Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fiatal, fiatal, de iszonyat szép 😊
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
ha errol a csajrol talaltok infot szoljatok😄 szemelyesen ismerem de ne szoljatok senkinek se
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
pill. dobok par kepet:
mitgondoltok hany eves?

Az meg saját értékrendtõl függ csak, hogy a mûanyag kinek sértõ, kinek nem😊
.: mobilize.hu :.
Amúgy Hayni itt többet kapott, mint amit én irtam trenszi bébirõl...
Szóval rossz helyen kopogtatsz...
Þór vígi þessi rúnar
attól még a véleményem ugyanaz.
Nem esem hasra attól, hogy itt fórumozik és nem nyalom a seggét, mint itt egyesek akik asziszik, hogy ha szépet írnak neki, akkor van esélyük egy kósza numerára.
Þór vígi þessi rúnar
(aki esetleg nem tudná honnan idéztem 😊 )
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.