Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Товарищ Путин
az anyuci megszoptatott tényleg jó oltás. 😄

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Товарищ Путин
.: mobilize.hu :.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Komolyan azt hitted, hogy valaki lefikázza? <#idiota>#idiota>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Szerintem a mellébe ment a sok cucc az agya helyett.
Amúgy tuknám. Egyszer. Meg másnap reggel mégegyszer. Aztán annyi.
Þór vígi þessi rúnar
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
Amennyiben egy ilyen jelet biggyesztettél volna a mondókád végére, akkor nem hittem volna azt, hogy komolyan gondolod.
Þór vígi þessi rúnar
de csajos körökben közszájon forog,hogy pesten már 600k-tók megoldható ... és ezt már jóminõségûnek tartják...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.