Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+ azt is irtak hogy arra a netes bank karimra mar nem tom a nevet atutaltak mar vami penzt de nem tudtam aztse meg nezni mert annak az accontnak meg semmiet nem tom 😄
50-90%-os tartományban van minden,csak folyton kitörlöm õket,így nem tudom megmutatni
Þór vígi þessi rúnar
Meg egyszer örököltem 25 200 000 $ is, amibõl 60%-ot lenyúlt a bankigazgató, engem pedig 30% illetett meg, amit azóta is várok. 😄DD
(A maradék 10% pedig az átutalás költsége.)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
HELLO
My name is miss nina,i saw your profile today and became interested in you and i will like to know more about you so that i will tell you whom am i and also send to you my picture for you to see me and communicate well,Plesae i will like you to email me back at my email address at ([email protected]) Please you mail to me will be highly appreciated and remember that colour or distance does not matter but love matters a lots in life..
Miss nina godwill
[email protected]
........................................................................
Szia A nevem elvét nina,i fûrészel -a arcél ma és lett érdekelt -ban ön és én akarat szeret -hoz tud több körülbelül ön azért meg fogom mondani ön kit én és is küld -hoz ön az én -m kép érted -hoz lát én és kommunikál well,Plesae én akarat mint téged -hoz elektronikus levél én hát -on az én -m elektronikus levél cím -on ([email protected]) Legyen szíves ön felad számomra lesz magasan méltányol és emlékszik amit színes vagy messzeség nem anyag de szerelem anyag egy sorshúzások életben. Elvét nina godwill [email protected]<#hehe>#hehe>
GanXstaZolee#2709
"Csak ennyid van? Kevés, válassz az alsó polcról"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
.: mobilize.hu :.
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
GanXstaZolee#2709

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
a budin ölelkezõs képen, hátsó csaj is figyelemet akar felhívni a mellmutogatással, de nem jön össze neki 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!