2245
APB
  • JonasSandor
    #2245
    Története van?
  • tomy88trance
    #2244
    Rég játszottam, még mindig becrashel a kevés ramtól? (2GB), nálam régebben egy ideig meddig jól futott (döcögés mentesen) általában volt,hogy órákig aztán egyszer csak becrashelt :/
  • Nico Bellic
    #2243
    Szerintem a legfontosabb változás az új csaló szűrő rendszer. Bár én nem régóta jászom újra de régen azért hagytam abba mert túl sok volt a csaló mostanában nem találkoztam ilyennel. Daily kihívások és két TDM pálya +Joker ticket egy új fizetőeszköz jött a képbe. Hát a gold fegyók még mindig erősek de ez van.A matchmaking se változott sajna kezdőket is besorsol max szintűek ellen de mondjuk ilyen máshol is van.
  • Malakai
    #2242
    Én főleg crimel toltam, de a mi klánunk is elég rövid életű volt 1+ éve.

    Tényleg aki játszik most is vele és 1-2 éve is játszott, játék változott valamit az utóbbi évben? :)

    Mondjuk most visszarázódni már olyan nagyon sok értelme nincs, hamarosan jön a GTAV, aminek a multija is mutat erős hasonlóságokat APB-vel, persze nem csoda. :)
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2014.08.21. 19:47:14
  • Nico Bellic
    #2241
    Sajna sehol nem találok erre választ lehet már nem játszik vele senki.Csak enforcer klánokat láttam hirdetni de az a vonal nem érdekel igazán.
  • NagyiBMX
    #2240
    Lehet, hogy van, erre a választ szerintem nem itt fogod megtalálni
  • Nico Bellic
    #2239
    Legnagyobb sajnálatomra elég kihalt a topik a kérdésem az lenne ha valaki válaszol van-e crim magyar klán valamelyik eu szerón.
  • speed01
    #2238
    "Tényleg itt mindenki enforcer? :D".

    A noobok azok kb, mindenki oda megy, mert azok több zsét kapnak stb. Sok luw :D
  • Overburner
    #2237
    Gyalogos verésért most is asszem ha zsé van nála.
  • Malakai
    #2236
    Akkor lehet megfigyelni ALT-al, hogyha ott a bilincs a neve mellett. Régen mindenfélére kapta ezt a criminal, tehát le lehetett rájuk csapni akár autó lopásért, gyalogosok gyilkolászásáért is, mostmár csak a rablásért.

    Tényleg itt mindenki enforcer? :D
  • Overburner
    #2235
    Oks, sok sikert :D
  • kisokka
    #2234
    Azon van nekem is, akkor majd görcsölök vele :D
  • Overburner
    #2233
    Witness de alapbol Bal Alt-on van mindenkinek. Amikor épp büncselekményt követ el és rávagy célozva akkor lehet benyomni, nem mindig sikerül. Szenvedős. :D
  • kisokka
    #2232
    Ezer hála, megfigyeljük a helyszíneket :D
    Az előbb egy téren futkosott egy csóka és ütötte az embereket, én meg követtem, hogy mi lesz. Vitt pár holmit is magával, viszont ALT-ra nem tudtam megtámadni. Viszont elloptam egy bőröndjét Milyen parancs ez a játékban? Nekem lehet nem ALT-on van.
  • Overburner
    #2231
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/7/9/a1_2013_7_9_53fcejebh6_tn.jpg]
  • Overburner
    #2230
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/7/9/a1_2013_7_9_mi55tkttfn_tn.jpg]
  • Overburner
    #2229
    Ez a 2 térkép mutatja hogy én szerintem mik a kedveltebb rabló helyek utvonaljai (Sárga) és ahol szeretik leadni a cuccokat contactok (Fekete)


  • Overburner
    #2228
    Hát szerencsének kell lenni hogy találj 1 jót, járörözni kell főképp olyan servereken ahol kevés a rendőr. Attol függ milyen a Threat-ed letudsz menni kisebb Szintü serverekre is. Az viszont ajánlott hogy Prestige4-en támadd le öket hisz 1.8 as szorzóval több pénzt kapsz mint ami nála van. De persze e nélkül is joljön pl 4k dodó ha ugy esik. :D Mind2 pályán vannak jellemző kedvelt rablási helyek, majd szépen rá jösz hogy hol is vannak azok.
  • kisokka
    #2227
    Pont reggel láttam egy criminalt, akinél volt 4ezer dolcsi, meg egy bilincs alatta, csak nem tudtam mit kell vele csinálni. Követtem egy darabig, meg lövöldöztem rá, de semmi. Most meg nem nagyon látok, talán 120 dolcsi volt a legnagyobb.
    Ezt a trükköt meg majd lehet lejátszom valakivel
  • Overburner
    #2226
    Nem, rendörökre nem lehet rátámadni ilyesféle módon, csak ha eléri a Prestige 5-öt. Ezért szokott általába kis szinten 2 ember összeállni. Egy Criminal és egy Enforcer. Mentek 2 25 férőhelyes kocsival - Crim betöri a boltot felpakoltok mind2 kocsira - amint tele a 2 kocsi elviszik egy Enforcer contact-hoz - Enforcer leadja az összes cuccot - ismétlés x 100 xD - amikor ugyérzed leadod - feleztek v bármi - arra vigyázni kell hogy Prestige-d ne menjen fel 5 re mert akk levadásznak az emberek - erre egyeszerü megoldás hajts át gyalogosokon hogy lemenjen Prestige 4 kezdésére. Minél többet gyüjtötök annál több pénzt ad majd a szórzód. Jó muri, de eléggé monoton.
  • kisokka
    #2225
    Ez visszafelé is működik? Ha engem le ALT-ol egy criminal, mert látja, hogy van nálam pénz?
  • Overburner
    #2224
    Nincs mit, ha látod hogyha valaki rabol, rámutatsz az egérrel az illetőre vagy az illető kocsiára, a kis pont alatt kifogja irni hogy mennyi pénz van nála, ha több mint 1200 akkor én általában már rá szoktam csapni. A Criminalok egésznek 2500$-ig rabolhatnak ugy hogy csak akkor támadhatod meg öket amikor épp felpakolják, leadják illetve betörik az üzleteket vagy garázsokat, aztán már bármikor rájuk lehet ugrani amikor az ember akarja. :D De erre vigyáznak, hogy ne lépjék túl.
  • kisokka
    #2223
    Az a baj, hogy a felvétel után sose néztem az UI-t, mivel akció volt épp, aztán el is feledkeztem róla. Az ALT-os cuccot meg még hírből sem hallottam, kösz
  • Overburner
    #2222
    Nos, miután felvetted felkerül a Bal felső sarokba egy kis pénz zacsi ahol irja h mennyit zsét szedtél fel, ha küldin kivül vagy elkell menni az erre kijelöl helyre amit a játék egyböl kirak az UI-ra és a mapra is hogy hova kell menned. Ha valaki rabol és te ezt felfedezed ALT-ot nyomsz igy bekerülsz egy küldibe ott értelem szerüen megkell ölnöd elvenni a pénzt majd a te DROP OFF-odhoz vinni azt. (Ha kevés a pénz amit összeszedtél nem érdemes leadni ugyanis ezzel a Prestige-d le csökken és 1.0-ra esik vissza a szorzód.
  • kisokka
    #2221
    Pl. a criminals hullájától elvett csomagokat hol kell leadni? Mert, ha én is meghalok utána, akkor megint ledobja a földre.
  • Overburner
    #2220
    Nekem 800 órám van az Enfom-ba ha kérdezni akar valaki valamit kérdezzen remélhetőleg tudok válaszolni xD
  • kisokka
    #2219
    Nem, jól mondtam először, mert a 2ezerhez adja hozzá a 3600-at. Többet ma nem számolok
  • kisokka
    #2218
    Illetve 3600.
  • kisokka
    #2217
    Nincs mit. Viszont ezt én se olvastam végig, de van benne egy olyan, ha mindezt 4-es prestige-nél csinálod, akkor 1.8-as szorzó van rajta. Ha összeszedsz 2ezer dolcsit, akkor az valójában 5ezer környéke lesz. Most lepett épp meg a dolog
  • GibboRamone
    #2216
    köszi a guideot
  • kisokka
    #2215
    Sebaj, de legalább van még egy lehetőség arra, hogy pénzhez lehessen jutni.
  • Malakai
    #2214
    Ezzel criminal is így van, ott a pénz átmosásakor (amikor tényleg meg is kapod a lovettát) visszaesik alapállapotra a notoriety, csak ő gyorsan szedi vissza azt, csak egy kis utcai vérengzés és újra fent van.
  • kisokka
    #2213
    Közben rájöttem mi a teendő az autók visszavételével, ha érdekel valakit, itt megtalálja: http://forums.gamersfirst.com/topic/172009-stoops-guide-to-impounding-vehicles-as-an-enforcer/
    Azt nem mondom, hogy milliókat lehet vele keresni, de a jobb autókért egész normális pénzt lehet kapni. Egy sima taxi 80 dolcsi, egy mentő 160, plusz arra jön már valami kategóriabónusz és ahogy észrevettem, nem árt feljavított állapotban visszavinni, ad rá még egy kis bónuszt. Minél jobb autó, annál több pénz.
    Viszont, ha az összegyűjtött lóvét a "bankban" adom le, visszaesik a Prestige kb. két szintet(ha visszaviszem az autókat, akkor meg nő). Viszont azt hiszem másképpen is be lehet gyűjteni ezt a pénzt, de már nem volt kedvem kipróbálni.
  • kisokka
    #2212
    Vérdíjat gyűjtenék szívesen, csak nehezen találom meg a delikvenst(általában véletlenül).

    Viszont volt már olyan is, ha lelőttem egy criminalt, akkor eldobott egy csomagot, amit én szépen fel is vettem, csak elfelejtettem "leadni". Már, ha azt le kell egyáltalán, csak azt nem tudom hol.
    Ma egyszer az is előfordult, hogy akción kívül beszálltam egy út szélén hagyott autóba, egyből elkezdett villogni az útmutató, hogy hol adjam le. Abszolút nem tudom mi volt ez, de gyanítom, hogy lopott kocsit vittem vissza.

    Ezeket lenne jó tudni, hogy hogy is működnek, lehet -e keresni az ilyesmit, vagy inkább felejtős és maradjak a mission-öknél és a vérdíjazásnál.
  • Malakai
    #2211
    Criminal gyorsabban tud pénzt keresni, viszont notoriety is gyakran van magasan (csillagok), azaz enforcernek gyakrabban van lehetősége vérdíjért cserébe leszedni, ami meg jó pénz. Enforcereknek dettó jobb a tűzereje, a stungunt pl ne becsüld le, végig egyik leghasznosabb fegyver enforcerként.

    Criminal elsősorban azért keres jobban pénzt, mert a csillagokat könnyebb összeszedni (criminalnál notoriety), mivel mindenféle rosszalkodásra kapják, míg Enforcerként a prestige növelése macerább ugyebár.

    @darki81: Régebben sem volt különösebben sok, más kompetitív akciójátékokhoz viszonyítva még kevés is. Csak itt még rájönnek ugye a fizetős emberek. De őket is le lehet azért lőni, csak ők előnyből indulnak.
  • GibboRamone
    #2210
    Hi! EU2 serveren kezdtem Enforcerkedni! Van esetleg magyar klán ami befogadna?:)
  • kisokka
    #2209
    Üdv! Tegnap elkezdtem a játékot enforcerrel és jól látom, hogy a criminal-nak sokkal több lehetősége van pénzt keresni/tp-t szerezni, mint az enforcernek? Keresgéltem erről infókat, hogy mi jót lehetne még csinálni enforcerrel, de nem nagyon találok.
  • darki81
    #2208
    sok még a csaló?
  • Eisenberg
    #2207
    Hali! Most töltöm a játékot, és egy videóban panaszkodtak az ostoba, nem együttműködő játékosokra, ezért érdekelne engem egy klán ami összeszokott, és kezdőket is szívesen lát. Köszönöm.
  • ToMM23
    #2206
    Sziasztok ! Az lenne a gond, hogy keresgéltem googlebarátomban már sokat,hogy lehet hogy NE a C-meghajtomra töltse le az APB-t , mert azon csak 7 giga helyem van, az is a Win7 nek.. Nem lehet valahogy megváltoztatni a célmeghajtót a gamerfirst-nek ? Hogy hova töltsön le. Köszönöm