Ötvös Tibor

20 ezer forinttal olcsóbb az X360

A Microsoft válaszolt a Sony kezdeményezésére, amely a PS 3 németországi premierjén akciót hírdetett: ingyen PS3-at kapott az az első 50 rajongó, aki a helyszínen szétverte X360 gépét.

Természetesen azt a húzást is meg kell említeni, amikor a PS3 premierjén egy "Az X360 szeret téged" feliratú hajó ringatózott pár méterre a debüt helyszínétől. Mindenesetre a konzolháború - sajnos - folytatódik, ám talán a fegyvernemek finomodnak egy kicsit.

A hazai Microsoft ugyanis - kellemes meglepetésre - akciót hírdetett meg, melynek keretein belül 20 ezer forintos kedvezményt adnak az X360 árából, ha bevisszük régebbi konzolunkat. Az ajánlat április 1. és május 31. között él a kijelölt üzletekben. A részletekért katt ide.

Így már 49.990 forintért megvehetjük next-gen konzolunkat. Azt azért meg kell jegyezni, hogy a használt PS2, Xbox vagy GameCube játékokkal együtt akár 40.000 forintért is eladható, szóval tessék ennek tükrében értékelni az akciót. Reméljük a Sony is hasonló akciózásba kezd hamarosan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Su0my #34
    Hát én megmaradok a CS-nél. Tudom, kocka vagyok, de nekem sose jöttek be a konzolok. Többek közt, mert amennyit én láttam belőlük: GAGYIK(1etlen 1 szem XBOX 360 azért félig kivévev, mert a Gears of War című játék zenéjét a MEGADETH, a kedvenc zenekarom szerezte. kipróbáltam, nem tetszett:D).
  • dez #33
    Tudtommal az nem a Sony akciója volt, hanem egy áruházé.
  • Morden23 #32
    "Nézd meg a Euronics akcióit... beviszed a szarráment porszívót és a 20k-s ormányosból 5k-t kapsz. Ez korrekt! "

    Ez nem az Euronics basszameg... nem kötelező kihasználni az akciót, viszont van, akinek jól jön (ráadásul konzolvásárlásnál, aki a masina 20.000 forintos kedvezményére árérzékeny, az mondjuk jól megszivatja magát, mert a játékokat is venni kell, de keményen).

    "Kapásból tudnék 3 embert aki örömmel elfogadna egy NES-t... egy szép állapotút még én is elfogadnék."

    Persze, én is, amikor a barátnőmék padlásán megtaláljuk a SNES-t az Axelay játékkal. De eszembe nem jutna többtízezer forintot fizetni valamiért, ami bármikor bekrepálhat, és ha bekrepál, akkor mehet a szemétbe a hozzá vett játékokkal együtt.
  • zola2000 #31
    Hát amerre én lakok, zala megye, az a sok gyógyfürdő, üdülőhely (mint hévíz zalakaros keszthely), osztrák turista miatt kicsit nyugat európai hangulat xD
  • Tinman #30
    Nálunk idehaza egy chippelt ÉS HASZNÁLT Ps2 gond nélkül 1-2 héten belül elmegy 40-ért, persze ehhez nem árt az 2 joy (nem gáz, ha utángyártott), és memkártya.
    Anglia az más világ, ez itt még egy kicsit setét Balkán feeling ;-)
  • cateran #29
    Hát pedig használt ps2,tetszik-nem tetszik nem ér sokkal többet mint 20k HUF (játékokkal együtt érhet,de az alapgép nem)lévén újat kapok 28-30k HUF-ért(kisebb,2004-es modellek)
    ui. Nem Mo-n élek,angliai árakat számoltam át!
  • Tinman #28
    A Vatera korában már semmi utánajárás nincs, tiszta és egyszerű üzleteket lehet kötni. Az a baj, hogy a GC, Ps2, Xbox még NAGYON NEM azok a konzolok amik szétrohadásra vannak ítélve. A Gamecube-os Resident Evil 4 KÖRÖKET ver a PC-s, PS2-es verzióra! PS2-re most jött ki a God of War 2! Box-ra is ígéretes címek szálingóznak... ezeknek a konzoloknak még NEM áldozott le! Így 20k-ért elkótyavetyélni nem szabad.

    Kapásból tudnék 3 embert aki örömmel elfogadna egy NES-t... egy szép állapotút még én is elfogadnék.
    Nézd meg a Euronics akcióit... beviszed a szarráment porszívót és a 20k-s ormányosból 5k-t kapsz. Ez korrekt!
  • Morden23 #27
    Nem értelek, Tinman.

    Ez mitől genyó dolog? Aki NEM (!!!) akarja megfontolni az utánajárással járó eladogatást, annak így is kiváló lehetőség. Azt meg már nem is említem, hogy inkább ez, mint hogy szétrohadásig dögöljön egy konzol a pincében/padláson/szekrény hátuljában, amíg egyszercsak költözésnél/nagytakarításnál kivágják a szemétbe. Így legalább oda kerül, ahová kerül.

    Nem kell mindenre felkapni a vizet. Nyilván, akinek sok játéka + oldie konzolja van, annak jobban megéri megtartani, mint 20.000 HUF kedvezményt kapni. Akinek meg nem, annak nem.

    (NES, stb... talán mert már alkatrésznek sem jók, ajtótámasznak meg relatíve nagyok... amúgy meg leginkább azért, mert egy NES-nek már nincsen különösebben piaci értéke)
  • zola2000 #26
    Wiiből hiány van. Tehát olyan akció kellene, hogy aki szétver a helyszínen egy ps3/x360at (kivétel core) az kap egy wiit. (de a nintendó valahogy nem ilyen)
  • PsyhoApu #25
    Ebben az esetben tényleg nem nagy business. Sőt elég rémes.
    Aki ebbe belemegy az vagy lusta eladni, vagy egyszerűen tájékozatlan a piaci árakkal kapcsolatban. Max akkor érné meg, ha nem igazán ellenőrzik hogy műkszik e még a régi konzolod.
    Mondjuk a forgalmazónak akkor éri meg az üzlet ha szétszedi ezeket alkatrésznek, vagy tömegével fognak megjelenni ezek a konzolok a használt piacon.