Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- vegyél semmit
- adjál semmit
- igérjél semmit
Utána meg mégúgyse 😄
.: mobilize.hu :.
Egyébként szvsz a zsepi max orrtörlésre jó, én valamiért nem nagyon szeretnék takarítani XD
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

van humora 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
amíg ezt a nézetet nem változtatod meg,addig biztos.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Nekem úgysem lesz csajom, mert nem vagyok annyira vonzó, nincs pénzem, de nagyon válogatós vagyok, és csak olyan csajt tudnék szeretni, aki szép, és okos is, szóval egy angyal.
Van ilyen, tetszek is nekik, de ha nem, akkor jobban észre vesznek, de teljesen lényegtelen, ha nem én állok legelsõ helyen náluk...
Nem azt mondom, hogy nem kell, vagyhogy inkább lesz*rom, de az eddigi történetek errõl szóltak.
vagy ez az önsajnáltatós rovat?
.: mobilize.hu :.
Sajnos ezt nem találtam ki...
Egyébként ismerek személyesen egy csajt, aki szerelmes a barátjába. Ha így maradnak, akkor valszeg hamarosan úgy 2-3 év múlva meg fognak házasodni. Utána, de lehet, hogy kicsivel elõtte lesz egy gyerek, aztán lesz mégegy. Majd a csávó fogja magát, és lelép a csajtól, és akkor csajnak fájni fog, hogy elcseszte. - Na ez a kitaláció+megérzés, elõbbi a valóság.

2. Nekem is már jó orrom van ehhez, azonnal kiszagolom bármelyik nõ családi állapotát, legyen az osztálytárs, kolléga, csapattag vagy "barátnõ" xD
3. Adatlap.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.