Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balintrial
Magamról részt olvasd el...
passatgt
miabaj?

Balintrial
ez hülye 😄DDDdd
Boconadi
<#wow2>
petyka2
NC <#violent>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

maffioso
at hittem a csajra modnod😄

\"If in doubt, flat out!\"

akkor is éjjeli pillangóul jól néz ki 😄

Placebó
béna..

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Placebó
háát lopott bicikli effect...

http://images.iwiw.net/0901/user/00/89/80/66/4/user_8980664_1175280716240

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

kraawz
<#wow1><#gonosz1><#eljen>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

hykao
Nem csinálunk itt most ebbõl jogi vitát bazz, ha szépen megkértek, szerintem nem nagy cucc, hogy kivegyük... mondd, hogy melyik hsz-t töröljem.
hali
o a sexyteensandy 😊

www.napisajto.hu

Ha van rá indoka. Én azért nem fogok szólni egy moderátornak, mert ez illetõ nõjének képét beraktam ide.

bardocz
<#eljen>

mondjuk ha valaki megkéri,hogy vegyék ki innen a képét,akkor sztem nyugodtan meg lehet tenni neki
autoszimulator
Akkor sem a kilinkelõ hibája ez, hanem azé, aki a rendszert üzemelteti.. Ha odaírta a regeléshez, hogy a képek külsõ linkelésre alkalmasak, akkor azt mindenki elfogadta, ha nem, akkor az az õ hibája..

.: mobilize.hu :.

bardocz
ebben az iwiw-es májvipes dologban csak anyi a bukkanó,hogy eredetileg csa az oda regeltek láthatják
wander01
<#nyes>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Arra a fehér pöttyre gondolsz? 😄DD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

annyira csak nem ment mellé...

http://gaborszantai.co.uk/

Sadist
Úgy érted a tükrön a mocskot? 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

látom magam a képen<#zavart1>

http://gaborszantai.co.uk/

Sadist
iwiwen belül lehet, hogy nem, de ha egyszer kikerül a képe, onnantól bukó.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

#10211 nem elég?

autoszimulator
úgytudom iwiw-rõl nem indexel google, de nembiztos..

Az meg hogy õ mit akar a képpel, erõs magánügy 😄 Kitette, nyilvános mindenki számára, most hogy én vagy bárki itt megmutatja másoknak, hát az közel sem bûncselekmény 😄

Aztakurv@ mekkora mellek!

gabber_saviola
persze simán 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sadist
Hát hogy a fenébe ne?

gabber_saviola
megrontanád a kis fiatalkát? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

óóóó, akarom 😊
egyetértek

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

gabber_saviola

Elhivatott sportolóként szeretne komoly sikereket elérni az atlétikában Vasvári Vivien, s ennek érdekében keményen edz minden nap.

Átolvastam mindkét portál adatvédelmi nyilakozatát, de semmit nem találtam errõl.

Vasvári Vivien? :|

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Sadist
Ha ide csak linkelik, akkor nem csinálhat semmit. Ha valaki leszedi wiwrõl a képét, és feltölti valahova máshova, és úgy linkeli, az már más kategória, mert dönthet úgy, hogy wiwrõl leszedi, de attól a feltöltött kép még megmarad. Bár aki meg olyan hülye, hogy feltesz a netre olyan képet, amit utána el akar távolíttatni, akkor meg is érdemli. Ha egyszer a google felindexelte, akkor onnantól már cseszheti.

Csak azt nem tudom mit reklamál, ha wiwre \ myvipre felrakja a félmeztelen képeit, vagy az ahhoz hasonlóakat, miért játsza a szüzet... Na mindegy, biztos nagyon jó csajnak hiszi magát és felháborodhat...

gabber_saviola
bezzeg máshova vidáman feltolta a pikcsört, de itt már nem meri mutogatni magát 😛

cement
ha õk tették közzé a képet, nem. de. mondhatja azt is az illetõ hölgy, hogy az iwiwes/myvipes adatlapját nem õ hozta létre és nem õ rakta fel magáról a képeket (bosszúállós ex-pasi mondjuk, vagy akárki, bármilyen nevet meg kort beírhatsz mikor létrehozol egy ilyet) és akkor már viszont az.
szerintem ha megkérnek hogy szedd le mert valakinek kellemetlen akkor nem kell gecizni, ennyi.

respect to the man in the ice cream van

Dark Angel 666
Szerintem nem , mert ha egyszer csak linkeled a képét , nem tültöd fel máshova , azzal nem teszel semmi rosszat.
Az már más tészta hogy nem tul szép dolog

Dark Angel 666
Ezzel én is eggyet értek <#gonosz1>

Kaptam egy mailt, miszerint kérjem meg az itteni adminokat, hogy az egyik általam felrakott képet azonnal vegyék le!
Maradjon titok melyik csajról van szó.

Kérdésem az lenne, hogyha valaki regisztrál egy ilyen közösségi portálra, és ha mi itt megosszuk a képeket, akkor azzal büncselekményt követünk el, vagy megsértünk valamilyen szabályt?

gabber_saviola
támogatom 😄dddd

autoszimulator
igen, mer ilyen erõvel mondhatjuk, hogy ezek jó része nem is hölgy <#vigyor3>

Szar a cím. Egyszerûen írjátok át beképzelt magamutogató picsákra, így már érthetõvé válik mit kell és lehet linkelni.

Gnome
..szemöldökben a magabiztosság..

^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Kukira vágyik 😊

desigo
desigo
desigo