Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szertinem hamarosan ez fogja felvalltani a tokorbenfotozommagam-mobillal-felulrol-trendivagyok tipusu fotokat, fotobudiajtoelott.
Born to win
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
amúgy csekk utolsó kép: remélem nem saját ház, mert a "magánvállalkozói giccs-neobarokk" kicsit émelyítõ...
http://gaborszantai.co.uk/
<5 percet kereste ezt a smilet>5 percet kereste ezt a smilet>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
xP
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

http://gaborszantai.co.uk/
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ilyen testtel szerintem nem kis magabiztosság a neten dicsekedni,szóval jó ez így.Én amúgy is jókat kacagok az emberiség eme félresikerült példányain. <#nyes>#nyes>
Zene nélkül mit érek én?
10 év magánzárka után biztos
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

egyébként a topik nem úgy indult hogy a legjobb legszebb csajok, hanem a legmagabiztosabbak, ez is a cím...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Ha annnyira rossznak találod , akkor irjál neki kommentet és dicsérd meg <#eplus2>#eplus2>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Szexuális intenzítás: hiperaktív
Intim régiót karbantartod: rendszeresen "
és valamelyik rokona szembetalálkozik egy ilyen képpel?meg ezzel a szöveggel az adatlapján... <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören