Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
OMFG neeee nemigazzzz áááááááááááá már megindult a kezem a fav felé<#idiota><#idiota>
tommyg
B+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

autoszimulator
hugeci

.: mobilize.hu :.

szucsy89
akkor jo. tuknam.<#idiota>
james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

autoszimulator
királykisasszony

szucsy89
ez milyen nemû?:o
TVelvet
ezen beszakadtam😄DD
autoszimulator

OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

IMADJUK A BÜNTIT !!! WÁÁÁÁÁ

Scottt
150kg fölött 2 vip lokó jár

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

szucsy89
loooooool😄SFSDAFAFDASFSDAFASDFSDKFDSAFDSFJEÖDASFASD
autoszimulator
az olyan kövér, hogy myvip logoból is kettõ kellett :ADS:SDA:SDA:ASDSDAdas

offkorz
az tevagy :-c

PíszLávJuniti
utolsó elõtti csajod -

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

offkorz
amit ígértem:

Scottt
Dugnám^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
igazi ontopig
azért önmagáról odabasz: "Amúgy akik ismernek tudják,h 1 normális kedves csaj vok,aki nincs elszállva magától,mégha innen esetleg az is jönne le...Persze,egészséges önbizalom az van,de nem több nem kevesebb...😊"

Timbo

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

maffioso
hallod ezkurva undorito😄

\"If in doubt, flat out!\"

tommyg
-.-

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Sadist
Amatõrök -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

gumikacsa
szomér vagyok én ilyen kíváncsi... Én marha beírtam. Bööööaaaa

Renault magnum http://kamionszim.hu

szucsy89
akkor este nem nézem a tápigot😛:ASDF
autoszimulator
Tegnapi két üveg viszki is jó módszer volt, bár a net meg az ujj olcsóbb 😄DD

hykao
Ezentúl kajálás után valamelyik ujjacskád torokra dugdosásával elégíted ki hányás iránti olthatatlan vágyadat... 😛PPPPPPPP
az aranyos
offkorz
nalátod,hiszen megfelelõek ha úgynézed,igencsak magabiztosnak tûn.pózerked.az meg hogy hogynézki mellékes. 😄:AS_SDASsa:SADS_Asad

asszem ma már nem leszek éhes:S
Z
Akkor majd szépen beírod a gúgliba, hogy 2girls1cup...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

autoszimulator
És akkor mi lesz olyanokkal, mint én, akik idejárnak hányni? 😄

hykao
Nagy öröm ez nekünk...de még mindig ne feledjük a topik lényegét: olyan képek kellenek, melyek fent vannak valamelyik közösségi portálon, és a rajtuk látható hölgyek TÚLONTÚL MAGABIZTOSNAK látszanak...sima képek - amin akár top, akár ótvar hölgyek vannak simán lefényképezve - nem ide valóak...az ominózus macskás kép pl. sima képnek minõsül, csakúgy mint a cigánylányos adag jórésze...a #8015 viszont tökéletesen illeszkedik a topik profiljába, és a macskás debella korábbi képeinek némelyike is. 😊
offkorz
estefelé kaptok a macskás "dagaddt"nak az ismijei közül párt __?:ASDDSSA:_DSsdS_Dsaddsa

ColdFire
<#wink>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kata
szereted a szõrös nõket? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ném, áz á Orsós Dzsennifer.

[/cserf][/fülünyúl]

LasCar16
muzsikus családbó származó posztetnikum:} talán maffiakapcsolatuk is van:}
CS 1.6-ba hasonlo szkinû mp5.st nyomattam be:}

#acm

férges romák!

ZS90
familiárisan hiperpigmentált...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Herr Lehrer
orkok

Your suffers will be legendary even in hell!

szucsy89
5.kép:ASD_Ffdsa_fDFS<#violent>

mi a csaj chat.hu neve?? 😄 érdekelne

gyere tezstvírem ~~

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Te, tezsó, a hármádik ném á Dzsénnifer Lápez?

http://gaborszantai.co.uk/

Fogalmazunk büntipont nélkül Brazilok <#idiota>

PS3 ID: kolb@szman

5w0rdf15h
<#wow3>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ezek szerintem cigányok de mind1 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Goruck
inkább afromagyar...

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Sland
<#violent>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!