuku)
    1 pozitivuma van a viszonylag relative kicsi gépigény
    de a mérete az borzalmasan nagy.
    Értékelve én 1 3 alát adnék neki
  • Magh
    #106
    A SC a maga egyszerű rendszerével - 3 sebzés és "armor" típus, fix damage, detektorrendszer - olyan mélységű multit teremtett, ami máig felülmúlhatatlan. Ami alulról közelíti: TfT és DoW-DC, mindkettő egy az egyben másolja az alapelveket, minimális eltéréssel (TfT-ben a láthatatlanság működése változott, szerepe csökkent), viszont a bevezetett random sebzések és pontosság csökkentik a komplexitást - egyszerűen képtelenség tökéletesre hangolni (aki ráér, megnézheti, milyen szinten van összerakva a SC 3 lépcsős sebzés/armor fejlődésrendszere). Az alkothat negatív véleményt a játékról, aki: megnézett többszáz profi replayt, maga is megfelelő szinten játszik, a teljes rendszert átlátja (így aztán ismeri minden egység minden tulajdonságát) és ugyanilyen szintű ismeretekkel rendelkezik más vezető RTS-ekről. Ezek hiányában el kell hinnie a hozzáértőknek, hogy ez "AZ RTS". Nem mellékesen SP szinten is ez az alap, amiről majd egy évtizede koppintanak. Én úgy látom, hogy a mostani erőforrásokat kihasználva nem a csillogó grafikát kellene előtérbe helyezni, hanem kijavítani az RTS-ek jelenlegi legnagyobb hiányosságát: a gyenge útvonalkeresést. Lásd CnC3, a grafika remek, de az egységek mozgása idiótább, mint a SC-ban. A grafika egyébként sem tesz hozzá semmit a komoly multihoz, általában butítják az átláthatóság növelése érdekében (SC ilyen téren is etalon).
  • Mike at home
    #105
    na ja, de a Stracarftban nem tudtak az egységek egyszerre lőni meg mozogni, a TA-ban már igen
  • Mike at home
    #104
    ez a program nevetséges
    megcsinálták 96-ban az őst, aztán azóta semmi fejlesztés
    csicsásabb, de semmi több
    ja nem, a mérete sokszorosára nőtt, meg a gépigénye is
  • Magh
    #103
    A játék egy overhyped félkész béta, viszont multiban elég jó lesz, amint a balance patchek megérkeznek (bár az EA olyan amilyen, én a WCG miatt most látok erre reményt). A fajok eléggé eltérőek, komolyan OP elem már most sincs benne, engem az egész kicsit a SC-ra emlékeztet. Viszont összehasonlítva a két RTS legendával (már ami a komoly szintű kompetitív MP-t illeti) elég harmatos az egész, én ebben a játékban még tökéletes balance esetén sem látok annyi potenciált, amivel a SC vagy a TfT rendelkezik, és ami miatt évek óta folyamatosan fejlődnek. Egyetlen másik RTS sem volt képes ezeket mégcsak megközelíteni sem, én jelenleg a DoW-DC-t űzöm mellettük, egyedül ez képes hozni a szintet, kicsit a kettő keveréke a squad módszer pedig néhány idegesítő elemet (pl TfT unitmenekítések) kiküszöböl. Egy CCG-t vagy SupCom-ot ezekkel egy szinten emlegetni elég mókás, előbbi sosem jutott el valóban komoly szintre, utóbbi ha 3 évvel később jelenik meg, talán pár hónapig kitartott volna, de így 2007-ben már most halott (a lehetőségek tágak, a hatásos mószerek viszont patchenként más unit spamelését jelentik). A jövőt tekintve szerintem a WCG-n dől el minden. Ha addigra balanceközeli állapotba jut a game, és kiaknázzák az - egyébként meglévő - lehetőségeket, amitől drámaian nő a változatosság, évekig kitarthat. Ha a mostani állapota végleges (alapokat tekintve), a hype-al együtt a game is megy a süllyesztőbe.
  • WiZe
    #102
    Idestova végigtoltam GDI és NOD részt. Hát az elöbbi az totál szabvány történet volt, a NODé viszont totál kritikán aluli; valamint a játék súlyos kiegyensúlyozatlanságokkal küzd, a GDInál mindenhol müködött a 10 mammoth tankot épitek és azzal leverek mindent. Pláne ha szintet is léptek már elötte akkor elég volt fele is. (ez generalsban kínánál detto)
    NODnál a vertigo bomber ami ütöképes, több pályát csak azokkal vittem át, a többi mind használhatatlan. Az avatar akkor ér valamit ha flame tankot és a laserest is megeteted vele, úgy meg már 1 darab 5000. Az, hogy a légi egységeket hamar le lehet szedni egyszerüen nem igaz, a vertigo bomber igen bivaly nem is beszélve a scrin cuccokról.

    Rémesen kevés az upgradek fajtája.

    Cikkben van egy-két helyesírási hiba: mammuth tank, scrier. A másik elhibázott dolog, az hogy a cylonok a nemcsak a GDI soraiba férkőztek be. Kilian szintén játszik BSGben, ő pedig NODos. Szerintem ezt javítani is kéne.

    Pozitívum: Végre 3 választható csoport van. Minél több oldallal lehet harcolni annál jobb.

    Összegzés: a körítéssel töltötték a munka 90%át(értsd: szépek a videók, de a kutyát nem érdekli) és pont a lényegre nem jutott idő sajnos, ami beleszorult a maradék 10%ba. Érdekes, minden EAs játéktól ez az érzésem.
  • Godefroy
    #101
    Nah letöltöttem a játékot és megnéztem mit tud.

    Hááát...
    Egyszóval semmi újdonság, ahogy a többen is leírták nagyon könnyű, a grfikájától sem vagyok elolvadva.
    2 óra után lekerült a gépemről...

    Akkor inkább a War Front.
  • bandypappa
    #100
    Lehetne már más is a föciik az sg-n.

    Mán kicsit sok ez a supreme, starcraft meg meg civakodás. Az bizos a w40k dark crusade magasan veri a tiberiumot.
  • mikloss
    #99
    Nekem a Supreme C. demója minimumon grafon is játszhatatlan volt az akadástól, ebben a c&c3-ban meg vígan nyomom közepesen akadás nélkül. Azért ha másban nem jó de legalább nagyon jól van optimalizálva a c&c3.
  • sathinel
    #98
    ŰMinél többet játszok a Supreme kommanderrel, annál jobban tetszik. Elég bucós gép kell hozzá hogy ha full max-on a populáció:D mintha más stratégiában 4 ember egységeivel játszanék kb annyi lehet egyszerre.. Amit ott stratégiát láttam azt szerintem kell vagy 3-4 év befogni:D A térkép megoldása is itt tetszik eddig a legjobban. Akkora király a zoom benne hogy bexarok mennyire egyszerű így játszani. Ahhoz képpest ez max grafikában jobb. Kidolgozotabb, szebb, de össze sem hasonlítható.
  • Szefmester
    #97
    Hát én nem borultam hanyatt ettől a játéknak nevezett akármitől. Gyak semmi újdonság nincs benne az előző részekhez képest persze ha figyelmesen megnézzük az összes betöltőképernyőt akkor láthatjuk az EA logót ami egyet jelent a róka folytonos nyúzásával. lásd még NFS, Sims, Fifa, NBA.. minimális újdonság jobb esetben grafikai javulás..

    Őszintén sajnálni tudom azokat akik ezt a rettenetet a kedvencükké fogadják.
  • Lacee83
    #96
    Nekem bejött a játék. Az első CnC élményt simán hozta, (tetszett h néhány ember halálsikolya még az eredetiböl lett áthozva.... egy kis idöutazás a kezdetekhez) persze biztos többet ki lehetett volna hozni belöle. Én már annak is örültem volna ha full grafikával gyakorlatilag az eredeti CnC-t kapom. De beletették a többi részét is mixelve. Szóval jó lett.
    Játszottam az Star Craftal is nem keveset. Összehasonlitani nincs értelme. Szerintem mindkét gém korszakalkotó. De ha a korszakalkotásnál tartunk akkor a Total An. is emlitésre méltó hiszen ha jól tudom ott elöször valódi 3D terep volt.
  • Masakari
    #95
    már bocsánat de ez a cik rohadt szar... hülyeségeket irsz és még néha rendesen se tudod leirni a neveket..(scrier)

    ami pedig a játékot illetve..nem irom le ujra..már párszor megtettem pár helyen:D csak sajnos mindenki bekajálta a cukormázat amit az ea készített és senki nem lát alá csak elég kevesen...akit még is érdekel és elolvassa az itt megtalálja http://www.cnctw.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?2254.0
    máshogy cnctw.hu/forum/minden ami tibwars/[szavazás]cnc3 értékelés

    röviden..sztem szar a game..történet éri a legtöbbet de még az is elég gyenge..de igy is felülmúlja a játék többi részét..maga a játék egy generals2(vagyis 1 szar) cnc rajongó vagyok..de amit az ea csinált az gyalázat,teknológiai vissza esés,összesszereplő halott...összes classikus 1ség kiszedve helyette minden féle szar..mert ugye az ea mindent jobban tud..de inkább olvassátok el a forumot mert nem irok kisregényt:D
  • NIBI
    #94
    Én nem értem mi a bajotok a Generalsal! Most hogy többet játszottam már a Tiberium Warsal, rájöttem h valami kibaszottul hiányzik belőle! A taktikázás!!! Azaz Generalsban voltak különleges egységek (emberek), amik láthatatlanok voltak (csak radar tudta fefedezni, ha a közelében volt), éz azokkal jó nagyokat oda lehetett fingatni a másiknak! :D De a TW-ba semmi ilyesmi.... :( Csak a tank rush, ami jó, de nekem nagyon hiányoznak a különleges egységek! (Amik ugyebár meg is osztották az ember figyelmét...)
  • kricsi
    #93
    Ma egy kicsit multiztunk a haverommal úgy , hogy először játszottunk mindketten és könnyen megtanultuk kezelni 20perc alatt.

    Multiban nem szaggat még nagyobb "hadseregnél" sem.

    Ajánlonk mindenkinek multira ,a crack kicsit macerás de megéri:D

  • Max Damage
    #92
    Bocsi, én a mai napig játszok StarCraft-al, és szerintem az eddig kiadott egyik legjobb stratégiai játék... Hihetetlenül jól kiegyensúlyozott, nincsenek felesleges díszegységek, felejthetetlen játékélmény, és érdekes elképzelés... Amúgy a CnC sorozatot szerintem a Generalsal tették először hidegre, ez már egy jobb próbálkozás, és elég igéretes lehetne, ha: nem lenne túl rövid, kilenne egyenlítve, és komoly taktikázást igényelne a játék... (bár ez megbocsátható, ugyanis a CnC-nek ez sohasem volt erőssége) - így szerintem ez csak egy olyan termék amely a "neve" miatt fog fogyni a polcokról...

    Amúgy én vagyok a második aki említette hogy még mindig játszik StarCraft-al, ami a te 0,001%-odat (ha jól rémlik) már magasan átlépte... több mint 2000x (ha úgy veszem hogy 100 különböző ember véleménye hangzott el, pedig ettől még messze járunk, úgyhogy egyelőre ez a szorzó sokkal magasabb!) annyian játszanak starcraftot mint amennyire te saccoltál az előbb azok közül akik ide irogatnak :D
  • peetig
    #91
    Akárki akármit mond is, már régóta C&C fan vagyok, minden eddig megjelent résszel játszottam, és mind nagyszerű. Már hónapok óta vártam a Tiberium Wars-t, nem is csalódtam. Ez nem SupComm, nem StarCraft, Ez C&C. Gratulálok EA! Csak a kiegészítőt ne felejtsék el!