Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

De hamvas,kis aranyos.Meg amikor nyilatkozik akkor is ari.NEkem nem is az ju az eszembe hogy húú a nagy megközelithetetlen sztár,hanem hogy egy csini csaj a szomszédból aki énekel.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ez nem magabiztos ez bolond
és ki tudja mióta használják és ?. a tulaj 😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
2. BMW, sok píz
3. 15
kocsikáik:
háttérbe azért még 1 bmw...
Név cim telcsi msn??
Hát ja 30ért??<#vomit>#vomit>én 300ért se engedném

nem ugy értem hanem nem csak vénasszonyokat kéne szorakoztatnod hanem lennének fiatal csini lányok is akik csak sexelni akarnak
MAgamat fiuként példának hozam fel,h.lányban is van ilyen biztos.
.: mobilize.hu :.
Én 24 vagyok és nemvagyok egy pattanásos púpos undormány csak nehezen ismerkedek és épp sexelni szeretnék,hát elmegyek hozzá pl,szerintem még jobb vagyok mint a beteg perverz alakok akik csak ránéznek az utcán egy nöre és már zsebben a kéz+hoki.
Árlista szinte mindenkinél egyforma 10 az alap meg 3-5 az extrák
Bár azért a mydate-en is vannak jó csjok+iwiwen akik biztos benne lennének egy kis hancurban,csak elötte puhitani kell picit.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
.: mobilize.hu :.
Most lehet nemhozzá megyek de kifogom probálni vele.
Le lehet szólni engem emiatt bárkinek,nemérdekel ki mit gondol ezért rólam.
Van pénzem megtehetem és elmondhatom hogy egy jót qrtam...
Amugy valoban szomoru, a linket nezve egyre tobb helyes, aranyos lany lep ra erre az utra :/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
tessék lehet meni hozzá
Amugy rákaptam és lehet valakihez megyek máma éppen szemezgetek...<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor2>#vigyor2><#law>#law>
fiatalkorában sokan használhatták talán?

tessék
Blondy
LINKEEET??Aki keres az talál...<#vigyor2>#vigyor2>