Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
tookod mi? 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
Számomra Lola a mai magyar pop piac legérthetetlenebb szereplõje. Persze sok szar elõadó/énekes/nemtommi van még rajta kívül, de õ felfoghatatlan számomra. Bár Baby Gabi is ilyen, most hogy belegondolok... Itt egy fiatal csaj (Lola) akinek már x-edik klipjét játsza a VIVA, semmilyen pop számokat írnak neki azt' csá. Énekelni csak annyira tud, mint minden második gimis lány, amikor beszél nem különösebben vicces és ami a legdurvább, tekintve, hogy az elõzõ kettõ dologban nem túl erõs, még csak nem is néz ki jól. Olyan semmilyen. Mit csinál õ itt? Miért van? Mi a hozzáadott érték? Britney Spears se arról híres, hogy szuperjól énekel, de õ legalább tud táncolni. Majdnem kihagytam: Lola táncolni se tud. Olyan, mint egy fadarab...bár lehet ez együtt jár a nullához közeli szexuális kisugárzással. Láttam a VIVA Cometen, Markkal (ez így a-val kurvára nem poén) elõadták elénekelték Kylie Minogue és Robbie Williams közös számát és nagyon próbált szexi lenni a csaj, de nem ment. Szóval Britney-t azért mégis csak sokan megdugták volna, amíg terhes nem lett és kopasz idióta vált belõle. Playbackelve show-t csinált a színpadon...kompenzálta az ének hiányát. De Lola???? Ha valaki tudja miért van itt, kinek és miért jó ez, az szóljon! És már itt az új produceri kreálmány: Gigi. Ötévesekre építve komolyan pénzt lehet csinálni egy ötödikes, tök átlagos csajból aki egy amerikai iskolabusz elõtt ugrál és valami gagyit énekel. A válasz gondolom igen. Kár.

SLICK
az egy álarc <#idiota>

MaSzKa

MaSzKa
nekem az jut eszembe lolaró hogy tooknám 😄

jaja.bár még Lola is fiatal!
De hamvas,kis aranyos.Meg amikor nyilatkozik akkor is ari.NEkem nem is az ju az eszembe hogy húú a nagy megközelithetetlen sztár,hanem hogy egy csini csaj a szomszédból aki énekel.
Scottt
A példakép jól néz ki..Az utánzat kevésbé😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

<#vomit> jézusanyám
ez nem magabiztos ez bolond
Gladiator
humoros és aranyosból. a kedves hölgy és példaképe:

hát ez a csaj aztán magabiztos!Bajusz kocsi mint egy férfi..
MaSzKa
ez a barátnõd?
hiih

SLICK
na ja, h aztán biga verés legyen 😄

MaSzKa
képet!

MaSzKa
amugy ahogy nézem ezek nem bontatlanok és garancia sincs rájuk

és ki tudja mióta használják és ?. a tulaj 😄

SLICK
ejj mi van itt :c
mindegy barátnõmnél nem jobb egyik sem ^^

MaSzKa
sztem lekapták már bmw nélkül is 😄

lehet hogy van de bmwje de nemhinném mert akkor abban lenne lekapva nem?
MaSzKa
a csaj nem néz ki olyan jól mint a 2 BMW az biztos

MaSzKa
azt hittem bmw-je van az a 2

nemadsz?15éves és bmw re hajt+pénzre??
MaSzKa
azt hiszem itt a helyem 😄

Scottt
Ahhhh

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

TVelvet
Eztet a bömbit láttam nemrégiben fehérvárin 😊 szépnek szép, de a hangja valami nagyon elbaszottul trágya😊
autoszimulator
ijj, van izlése az apukának

.: mobilize.hu :.

20 vagy??? ismerem.....

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

MaSzKa
silicon?

a te nõvéred?

Énvagyokazapád
epic fail, pofára esett.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
"Akik a legszebbek akikre mindig felnézek!!(L)Nõvéreim(L)"

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

MaSzKa

Énvagyokazapád
1. nemadok
2. BMW, sok píz
3. 15

kocsikáik:
háttérbe azért még 1 bmw...

huhh de csini?
Név cim telcsi msn??
hát eddig 6x voltam igy lánynálebbölvolt már hogy nem az nyitott ajtot aki a képen volt de ö is szép volt,de hagyjuk ezt a témát ez nem igyen fórum.
Hát ja 30ért??<#vomit>én 300ért se engedném
Énvagyokazapád
o hai.

MaSzKa
lol te 30eFt-ért megengednéd magad +tookni 😄

MaSzKa
gyakran jársz ezekhez?

hehehe
nem ugy értem hanem nem csak vénasszonyokat kéne szorakoztatnod hanem lennének fiatal csini lányok is akik csak sexelni akarnak
MAgamat fiuként példának hozam fel,h.lányban is van ilyen biztos.
autoszimulator
de te fiú vagy nem? azokat mondjuk 30ezertõl vállalom, és azt is passzívként csak 😞 sry 😞

hát loui nem muszáj véneket.
Én 24 vagyok és nemvagyok egy pattanásos púpos undormány csak nehezen ismerkedek és épp sexelni szeretnék,hát elmegyek hozzá pl,szerintem még jobb vagyok mint a beteg perverz alakok akik csak ránéznek az utcán egy nöre és már zsebben a kéz+hoki.
Árlista szinte mindenkinél egyforma 10 az alap meg 3-5 az extrák
Bár azért a mydate-en is vannak jó csjok+iwiwen akik biztos benne lennének egy kis hancurban,csak elötte puhitani kell picit.
BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MaSzKa
majd 1 árlistát kérjél 😄

autoszimulator
MOst ha választhatok, hogy egy este összekeresek azzal majd 30-40 ezer forintot, hogy a meghágok pár kiégett vén trottyot, akko bizony lets do it

sok ilyen oldalon fenntvan és azt is írják fotogaris de nemtudom mi vihet rá.Pénz szerintem.vagy épp kevesen használták
Most lehet nemhozzá megyek de kifogom probálni vele.
Le lehet szólni engem emiatt bárkinek,nemérdekel ki mit gondol ezért rólam.
Van pénzem megtehetem és elmondhatom hogy egy jót qrtam...
BEAST
Vagy csupan konnyu penzkeresesi lehetoseg, es egyeseknek alternativa a foiskola/egyetem melletti szorolapozas helyett <#idiota>

Amugy valoban szomoru, a linket nezve egyre tobb helyes, aranyos lany lep ra erre az utra :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tugyiti
pénz?
na ugye.
tessék lehet meni hozzá
Amugy rákaptam és lehet valakihez megyek máma éppen szemezgetek...<#vigyor4><#vigyor2><#law>
MaSzKa
sztetek mi visz rá 1 ilyen helyes csajt hogy qoorva legyen?

fiatalkorában sokan használhatták talán?

MaSzKa
ténylweg jo muff

http://www.rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=list&query=arccal=1&htext=0
tessék
Blondy
amugy miért jó feltenni valami jó nö képét ha nemtudjuk honnan van és mi a neve?már nm egy csajt láttam mydate röl.
LINKEEET??Aki keres az talál...<#vigyor2>
LasCar16
csúnyákne:}

#acm