Segítség, megöl a mikrosütõm!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ötletek ezzel kapcsolatban:
www.hairwellness.hu
Jó meglátás!
Minden melegített, fõtt étel sugárzással készül nem tudod? Csak más hullámhosszúval.
Vagy nem. Mert közelében sincsenek, hogy leutánozzák õket.
Magyarul kizárt hogy az adótornyok sugárzása miatt van.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
De már mindegy is, már csak 4 évünk van hátra.
Kara kánként folytatom tanításom.
Hiába okoskodik itt mindenki, ezt saját magmon tapasztaltam !
Az elmúlt 18 évben SOHA nem ettem mikro-ban melegített ételt.
Múlt év szeptemberében felvettek a fõsulira...szóval kóteres lettem.
Kb 7 hónapig mikro-s kaján éltem és arra lettem figyelmes hogy az étvágyam
erõsen lecsökkent, az emésztõrendszerem tönkrement!!!
A régebben 6X-8X ennyit bírtam enni, most meg örülök , ha egy szelet hús vagy egy falat lecsúszik a torkomon.
Szóval senki ne akarja bemesélni h. a mikro nem káros..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A sok okos meg csak támogassa a mikro-t..hogy a "rák" vigye el õket.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Gondolom ezért is forog benne a kaja.
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem igaz mert infravörös sugárzásnál hõátadás töténik a mikro sugárzásnál meg nincs hõ.
!!!! IS !!!!!
Ugyanis olyan ételet is melegíthesz jó hatásfokkal, amiben alig van H2O.
A mûködése általános iskola 7-8. osztály, kémia:
-> mikrohullám -mely energia közlés- hatására a molekulák közötti kötések, gerjesztõdnek, rezgõ mozgást végeznek. Mily meglepõ ez a mozgás, hõfelszabadulással jár (dörzsöld össze a 2 tenyered) és a kajád felmelegszik.
Ha túlságosan sok energiát közlünk a szerves anyaggal, akkor ezek a kötések felszakadhatnak és máris létrejöhetnek azok a bizonyos szabad gyökök, melyek tényleg károsak a szervezet számára.
IGEN ÁM, de u.e. történik gázlángon történõ melegítésnél is!
Errõl ennyit, a lényegen viszont nem változtat: SOHA ne állj a mikró elé, ha megy!
Látod ez az igazi hülyeség mikor a zöldek teljesen hülyék valamihez és kitalációkat pofáznak.Ezek nem védenek már rég semmit csak hõbörögnek.Az ételben levõ víz forr fel a mikrohullám hatására és a ilyeneket kitalálók agya degenerálódik.A mikró melegíteni jó nagyon de fõzni az infrasugarak jobbak.
Hat igen, a SAMSUNG az egy regi orosz gyar. :-) Egyszeruen csak 10 eves a mikro, soha nem volt karbantartva, ezert mar nem megbizhato. Viszont mukodik.
"Azt azonban nem tudják sokan hogy a mikronak milyen jó tulajdonsága hogy megöli a baktétiumokat és nem kell az ételt felforralni mert a sugárzás alacsonyabb hõmérsékleten is baktériumölõ."
Tobbek kozott ezert is szoktam hasznalni, viszont azert nem jo ennek a sugarzasnak az utjaba kerulni. Nem rakkelto, de roncsolja a szoveteket, mint ahogy a forro viz is, csak az nem megy be olyan konnyen a bor ala.
A mikro nem rossz, csak veszelyes. Tudni kell jol hasznalni. A nagyobb problemat inkabb a rossz minosegu vagy regi cuccok jelentik. Egy mikro van olyan veszelyes mint egy auto, megse kell hozza forgalmi.
Érdekes. Én beraktam egy rákot a mikroba 800W-on 5 percre és még mindig elég mozdulatlan. Pulzusát nemtudok kitapíntani. Sztm. nem rákkeltõl a mikro..
<#banplz>#banplz>
Nem tudom, mennyire vagytok "zöldek", de engem kifejezetten zavar, hogy mennyi baromságot összehordanak...
Pl: tudjátok-e, milyen az, ha egy "zöld" családba házasodsz be? Vazz, az anyósomtól meg a sógornõmtõl lekaparom magam! Nem szabad párizsit enni, nem szabad csapvizet inni, mindent a szelektívbe, minden bio-ennivaló... Lassan azon kapom magam, hogy ha meglátogatjuk õket, elkezdek bégetni meg mekegni, néha már bõgni, mint egy marha...
Mindent a Gyõzelemért! Mindent!... és még annál is többet...
Ismerik a biológiát, áés a fizikát is elég jól, a kettõbõl már ki lehet találni, h káros-e.
Gracie Barra
Úgyhogy nyugodtan mikrózzátok a kaját, hidegen méginkább nem egészséges melegételt enni. "Megfekszi a gyomrunkat" ugyebár, mivel lassabban tudja lebontani a gyomor a hideg ételt, mint a meleget. Vagyis több energiát kell befektetnünk ahoz, hogy elbontsuk az ételt. Ez (is) vezet általában gyomorfájdalmakhoz.
Ja a "szénné égett" kaját tényleg ne egyétek meg, mert az valóban rákkeltõ.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Atyaisten! Akkor a mosógép is sugároz? <#lama>#lama>
Bakker meg kell nézni a TV-t is mert a CRT-s TV meg monitor is sugárzik áám! Aztán aki sokat ül elötte degenerált lesz! <#csodalk>#csodalk>
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!