11
  • szgege
    Ez mekkora baromság,amiket írsz. Meg ez éppen az USA-ra igaz jobban,meg gyerekek dolgoztatása stb. . Ha meg neked annyira jó ez,nézegesd a Vista árakat. Hááát nem tudom nekem annyira nem jönnek be.
  • gforce9
    Belepofázik mindenbe, közben a belső termelését meg kikényszeríti távolkeletre, dolgozni nem akar, vendégmunkásokat viszont fikázza... ez lenne a valós gond amivel az EU-nak foglalkoznia kellene, nem azzal hogy egy k*rva windózban legyen e mediaplayer vagy 3 euroval kevesebb legyen egy hülye licenszdíj, ez csak látványpolitika. Az usaba meg nem megyek, ott legalább ennyi a hülye :) Az eu ugyanazt csinálja mint az usa, belepofázik mindenbe.
    persze ez csak az én véleményem :)
  • Morden23
    A hasznát legfeljebb most nem érzed/látod.

Mivel az egész lényege a Távol-Nyugattól való függetlenedés és a lekulcsot piacokon (főként a páneurópai, nem feltétlenül a globális) való térnyerés, ebből EU-állampolgárként igencsak profitálhatsz.

Hányhatsz az EU-tól éppen, de szerinted nélküle jobb lenne? (ha USA jobban tetszik, hajrá, van Green Card Lottery)
  • sly007
    Aha. Demokráciában élünk, nem kell megfizetned, ha nem akarod. Na jó a campus-tól eltekintve.
  • gforce9
    Látványpolitika, haszna ebből a vásárlónak semmi nem lesz. Hányok az EU-tól.. lassan rosszabb mint az USA...
  • Morden23
    Ha már itt tartunk, akkor egyetértek.
  • Theodora
    Én a hülyeséget nem szeretem!
  • Tripax
    Én meg a jó szoftvereket!
  • AranyKéz
    Nem tudom ki hogy van vele, de én szeretem az EU versenypolitikáját :)
  • BStage
    a userek pedig majd megfizetik a kiesett bevételeket. (és, ha már oracle szóba került, még úgy is olcsóbb lesz az mssql )
    pont olyan hasznos lesz, mint a media player nélküli windows, köszönjük EU!
  • strogg
    Ez is pénzről szól. Ezért ez az "az én apukám erősebb" szintű vita.
    Előbb-utóbb viszont világos, hogy alaposan meg fogják törni a redmondi monopóliumot. Ehhez pedig minden eszközt fel fognak használni.