20 ezer forinttal olcsóbb az X360
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Blackmail the Universe
Ez nem az Euronics basszameg... nem kötelezõ kihasználni az akciót, viszont van, akinek jól jön (ráadásul konzolvásárlásnál, aki a masina 20.000 forintos kedvezményére árérzékeny, az mondjuk jól megszivatja magát, mert a játékokat is venni kell, de keményen).
"Kapásból tudnék 3 embert aki örömmel elfogadna egy NES-t... egy szép állapotút még én is elfogadnék."
Persze, én is, amikor a barátnõmék padlásán megtaláljuk a SNES-t az Axelay játékkal. De eszembe nem jutna többtízezer forintot fizetni valamiért, ami bármikor bekrepálhat, és ha bekrepál, akkor mehet a szemétbe a hozzá vett játékokkal együtt.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
A
Anglia az más világ, ez itt még egy kicsit setét Balkán feeling ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ui. Nem Mo-n élek,angliai árakat számoltam át!
Kapásból tudnék 3 embert aki örömmel elfogadna egy NES-t... egy szép állapotút még én is elfogadnék.
Nézd meg a Euronics akcióit... beviszed a szarráment porszívót és a 20k-s ormányosból 5k-t kapsz. Ez korrekt!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez mitõl genyó dolog? Aki NEM (!!!) akarja megfontolni az utánajárással járó eladogatást, annak így is kiváló lehetõség. Azt meg már nem is említem, hogy inkább ez, mint hogy szétrohadásig dögöljön egy konzol a pincében/padláson/szekrény hátuljában, amíg egyszercsak költözésnél/nagytakarításnál kivágják a szemétbe. Így legalább oda kerül, ahová kerül.
Nem kell mindenre felkapni a vizet. Nyilván, akinek sok játéka + oldie konzolja van, annak jobban megéri megtartani, mint 20.000 HUF kedvezményt kapni. Akinek meg nem, annak nem.
(NES, stb... talán mert már alkatrésznek sem jók, ajtótámasznak meg relatíve nagyok... amúgy meg leginkább azért, mert egy NES-nek már nincsen különösebben piaci értéke)
A
Aki ebbe belemegy az vagy lusta eladni, vagy egyszerûen tájékozatlan a piaci árakkal kapcsolatban. Max akkor érné meg, ha nem igazán ellenõrzik hogy mûkszik e még a régi konzolod.
Mondjuk a forgalmazónak akkor éri meg az üzlet ha szétszedi ezeket alkatrésznek, vagy tömegével fognak megjelenni ezek a konzolok a használt piacon.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Azért genyó, mert metévesztõ a kevésbé járatos játékosok számára, holott egy mûködõ, GC, PS2, Xbox simán elmegy 20.000 felett.
Vajon miért nem vették be a körbe a PS1-et, SMD-ot, SMS-et, NES-t... na vajh...pfff.
Az sg sajnos kezd idióták gyülekezõhelyévé válni.
Jah, genyó MS <#levele>#levele>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Fõleg egy X360-nál, mely elõszeretettel meghibásodik?
Jobb, ha az ember a gari ügyeket idehaza intézi + nem kell benzinezni.
Nem lehetne😊 Ez a lényege... a reklámtörvények (bár nem feltétlenül jól, de) rögzítve vannak EU-n belül.
Ha érdekel, USA-ban sokkal neccesebb dolgok voltak/vannak.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az ugyanis SEHOL nincs leírva, hogy a régi konzol mûködõképes legyen!
Javaslom a Cora-t ott nem fogják megnézni, hogy megy-e vagy sem.
Hajrá!
Szánalom Sony. NEm azért mert szeretem az xboxot, amúgy sincs semmilyen konzolom de ez már szerintem nem normális. Ilyen "reklámért" akár perelni is lehetne.
Egyébként az Xbox-os játékoknak is csak egy része megy X360-on (a lista persze folyamatosan bõvül, mert tovább frissítik az emulációt megvalósító szoftvert).
Szakmán belül már régóta vannak olyan félelmek, hogy bizonyos idõ után elfogadható lesz olyan reklámot gyártani, ahol a Vodafonos elõfizetõ magára teker egy pár tartály Astrolite-ot, és felrobbantja a T-Mobile székházat egy olyan felkiáltással, hogy "Még mindig tudok jobbat!" 😊
Legtöbbször persze ezzel csak poénkodunk (a Coca Cola vs. Pepsi erre csilliómilliló okot adott), de sok példa van, amibõl lejön, hogy ez már közel nem vicc.
Amúgy végülis ha szigorúan a pénzügyi részénél maradunk, akkor megéri vennem egy X360-at nemtudommennyiért, hogy azt szétverve kapjak egy többnemtudommennyibe kerülõ PS3-at. Az persze más tészta, hogy az adott, pórul járt X360 már meg lett vásárolva, tehát az az 50 vásárló is megtámogatta a Microsoft-ot. Na persze, ha már játékokat is vett hozzá (n+x pénzért), akkor jól megszivatta magát egy ügyes, de gusztustalan PR-húzás miatt.
Volt egy video nemrégiben, amikor egy koma a Win Vistáját széttrancsírozta egy jóképû iratmegsemmisítõben... azon is elgondolkodtam, hogy akinek van pénze egy többtízezer forintos árucikket dühbõl/poénból szétbaszni, annak remélem utána nincsen pofája warezolni az árérzékenységre hivatkozva 😊
pedig akkor én is vittem volna a nintendómat xD
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...