Prince of Persia Rival Swords

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Öhm.. ez nem ide való. :S Ez a Rival Swords topicja. Ez pedig a 2008as PoP amirõl te beszélsz..<#buck>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

HELP!

Sziasztok.
170 lightot kell összeszednem, még 4-5 db. hiányzik, de olyan heleken vannak, hogy képtelenség eljutni oda. próbáltam csatolni egy képet, nem tudom sikerült e.

aki tud segiteni irjon.
Köszönöm

Kongy
<#email><#beka2>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
jah,már van Wii-s verzió is...de a T2T grafja sokkal jobb...

Kongy
Csak nehogy aszond hogy nemtod megölni a Klompát,me én öllek meg téged! XD

Kongy
jó,én felveszlek...

Sziasztok! Valaki, akiben van némi segítõkézség a PoP 3-mal kapcsolatban, az vegyen fel msn-re, és egy elakadást segítsen orvosolni! Köszi! [email protected]
Kongy
hülye voltam,nem tudtam hogy van king kong topic...<#schmoll2><#shakehead>

Prince of Máté
te nem vagy komplett...
Külön topikot nyitni a King Kong 11ik pályájának, és még azt se tudod mi kerül bele a játékosok fórumába?
<#falbav>

ok kösz 😊
Kongy
Nem! Azt megse próbáld! Onnan nem lehet letölteni T-Mobile-osoknak! Menj fel a T-Mobil wapra és ott keress rá a Prince of Persia játékra,tuti hogy megfogod találni,haverom is T-Mobile-os és neki is megvan a POP3 mobile game!

de én t-mobil-os vok azért megtom rendelni? mert megtaláltam a vodafone live honlapját és onnam meglehet rendelni attól h t-mobil-os vok attól megtom rendelni?
azért kösz
Kongy
Nincs normális USB-m sem,de te is letod tölteni wapról.

mit adjak cserébe?vagy mit kérsz?
mert nincs meg gépen?
Kongy
nem hinném h áttudnám küldeni...

azt nem tod elküldeni?lécci mit kérsz cserébe?(nem biztos h tom teljesíteni)
azt nem tod elküldeni?lécci mit kérsz cserébe?(nem biztos h tom teljesíteni)
Kongy
nekem megvan a POP3 mobil gém,de én a Vidafone Live!-ról töltöttem le...

megvan valakinek a pop 3 mobilra? amit letok tölteni a gépre és onnan rárakni a telefonra
azt tom 😊
Kongy
Lehet h furán hangzik,de igen! a Warrior Within-nek meg Revelations a neve...

ezt hogy érted? hogy psp-n az a neve h Rival Swords?
Kongy
Háát...gyakorlatilag...igen!

hy! azt szeretném kérdezni h a Prince of Persia Rival Swords egyenlõ a Prince of Persia The Two Thrones-al?
Kongy
<#mf1>

Prince of Máté
te hülye gyökér..
Játékosok fóruma = PC
ÉRTED?<#taps><#taps>
<#lama>
<#kocsog>

Kongy
¤_¤

Kongy
ez a JÁTÉKOSOK FÓRUMA,azért nyitottam meg itt mert ez is egy gém,és már nemom áttenni...

Looooser
de te láma bazz nem vaszed észre hogy ez itt a számítógépesfórum nézz be a konzolosok fórumába ott nyisd meg...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kongy
Úgy tûnik a téma nem túl népszerû,ami érthetõ is hiszen minek különszobában beszélni a PSP-s verzióról...😊

Kongy
tom h van...<#crazya>

Looooser
Pop film topic is van még mielött nyitnál az a film hírek fórumában van ne parj csak vegyél vissza a tempóból öcsi

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kongy
Deh lesz POP film,és ez mégjobb kint a rival swords psp verzió!<#circling><#wink><#worship>

Kongy
OK,már én is rájöttem,de hiába a T2T psp-s változata a haveromnak megvan és teljesen más mint a gépen! Meg kell küzdeni a Dark Prince-el,és védekezik,sõt támad is! A haverom nem tudja kijátszarni mert 1-2 ütéssel lecsapja õt a Daggertail-lal!

Broafka
szerintem is! abszolút felesleges topic, meg lehet beszélni ezt a sima TTT vagy WW vagy SoT topikban, ezért fölösleges ovlt nyitni egy újabb topikot...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Prince of Máté
Ez a TTT PSP verziója, hidd el nekem haver-.-

Fido4life
-.-

KILLER2
Vagy inkább áttenni a konzolos fórumba.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Igen, jól tudod. Bár mivel ez Wiire van, ezért talán megérdemel egy topicot.

Töltsük le az internetet!

AntiHero
Kéretik a topikot bezáratni köszönöm.<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Broafka
ez nem is új rész, csak a TTT-nek a PsP-s változata (ha jól tudom)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Drephis
azthittem h az új pop részrõl van szó 😞

help

Csibe001
Nem baj, attól még nekem tetszik.Mondtam hogy nem vagyok elvakult, s valszeg csak az irányítás miatt játszom ki 😊

Looooser
és nem át irat más story ez már a t2t után van....

Looooser
a rival sword az a handle consolosoknak egy multiplayer verzió szvl mé szgépesek szopunk mint rozi a moziban de kongy ha a t2t fórumba alul a keresõbe a 'revelations' szót beíród akkor láthatod hogy ez már egy rég lerágott csont már elsírtuk a bánatunk és mivel ez konzolos topic és az szgépesek közt van sztem reménykedj hogy az adminok nemveszik észre és kapsz még egy bünti pontot.
és mint a t2t topicban már írtam olvass tájékozódj aztán írj...

macselek
lolXD Nem. Ez a T2T Psp-s átirata. Nem új rész, és csak pspre, mivel a többin már rég kijött😊

Csibe001
Tudtommal a Pop - Rival Swords valamelyik korábbi asszem talán psp-s verzió átirata Nintendo Wii-re, s mit is mondhatnék tegnap kezdtem el s ezzel az új irányítással nagyon tetszik.
Pop - Rival Swords

scorpeeon
PSP-re nincs külön T2T, csak Rival Swords és Revelations.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Oldal 1 / 2Következő →