Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem van 1 email cimem amire kb 200 uzenet jött mind1ik masik cimrol hogy gratulalnak a nyeremenyembe ami kb 500000000000 Dollár mind1ik vami sejk volt meg mittom en mik de kb ezer ien levelet kaptam minbe masvolt irva mindenki gratulalt hogy nyertem gondoltam magamba vicces 😄 haverommal meg mindig mondogatjuk hogy durva lenne ha kiderulne hogy igaz 😄 csak az a baj hogy elfelejtettem mar az emailem kodjat😄
+ azt is irtak hogy arra a netes bank karimra mar nem tom a nevet atutaltak mar vami penzt de nem tudtam aztse meg nezni mert annak az accontnak meg semmiet nem tom 😄
bardocz
nekem is mindenre van kedvezmény,ne viccelj😄
50-90%-os tartományban van minden,csak folyton kitörlöm õket,így nem tudom megmutatni
Carlos
Az én kedvenceim a pénisz enlardzsment cuccok, a 76%-al olcsóbb viagrák és az orgazmust soxorositó készitmények...

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
nekem a szexuális életemet akarják folyton fellendíteni,jött már levél a mikroszofttól,árultak már nekem drogot,hamisított rolex-et,amik kurva élethûk,nyetrtem xeroxtól,hp-tõl,meg hasonló cégektõl fényképezõgépet,nyomtatót,fénymásolót,vannak érdekességek
Tigristank
Tõlem már akartak emailben esküvõt, meg gyerekeket is. <#szomoru1>

Meg egyszer örököltem 25 200 000 $ is, amibõl 60%-ot lenyúlt a bankigazgató, engem pedig 30% illetett meg, amit azóta is várok. 😄DD
(A maradék 10% pedig az átutalás költsége.)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Benny04
lolmá<#idiota>

LasCar16
😄Dd

#acm

Sadist
Meg akar fûrészelni, milyen romantikus 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

és mit válaszoltál neki?

bardocz
vagy roszabb😄
Dark Angel 666
szerintem fake ...

chelseafan
"and remember that colour or distance does not matter"
nigga-e vagy<#ravasz1>

BEAST
milyen szep is az e-szerelem <#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

torrente
Elvét Nina <#eplus2>

torrente
Írt nekem a mydate-en egy külföldi lány angol nyelven, de alatta ott volt a magyar nyelvû fordítás is, ami nem igazán sikerült tökéletesre, de legalább nem érthetõ.

HELLO
My name is miss nina,i saw your profile today and became interested in you and i will like to know more about you so that i will tell you whom am i and also send to you my picture for you to see me and communicate well,Plesae i will like you to email me back at my email address at ([email protected]) Please you mail to me will be highly appreciated and remember that colour or distance does not matter but love matters a lots in life..

Miss nina godwill

[email protected]

........................................................................

Szia A nevem elvét nina,i fûrészel -a arcél ma és lett érdekelt -ban ön és én akarat szeret -hoz tud több körülbelül ön azért meg fogom mondani ön kit én és is küld -hoz ön az én -m kép érted -hoz lát én és kommunikál well,Plesae én akarat mint téged -hoz elektronikus levél én hát -on az én -m elektronikus levél cím -on ([email protected]) Legyen szíves ön felad számomra lesz magasan méltányol és emlékszik amit színes vagy messzeség nem anyag de szerelem anyag egy sorshúzások életben. Elvét nina godwill [email protected]<#hehe>

GanXstaZoleeWrk
Ugyanarról beszélünk 😊 szintén értelmetlennek tartom többel is kevesebbel is fotózkodni, aki pénzel fotózkodik sikeres ember nem lehet <#hawaii>

GanXstaZolee#2709

joh de ez meg ebbol latszik sztem meg 20 ezrest is mos fog eloszor a kezebe aztan most fel kell tenni májvipre hogy van nala 170 rongy
Sas6
XDddddddd

EMber, mindenkinek volt már 200K kézben... Céges pénz, hitel, kölcsön, zálogház, közeli hozzátartozó életbiztosítása... ezért tartom értelmetlennek, hogy vírítja a lóvét meg a fejét, mint egy idióta.

"Csak ennyid van? Kevés, válassz az alsó polcról"

zeli
<#gonosz1><#idiota>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Szegénységi bizonyítvány. <#oooo>

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

autoszimulator
Kata
hú de jó rucik, egy csomót elfogadnék 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Goruck
nemtudom én sem, de haverommal bementem a nõvérem irodájába és volt az asztalon 400 000 Ft 20asokban, hát le lettem vele fotózva...

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

<#eljen>

BiG G
failed on gaytest

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

szucsy89
a 2. képen ferdén áll a virág a cserépben <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Énvagyokazapád

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Carlos
Kotvány

Þór vígi þessi rúnar

lehet, hogy a körmére kell a lóvé

szucsy89
szánalom
Sadist
Meggyütt a segílyke.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

GanXstaZoleeWrk
De akkor sem feszitek vele mert lehet kiröhögnek?

GanXstaZolee#2709

Szega87
neked 30 milla a nagypénz, neki 200k, nekem meg már egy Deák Feri is. Különbözõek vagyunk

GanXstaZoleeWrk
Nagyon irigy vagyok hogy van neki (már ha az övé) 200k kézben. Szánalom. Még ha 30 milla lenne elõtte azt mondanám na ez valami 😄 de akinek ennyi van pont nem csinál ilyen idióta képeket.

GanXstaZolee#2709

Szega87
próbáld ki, rájössz 😉

ates84
mégis csak egy melegítõre futja

Ennyit gyûjtött éjszaka? (mi a jó abban, hogy az ember pénzzel fényképezi magát?)

Carlos
Nagyon renden volt a mennyiség...
Jót tesz ez igy emló elõtt reggel...

Þór vígi þessi rúnar

kraawz
elsõhöz egy randi kell,másikhoz is max 3

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

PíszLávJuniti
lááál
a budin ölelkezõs képen, hátsó csaj is figyelemet akar felhívni a mellmutogatással, de nem jön össze neki 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
nem rossz az arca 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Matthew Prosac
link't 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Megkapod a virtuális vállonveregetést és kinevezlek a jócsajok fõlinkelõjének <#nevetes2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!

Admiralis

Dell power

Admiralis
huhh de prögésnek indult megint a topic

Dell power

Sadist
#14734 elsõ fele 😄

Énvagyokazapád
fúúúj 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor