21
  • Zenty
    #21
    Mondjuk wii-nél is érdemes várni. Aki nem most akar azzonal konzolt, akkor az év vége az optimális vásárlás.
    Wiinél ugye akkor jön egy olyan hardcore vonulat tömeg :D
    És talán némileg le is viszik az árát.. ( bár erre nemfogadnék)
  • adam first
    #20
    Ejj az nem 500Ft-os hanem 500000(fél milla), kicsit későn írtam.
  • adam first
    #19
    Persze hogy nem lett olyan tréé a Wii, mint ahogy azt oly sokan kijelentették.
    A másik két géphez nem ártana egy HD TV, ha igazán élvezni akarnánk a dolgokat. 360-ból már jön a 3 kiszerelés,Ps3 rohadt drága 0 játékkínálattal,szóval eléggé nem a mi pénztárcánkhoz méretezték ezeket a gépeket. Bár konzollal mindig is úgy voltam ha 180 akkor 180e Ft és megveszem nem érdekel,de amikor már egy 500Ft TV is kellene a gépnek hogy minden faxán működjön teljes pompájában,ráadásul ezek fagynak is mint az állat+eleinte a selejt is nagyon sok, akkor valahogy elgondolkozom hogy 1. a NINTENDO még meg tudott maradni konzolnak 2. Az utóbbi időben valahogy a szórakozást is más jelzővel illettük(itt arra próbálok célozni amit lentebb is leírtam régen több kiegyensúlyozottabb gémer volt mint manapság). Ezért inkább kivárok a gépvásárlással.A wii játékkínálata eléggé csábítónak tűnik(és itt most nem a 20. Márióra meg a 19. Zeldára gondolok), hanem teljesen új,exkluzív címekre. Amik ki is használja a Wiimote tulajdonságait+hard core réteget célozzák meg vele.[na vajon milyen játékok lehetnek ezek]:-)
  • Johny Bravo
    #18
    hat en terveztem venni egy ps3at mar lassan 1 eve, de amikor oktoberben meglattam videokon hogy mit tud a wii meg preorderben megrendeltem... nem vagyok egy hardcore gamer, igaz mar kiskorom ota jatszok (atari aztan pc) de szerintem a wii nagyon ellett talalva!
  • zola2000
    #17
    Máig emlékezetes hogy a ps2 tulajok arra voltak büszkék hogy a resi4 a drágább ps2re majdnem olyan szép lett mint az olcsóbb gamecuben xD
  • zola2000
    #16
    Kezdjük ott hogy a nintendó gamecubet fele annyiból állította elő a nintendó mint a sony a ps2t, és sokkal erősebb jobb gép a gamecube mint egy ps2.
  • zola2000
    #15
    Kezdjük ott hogy a nintendó gamecubet fele annyiból állította elő a nintendó mint a sony a ps2t, és sokkal erősebb jobb gép a gamecube mint egy ps2.
  • CHEAPBOY
    #14
    hat ok mar csak igy nyomtak amiota elkezdtek s kialakitottak ezt a piacot a80as evek elejen.

    azota is vigan megélnek (elvégre 60as évek óta nem produkaltak veszteséges uzleti évet, csak egyszer csusszant be egy feleves veszteseg 2003ban) s rohognek szerintem a veszitsunk a HWen filozofiat koveto masik 2on.


    p. a ps1 n64 korban is a sony ossz vissz 400 millio dollarral hozott ki tobbet a végén profitot mint a nintendo, mikor a ps1bol tobb mint 2szer annyi fogyott mint a 64ből, hiába:)
  • CHEAPBOY
    #13
    muhahahahaaaa latjatok 5 eve megmondtam hogy ez a cég ujra a vilag ura lesz a konzolpiacon.

    akkor sokan rohogtek sot a ceg veget kialtotak:)

    hiaba nem erthet mindenki hozzá:D
  • Tetsuo
    #12
    Az uccsó bekezdést sikerült úgy leírni, h 1 halmaz legyen az átlagember meg a hc gamer. Gratula! ;)

    A Nintendo messze lekörözi játékélményben a többi konzolt.
  • Zenty
    #11
    Pont az a lényeg ,hogy egy fps is más filing a wii-n mint egy pc! Amin ugyanazt kapsz mint a pc az a x360 meg ps3.
    Szal itt a lényeg a sablon megszokott mindenél valami más!
    Egyébként lesz FF wii-re :D

    Jah és grat az sg-nek a hírhez ez már korrekt! :)
  • Morden23
    #10
    Pont azon a héten váltottam a Vistára, amikor Stalker-eztem, és nálam nem volt különbség az XP és a Vista között (állítólag a memóriaérzékenység miatt volt egy rakat szopás vele, én ebből nem vettem észre hangyafasznyit sem). Szóval nem tudom, de sok volt az eltérő vélemény, valakinél 8800-as Geforce-on meg duálkóron alig ment közepes felbontással, valakinél meg szerényebb (jóval szerényebb) konfigon teljesen zsírul. Gondolom, valami hadware-, vagy driverprobbléma lehet a jelenség mögött... nekem szerencsém volt.

    "És az a pár ezer forintos árcédula amivel drágább egy konzolos gém valahol visszatérül, mert nem kell szop**m hogy megy-e a gépemen vagy sem."

    Ez tény, de ugye triviális dolog, hiszen éppen ez az egyik legfőbb indok, amiért konzolba ruháznak be a népek (mondjuk ha árérzékeny apuci lennék, lehet, hogy előbb vennék a gyereknek akár méregdrága PS3-at HDTV-vel, mint PC-t, ha tudom, hogy csak játszani fog rajta - szerencsére momentán sem apuci, sem árérzékeny nem vagyok:))
  • adam first
    #9
    Én havernál játszottam STALKER-t,de nekem csalódás volt. Persze nem volt minden fullon de búgosnak búgos volt a játék,falon átlövő ellenség,néhol villogó textúrák látszik hogy baxtak normálisan optimizálni a fejlesztők.Vistán gondolom nem ilyen,de hát nekem se időm se pénzem hogy PC-t fejleszgessek.
    3. Ok perzse hogy olcsóbbak PC-n a játékok,de én csak egy viszonyítási alapot húztam mert Wii-re nem minden játék 16.990Ft,arra ott a Ps3 példaként, de nem a Wii(hamár róla beszélünk). És az a pár ezer forintos árcédula amivel drágább egy konzolos gém valahol visszatérül, mert nem kell szop**m hogy megy-e a gépemen vagy sem.
  • Morden23
    #8
    1. Miért lett volna szar a S.T.A.L.K.E.R.? Szerény véleményem szerint az utóbbi idők legjobb FPS-e. (megjegyzem, nálam bug/kilépés nem volt, normálisan fut, mindezt Vista alatt)
    2. Így igaz :D
    3. Nincsen igazad, a PC-s játékok 90%-ban olcsóbbak. Jóval. Ha már pont szóba került a S.T.A.L.K.E.R., akkor 9900 forint. A hozzáállásban egyetértek.
  • adam first
    #7
    1.A STALKER egy nagy rakás szar lett,látszik hogy oroszok fejlesztették(egy kamu hype az egész,nekem legalábbis nagy csalódás volt 6 évi várakozás után)...
    2.A Nintendo nem rád építkezik, hanem másokra akiket csak a szórakozás érdekel(tudom mindenkinek mást jelent a szórakozás, de itt az egyszerűségre kell gondolni).
    3. A PC-s játékok is ennyibe kerülnének ha megvennéd őket, bár pofátlanul drágák tudom, de a magyar hozzáállás sajnos az hogy warezoljunk...
  • feamatar
    #6
    a Nintendoval nekem az a bajom hogy 16000 a játékok java része, teljesen indokolatlanul. a konzolgyártók mindig panaszkodtak hogy drágább előállítani a hardvert mint amennyiért eladják azt, erre a Nintendo nyer rohadt sokat a konzolon is meg a játékon is. Megemlítendő az hogy valszeg ha csak a HC gamerek rá nem szoknak a Wiire, akkor a Wii játékeladásai alacsonyabbak lehetnek mint a PS3 vagy XBox 360 eladásai. ugyanis jó hogy a casual gamerek megveszik a konzolt de sztem egyáltalán nem adnak ki annyit egy játékra mint a Nintendo szeretné. Pontosabban elülnek 2-3 játékon hónapokig oszt jó van A kontroller után a Nintendo kénytelen lesz hardverileg is megemelni a szintet. Mert: sztem egy FF ami a történetre épít wiimote nélkül is meg van. FPShez a legjobb a billentyűzet egér stb... És azért sztem egy szebb grafika is hozzájárul a játékélményez. MErt amikor szájtátva gyönyörködsza tájban, és csak sétálsz és nézed hogy fújja a leveleket a szél és villámlik.(bocs előjön belőlem a Stalker mánia) és mellette még a többi ellem is jól van összetákolva: akkor úgy ott érzi magát az ember a játékban.
  • Morden23
    #5
    Pont ezért tudtak sok embert megnyerni a Wii-nek...

    A "hárdkór" konzolosok kacsintgatnak a PS3 meg az X360 felé, miközben a Wii lefölözte a simán csak szórakozni vágyók piacát, akik tesznek rá, hogy az adott játék eléggé 2007-es meg nextgen, vagy sem.
    Tulajdonképpen egy sokkal szimpatikusabb piaci hatást vált ki, mint a pixelhuszárkodás (legalábbis számomra).
  • adam first
    #4
    Erre csak az tudom mondani, hogy a videojáték piac már rég nem az ami anno 12 éve,szerintem akkoriban sokkal de sokkal több kiegyensúlyozottabb gémer volt a földön mint most. Akkoriban a játékok szórakoztattak voltak, szóval a Nintendo még mindig ezt a tendenciát képviseli az ő játékai még játékok, egyszerűk de szórakoztatóak.[és ez a siker kulcsa a DS-nél+Wii-nél is,na meg persze az ár sem mindegy].
  • Tinman #3
    Manhunt 2 Wii-re, azért az sem gyenge... nem is értem, mi ütött a Nincsenzóba.
    Amúgy meg DS Lite rulzik
  • GVG
    #2
    gratz nekik! ha jön ki tőbb jó játék, (Manhunt 2;)) akkor lehet beruházok egyre:), úgysincs hdtv-m hogy ps3at vegyek meg boxot
  • 0ckH4M
    #1
    Jeah! Csak folytatódjon ez a tendencia, és jöjjenek a jobbnál jobb játékok a gépekre!