Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EMERGENCY SHUTDOWN
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
amugy addig örüjj amig nemmászkálnak ilyenek, de biztos van nálatok is . mindenhol van. MINDENÜTT. 1iknap találkoztam egy fültágitós csajjalrózsaszin hajjal ,ésodamentem hozzá hgy téged láttalak a buszon. ésigy kérdezem milyen zenét hallgatsz. éppen dália póló volt rajtam erre ,mondja úúdejóó.mondja hátõ szereti a jobforacowboyt meg iylenek.megmertem kérdezni hogy mégis melyik albumot szereted? aztmondja doomot. és mondom az entombment of machinet? igen aza kedvencem. natakarojdapicsába rohadt pózerfosszarma fültágitódda 1ütt tehugygenny. kérdezme suicide silence? aztmondja ,igen szeretem õket.. ja kérdezem mondjál 1pár számot , erre mond 2olyat ami 1ik albumon sincs oké. elmagyarázom neki ,hogy van az élet. erre kérdem mia kedenc zenekarod, válasz ? devil wirsz prada. és igy folytatja tudom hogy pózer meg keresztény meg minden ,de nagyon tetszik......... hát ennyit errõl. nézz utána pár zenekarnak ami metalcore meg deatmetal/deathcore. és akkor valahogy körvanalak kialakulnak majd.. ez csak 1 tipikus példa volt, egy alternativnak mondható {bárénnemmondanám} csajról ,rózsaszí hajjal. ennél csak az EMós vagyok. fullkocka a rosszabb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha kitárulkoznak , akkor már pózer kurvák . hogy is van ez ? <#wow2>#wow2>
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Zene nélkül mit érek én?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
http://gaborszantai.co.uk/

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
még több képt!!!!!!!!!!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>