Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Ezt csak így megosztottam. Õszintén szólva kissé írigy vagyok...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nektek meg még több kép kell. Akkor nézz szét a neten jobban. Azt nektek már nem is mondom h szerezzetek be nõt. Max majd itt beszélgettek velük fórumon. Ejj de szánalmasok vagytok. És még azt hiszitek, hogy oltotok is azzal, hogy a monitor mögül mondtok nekem ezt-azt. Kiváncsi vagyok most mibe fogtok belekötni. Sztem az is megér majd egy mosolyt...
Még 1x elnézést tõle.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Akit szépen kiphotoshoppoltatok, és minden sz*rt rárajzoltatok az a volt barátnõm és 1. sztem rohadtul nem érdemli ezt meg és 2. hány évesek vagytok? 5-6?? Idióták...
Ja és hiába szórakoztok rajta, nem hiszem h volt ilyen csajjal már dolgotok, vagy hogy valaha lesz. Max olyannal aki ebbe a fórumba még nagy jóindulattal se kerülne be.
Ja és, hogy lássátok h nem kamuztam, Mártinak hívják, nem Katának.