12
  • PeeTeR
    de a tudasat nezve kimondottan jo...
    ez meg foleg tetszik: "Sony Ericsson mellékel a készülékhez egy 128 megabájtos tárolókapacitású Memory Stick Micro memóriakártyát"
  • PeeTeR
    punci-phone :D
  • Tibmanus
    kinyitott állapotban ki van kapcsolva a kijelző, nem csoda hogy nem látod :-)
    egy az egyben olyan mint z610i
  • Cefet
    Jaj édi kicsi fiúkák, nektek semmi sem elég jó.
    Pedig ez olyan cuki telefon, biztosan meglepem majd magam egy ilyennel.
    Mindjárt elolvadok tőle...
  • pbanfa
    És hol van rajt a külső kijelző? A jobb oldai képen én nem látom!
    Egyébként szerintem is ronda. A feleségemnek Z520i telefonja van, az nekem nagyon tetszik, de a többi összecsukhatós SE nekem valahogy nem jön be.
  • GVG
    hát mert a csajokon kívül veszik a b*zik is xD
  • Gerygrey
    Ha már "minden igényt kielégítő" telefont csináltak, legalább egy vacak Symbiant S60-at rádobhattak volna. Azt mondjuk én sem értem, hogy rózsaszín és kihajtható tipikus "csajtelefon" akkor minek bele 3G meg a többi...
  • kvp
    Ez egy tipikus japan noi telefon. Valoszinuleg lesz hello kitty-s valtozat is, de ha nem, akkor is csak egy matricat kell raragasztani es kesz is. (a z sorozat egyebkent is foleg noi keszulekekbol all, fiataloknak a w, altalanos celra a k sorozat jo, csak telefonnak a regi t es j, mig smartphone-nak a p vagy m sorozat valo)

Viszont orvendetes hogy a sony-ericsson a regi ericsson-os hagyomanyokat kovetve mindig belezsufol minden szolgaltatast a telefonjaiba. Meg a low end keszulekeik is tudnak annyit, mint egy kozepkategorias nokia es sokkal jobban konfiguralhatoak. (es van hozzajuk c fordito, ha valaki tenyleg hack-elni akar)
  • Mirtil
    lehet h sokat tud, de nekem nem tetszik..
  • stream man
    ez még a s*ggedet is kinyalja xDDDDd
  • Librarian
    Fúj, de rózsaszín... :S Egyébként ilyen kinézetű telefon (Nem a színe miatt) akkor sem kéne, ha hozzámvágnák!
  • JeD
    "A mobiltelefon-gyártó mérnökei a legújabb modellbe gyakorlatilag minden funkciót igyekeztek belezsúfolni, amire egy átlag felhasználónak a mindennapok során szüksége lehet."

Videotelefonálás? Szélessávú net mobilon? Persze, "átlag felhasználó" ezek nélkül meg sem lehet.
    LOL.