7
  • J3Surno

"Alsó-Ausztriában például már a 384 kbps-os adatátviteli sebesség is szélessávúnak számít."

:)

Ez tetszik, itt is annyi volt még nemrég...
  • dez
    Nézzék meg az IPTV sávszéligényét, lehetőleg HD-ben, ez legyen az alap, amihez hozzáadják az a 2 v. 8-at...
  • Mr Gumby
    Tehát sok nagytermetű, mezőgazdaságból élő ember él Burgerlandban? :)
  • Tetsuo
    Burgenlandban azért elég sok van. Paraszt. Jó nagy. :)
  • gregor
    Gerygrey:A modemes net igaz már elavult,de a semminél az is jobb!Falura azért nem visz egyik szolgáltató se netet,mert nem éri meg neki,nincs annyi jelentkező falun,mint máshol!
  • Gerygrey
    Ugyanúgy teszik a dolgukat a tehenek és gazdáik is, csak ha mindenhol lesz net akkor munka után a falu kocsmáján túl lesz valami értelmes szórakozási lehetőség is vidéken. Különben vidéken sem mindenki paraszt ám, én laktam sokáig falun, és igenis hiányzott a net. Mert 1-2 évvel ezelőtt nemhogy szélessávú net nem volt, de még valami 256-os szutyok sem (az analóg modemet hadd'ne tekintsem internethozzáférési lehetőségnek 2004-5 tájékán)
  • paleeca
    Ha net lesz minden kis faluban, akkor a tehenek is szörfölni fögnak, nem pedik csokit gyártani. Pedig és a csokit még mindig jobban szeretem a netnél. :) dsl rendszerek