Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ams
OVERFLOW

EMERGENCY SHUTDOWN

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

hát nagyon kemény vagy h így ki tudtál osztani deathmetal témában 1 rózsaszín hajú csajt 😄😄

Sadist
Menj már innen. Úgy értem végleg. Vedd ki a topikot a kedvencekbõl, felejetsd el örökre.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sugam
életmûvészem , ne spojlerezz csöcsorrú 😄..
amugy addig örüjj amig nemmászkálnak ilyenek, de biztos van nálatok is . mindenhol van. MINDENÜTT. 1iknap találkoztam egy fültágitós csajjalrózsaszin hajjal ,ésodamentem hozzá hgy téged láttalak a buszon. ésigy kérdezem milyen zenét hallgatsz. éppen dália póló volt rajtam erre ,mondja úúdejóó.mondja hátõ szereti a jobforacowboyt meg iylenek.megmertem kérdezni hogy mégis melyik albumot szereted? aztmondja doomot. és mondom az entombment of machinet? igen aza kedvencem. natakarojdapicsába rohadt pózerfosszarma fültágitódda 1ütt tehugygenny. kérdezme suicide silence? aztmondja ,igen szeretem õket.. ja kérdezem mondjál 1pár számot , erre mond 2olyat ami 1ik albumon sincs oké. elmagyarázom neki ,hogy van az élet. erre kérdem mia kedenc zenekarod, válasz ? devil wirsz prada. és igy folytatja tudom hogy pózer meg keresztény meg minden ,de nagyon tetszik......... hát ennyit errõl. nézz utána pár zenekarnak ami metalcore meg deatmetal/deathcore. és akkor valahogy körvanalak kialakulnak majd.. ez csak 1 tipikus példa volt, egy alternativnak mondható {bárénnemmondanám} csajról ,rózsaszí hajjal. ennél csak az EMós vagyok. fullkocka a rosszabb.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LOOOOOOOOL XD Hát erre tényleg nem ártana aludni egyet! 😉
Dark Angel 666
pózerkurvákkal tényleg nem vagyok tisztában , hogy milyenek , itt a városomban nincs sok ilyen csajokból

Sugam
igy elküldve visszaolvasván a nyelvhelyességet, megkapom az 5öst.. na elmentem aludni miután egésznap ipar volt. holnap mekkapjátok 😄

Sugam
ezhülyeség. mellébeszélés adja a ló alá... több alkategóriája van a 2 szó mögött.. vagy nemvagy tisztába pózerkurvával. vagy teljes mértékben agyhalott vagy. nemtudom,minek postolsz ha nemrak hozzá ahoz hogy a vita vagy beszélgetés, nekem mind1 minek hivjukhoz hozzárakna.. énilyen gerjesztõ faszvagyok. de necsinaljuk marezt.

Dark Angel 666
ha tul visszafogottak , az a baj , mert akkor nem elég érdekesek számodra.
ha kitárulkoznak , akkor már pózer kurvák . hogy is van ez ? <#wow2>

Sugam
annyira söpredék szarduma ez.. mindenk megbassznáû még a 10éves kisfiú isa semmivel...... egyértelmû- nemezen van a hangsúly te tökkelütött

Énvagyokazapád
a kis hatökör skizo <#idiota>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

tommyg
fe

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

BiG G
álszent kis gecik vagyok mint, azvan.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Sugam
szintugy 1 emberisöpredék aki ennyire, pózer,és nyilvánosságra teszi magát. az 1dologha illuminaltallapot megbaszom DE HOVASÜLLYEDÜNK

tihs

Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D

offkorz
kiez bazmeg szvsz kúrvára nem zegzie.rám hatással sincs az ilyen undorító kúrva :-|

BiG G
hello titty

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Dark Angel 666

Dark Angel 666
nem mindegy hol keresel , kinek a barátait nézed 😊

PíszLávJuniti
egykettõ gyerebe

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

barnie1990
De az hogy lehet, hogy én csak a ronda néger csajokat fogom ott ki? Néha akad egy-kettõ, de azokat már ismerem. <#nyes>

Zene nélkül mit érek én?

PíszLávJuniti
csak ne lenne undorító tetoválása :/

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Dark Angel 666

Dark Angel 666
Hi5

Dark Angel 666

ez melyik kozossegi portal?

http://gaborszantai.co.uk/

Énvagyokazapád
ez büntet :|

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
téged is :-C

offkorz
énis :-c

Énvagyokazapád
Vivit dugnám :|

MaSzKa
elöbb utobb be lesznek ide linkelve

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Dark Angel 666
fel tudnád tölteni valahova õket , nekem kellenének 😊

MaSzKa
ezek nekem magvannak 1 pack chates képbe

Dark Angel 666

nagyon trendy képek ...

offkorz
zsófi jesz,meg a másik a zemma. :|

kraawz
jófajta

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

MaSzKa
hiih

offkorz

Dark Angel 666
bocs , nem figyeltem , az egyik 3x ment 😞(

Dark Angel 666
Mexikói a csaj

passatgt
barátok köztbõl

passatgt
tilda meg zsófi?

offkorz
látom ezmár tetszik fene a pofád.<#gonosz1>

MaSzKa
hihuhuhuhuhu

még több képt!!!!!!!!!!

<#eljen><#eljen>

offkorz
8 még hisz csak 😞

offkorz
hogy legyen mire verni is. :-|

kraawz
10 ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

MaSzKa
jóak

offkorz
eltévedtem akkor boccs :-|

offkorz