Prince of Persia Rival Swords
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez meg itt a Warrior Within PSP-s változata:Revelations
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem mert én külön T2T verzót tok,a haveromnak az van meg,neki PSP-je van
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Íme itt a Rival Swords borítója,egyelõre csak PSP(hordozható) verzióról tudok:

Ez nem a Two Thrones PSP változata? 😊 Az meg inkább konzoltéma.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Hello minden kedves P.O.P. rajongónak!
Ez az téma azért nyílt hogy minél többet tudjatok meg a Prince of Persia legújabb részérõl a Rival Swords-ról... Remélem minden rajongó nagyon várja (köztük én is). Eddig két mellékrész volt a Battles és a Revelations,tehát reménykedhetünk hogy a Rival Swords története is ezekhez kapcsolódik. Nagy valószínûséggel itt is ismét a Dark Prince ( a sötét alter ego) lesz a fõellenségünk (ki más?). Én személy szerint nem hiszem hogy ismét áttudunk a Dark Princ-é változni,mert már kiûztük a testünkbõl..."sajnos"
Próbálok minél több képet felrakni ide és minél több infót felrakni...
Addig is jó fórumozást POP fanok!!!<#kacsint>#kacsint>
Ez az téma azért nyílt hogy minél többet tudjatok meg a Prince of Persia legújabb részérõl a Rival Swords-ról... Remélem minden rajongó nagyon várja (köztük én is). Eddig két mellékrész volt a Battles és a Revelations,tehát reménykedhetünk hogy a Rival Swords története is ezekhez kapcsolódik. Nagy valószínûséggel itt is ismét a Dark Prince ( a sötét alter ego) lesz a fõellenségünk (ki más?). Én személy szerint nem hiszem hogy ismét áttudunk a Dark Princ-é változni,mert már kiûztük a testünkbõl..."sajnos"
Próbálok minél több képet felrakni ide és minél több infót felrakni...
Addig is jó fórumozást POP fanok!!!<#kacsint>#kacsint>
← ElőzőOldal 2 / 2