55
Prince of Persia Rival Swords a legújabb rész
-
#55 Öhm.. ez nem ide való. :S Ez a Rival Swords topicja. Ez pedig a 2008as PoP amiről te beszélsz.. -
kavaro #54 HELP!
Sziasztok.
170 lightot kell összeszednem, még 4-5 db. hiányzik, de olyan heleken vannak, hogy képtelenség eljutni oda. próbáltam csatolni egy képet, nem tudom sikerült e.
aki tud segiteni irjon.
Köszönöm
-
#53 -
#52 jah,már van Wii-s verzió is...de a T2T grafja sokkal jobb... -
#51 Csak nehogy aszond hogy nemtod megölni a Klompát,me én öllek meg téged! XD -
#50 jó,én felveszlek... -
juve001 #49 Sziasztok! Valaki, akiben van némi segítőkézség a PoP 3-mal kapcsolatban, az vegyen fel msn-re, és egy elakadást segítsen orvosolni! Köszi! [email protected] -
#48 hülye voltam,nem tudtam hogy van king kong topic... -
#47 te nem vagy komplett...
Külön topikot nyitni a King Kong 11ik pályájának, és még azt se tudod mi kerül bele a játékosok fórumába?
-
vmisi94 #46 ok kösz :) -
#45 Nem! Azt megse próbáld! Onnan nem lehet letölteni T-Mobile-osoknak! Menj fel a T-Mobil wapra és ott keress rá a Prince of Persia játékra,tuti hogy megfogod találni,haverom is T-Mobile-os és neki is megvan a POP3 mobile game! -
vmisi94 #44 de én t-mobil-os vok azért megtom rendelni? mert megtaláltam a vodafone live honlapját és onnam meglehet rendelni attól h t-mobil-os vok attól megtom rendelni? -
vmisi94 #43 azért kösz -
#42 Nincs normális USB-m sem,de te is letod tölteni wapról. -
vmisi94 #41 mit adjak cserébe?vagy mit kérsz? -
vmisi94 #40 mert nincs meg gépen? -
#39 nem hinném h áttudnám küldeni... -
vmisi94 #38 azt nem tod elküldeni?lécci mit kérsz cserébe?(nem biztos h tom teljesíteni) -
vmisi94 #37 azt nem tod elküldeni?lécci mit kérsz cserébe?(nem biztos h tom teljesíteni) -
#36 nekem megvan a POP3 mobil gém,de én a Vidafone Live!-ról töltöttem le... -
vmisi94 #35 megvan valakinek a pop 3 mobilra? amit letok tölteni a gépre és onnan rárakni a telefonra -
vmisi94 #34 azt tom :) -
#33 Lehet h furán hangzik,de igen! a Warrior Within-nek meg Revelations a neve... -
vmisi94 #32 ezt hogy érted? hogy psp-n az a neve h Rival Swords? -
#31 Háát...gyakorlatilag...igen! -
vmisi94 #30 hy! azt szeretném kérdezni h a Prince of Persia Rival Swords egyenlő a Prince of Persia The Two Thrones-al? -
#29 -
#28 te hülye gyökér..
Játékosok fóruma = PC
ÉRTED?
-
#27 ¤_¤ -
#26 ez a JÁTÉKOSOK FÓRUMA,azért nyitottam meg itt mert ez is egy gém,és már nemom áttenni... -
#25 de te láma bazz nem vaszed észre hogy ez itt a számítógépesfórum nézz be a konzolosok fórumába ott nyisd meg...
-
#24 Úgy tűnik a téma nem túl népszerű,ami érthető is hiszen minek különszobában beszélni a PSP-s verzióról...:) -
#23 tom h van... -
#22 Pop film topic is van még mielött nyitnál az a film hírek fórumában van ne parj csak vegyél vissza a tempóból öcsi -
#21 Deh lesz POP film,és ez mégjobb kint a rival swords psp verzió! -
#20 OK,már én is rájöttem,de hiába a T2T psp-s változata a haveromnak megvan és teljesen más mint a gépen! Meg kell küzdeni a Dark Prince-el,és védekezik,sőt támad is! A haverom nem tudja kijátszarni mert 1-2 ütéssel lecsapja őt a Daggertail-lal! -
#19 szerintem is! abszolút felesleges topic, meg lehet beszélni ezt a sima TTT vagy WW vagy SoT topikban, ezért fölösleges ovlt nyitni egy újabb topikot... -
#18 Ez a TTT PSP verziója, hidd el nekem haver-.- -
#17 -.- -
#16 Vagy inkább áttenni a konzolos fórumba.