Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ott van rajta szegény pedobear megnyúzva...
PEDOBEAR IS DEAD!<#rinya>#rinya>
http://gaborszantai.co.uk/
.: mobilize.hu :.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Nemrég sétáltam át egy plázán (oda is csak akkor megyek be, ha épp átmegyek rajta, mert úgy rövidebb), és észrevettem valami ocsmány teremtményt. Kis idõ után rájöttem, hogy ez egy emos fiú, és szabályosan pofánröhögtem, de jó hangosan, a buta marhája meg észre sem vette.....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Pedig olyan formátumban nyomta... ejh, nekem mind egyformák. Ami qrva gáz nekik, mert pont, hogy feltünni akarnak :-D
Már nem tudom hol, de láttam egy videot ahol live felvágta az ereit egy emos, ha már annyira hûen emok, akkor miért nem teszi ezt az összes? Olyan kegyetlen és igazságtalan az élet.
Nem is igazi vega aki eszik sajtot <#vigyor3>#vigyor3>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Legalábbis szerintem ez lehet a háttérben, de ki tudja a mai világban. 😄
Képtelen vagyok elviselni ezeket a buzeráns emo "fiúkat", a lányokkal semmi bajom, a tini lányok mindig is érzelgõssek voltak, mondhatnám ez a természetes "dolguk".
Mert elviselem én a melegeket, elviselem a romákat, elviselem a travókat mert õk azok amik, ilyennek születtek vagy a körülmények miatt váltak azzá amik, nem érdekel.
De az emok egy ostoba gagyi japánmajmoló irányzat, ahol a fiúk /LOL!/ gayparade szinten se állnak...
Múltkor megyek kocsival egy több sávos úton és látom, hogy a járdán megy egy ilyen lelki toprongy, soha nem éreztem még ilyet, de félre akartam húzódni és addig akartam verni, amíg nem viselkedik FÉRFIKÉNT! Nem tudom mi tartott vissza, talán az, hogy nem akarok balhét a rendõrökkel.
Nem akarom, hogy ezek szerencsétlen nyámnyilák legyenek a jövõnk.
Szeretném ha újra lenne katonaság, hogy olyan fiaink legyenek akik erõs, tettrekész bátor férfiakká válnak, ne ilyen lányok szégyenévé.
Nem vagyok se skinhead, se gárdista egyszerûen felháborít és undorít.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utálom azokat az embereket akik
17 évesek kb... és a mellkasukról(ami egyébként deszka) az összes hájt összegyûjtve csinálnak egy képet :/
azokat a köcsögöket akik kép alapján itélnek meg embereket(te se lehetsz nagyon más... gyökér ki az a bráner aki 18 éves kor allat erotikus fotót rak fel magáról... volt ennek gyerek szobája???)...
szerintem elöxör ismerj meg(ismerjen meg téged a halál ekkora suttyót, hogy lehet valakinek ekkora egoja?)...
jah és kb ne várd h majd ugyis válaszolok a levélkéidre mert nem fogok :/ 1-2 kivétel van(anyuci+apuci mi?).. mert nekem a Love nem az életem(azé legalább ne hazudj ...) ... nem sürün érek ráugyh sorry
de azé igyexem(mitõl lehetsz olyan elfoglalt hisz még skulóba jársz az tuti hogy nem 100%-ban fogal le)
köszi"
Hova fajul ez a világ? már félek ki menni az utcára , mert tudom hogy ekkora sutyerákok járnak...
ezeken van mit nezni
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
de azért tooknám
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
gyász ez a pics@ - smink/fodrász/style/retus nélkül meg egy szürke kisegér