Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
Akkor te is Zalaegerszegi vagy. Jó csak szerintem. Bár kicsit néha morcosnak tûnik.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Kata
nem, sajnos ez esetben tényleg egy ilyen tré mûluvnya

[/cserf][/fülünyúl]

zoliapu
Nemsokat értek a fotózáshoz, de gondolom nem studiómegvilágítás/természetes fénynél készûlt a fotó.
Valamint lehet valami szoftverrel is belebabrált, azért ilyen a bõrszín.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

ki a faszt érdekel, h kép van e a falon ? mi lenne ha elhúznál végre innen a faszba ? muszáj neked ide járni trollkodni ?

clio1616v
a lány rendezett körülmények között lakik

persze volt már linkelve olyan fotó, ahol a csaj természetes szépség volt és mögötte meg a kupleráj és mosogatatlan hegyek

úgyhogy inkább maradok azon a véleményen, hogy szilikon bébi

amúgy ezek és általában a lányokról szóló fotók azért készülnek, mert vonzóvá akarják tenni magukat, figyelemfelkeltés

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Carlos
namost: mûcsöcs, mûszáj, mûszempilla, máûkörmök. És ahogy olvasom a szine is mû...
Ez a csaj egy kotvány.

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Nem is a lakás higiéniája a téma. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

zoliapu
Miért mi a baj? Ez a WC normális tiszta, rendezett, jó állapotban van és kupi, szennyes hegyek sincsenek, hogy finoman fogalmazzak.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

predator1982
nem szokásom ilyesmire költeni:-) ráadásul megfog mindent😄D

pred

Kata
A barnítókrémtõl leszel sárga (mint egy májbeteg), a szoláriummal ha rápirít, akkor még kap némi odakozmált pirítós színt is. Mindenesetre barnítókrémtõl elég foltos is lesz, mert ugye nem tudja az ember olyan pontosan egyenletesen elkenni. Szóval barnítókrémre ne költs. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

clio1616v
igen

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

nálad ez (az ilyen) a "jó nõ" ?

édes istenem..... <#szomoru1>

predator1982
és mennyit költhet önbarnítóra/szoláriumra...mindíg is érdekelt hogyan lehet ezt az ocsmánysárga színt elérni...

pred

clio1616v
elsõre észre se vettem a képet meg a lifit, sõt most nézem van ott még egy körömlakk is pink 😄

elterelte a figyelmemet a csaj arca és alakja, dög

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
pontosabban figyelek a részletekre IS 😊

amúgy az a nõ nagyon jól néz ki

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

jó de clio kicsit MÁS

õ olyan "lakatosmárk"os, õt érdeklik a képek
vagyis, õt a képek hozzák lázba XDDDD

a nõk miatt vagyunk itt nem pedig a lakberendezési 5letek miatt! XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

clio1616v
nálam a WC nem a fürdõszobában van kezdjük ott 😄

de miért tennék ki egy képet a fürdõbe?

jó, hát nálatok gondolom nem férne el a falon egy kép, a bojler mellett

Casillas
azt mondjárt gondoltuk, hogy ez bezzeg rendben van szerinted, már csak azért is hogy ellenkezhess

Vivimos por ti, vence por nosotros.

clio1616v
szerintem teljesen rendben van

mondjuk a lufi és az a fotó minek a fürdõszobába azt nem tudom

Reaper
+a chanel ájfon tok, csak hogy még trendibb legyen..😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Kata
íjjj ez még így mûnek is ronda 😄
De a kompozíció remek, sok topikban elférne a kép (duckface, önfotózás tükörben mobillal, fényképezkedj wc mellett stb.)

[/cserf][/fülünyúl]

akkor verd ki....

Még egy pár Enji... tiszta szerelmes lettem! 😊

Törölt felhasználó
batman
húá! gyönyörû!

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Carlos
<#szeret>

Þór vígi þessi rúnar

Bocs, megszoktam hogy a normálisabb fórumok maguktól beteszik a képet ...

Enjicosplay: nagyon s+++++!

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/178663_456008827767649_489695124_o.jpg
Phntm
nem sokára jön 😊
MoLc
8 évig osztálytársam volt.. 😊

tugyiti
XD
Strahd_
Nem tudom miert zavar teged, o ezt egy versenynek eli meg infokat gyujt hogy mikor mot reagallnak a fiuk hogy utana o is tudjon telefonnal pozolni es bekerulni ide ebbe a topicba. A konkurenciat ehhez a gyozelemhez marmint legmagabiztosabb holgy cimert meg megprobalja lejaratni. Szerintem tomoren ennyi

szucsy89
"a cukros kóla PE palack, amiben már csak kevés van kifejezetten zavar 😊 már teljesen elment az ereje"

<#wilting>
hogy a faszba veszed te észre ezeket... 😄 és ki a faszt érdekel, hogy mennyi kóla van ott? nem az a lényeg
Peter1
Talán a PET palackra gondoltál. Nem?

Ide mit lehet írni?

clio1616v
nem kell csodálkozni azon, hogy másra asszociálok egy fotó alapján mint te

a cukros kóla PE palack, amiben már csak kevés van kifejezetten zavar 😊 már teljesen elment az ereje

szucsy89
3 órába? Hányszor csaptad ki ezalatt? <#nevetes1>
Carlos
jáááj, télleg.
Jókora ribi: kiskutyás édesem-es meg kacsacsõrû. De a melle jó.

Þór vígi þessi rúnar

tommygear
nagyon beteg "ember" ez, förtelem
Carlos
Ezek hol is vannak? 😊)

Þór vígi þessi rúnar

de amúgy neked tényleg valami fóbiád van baszod. minden képrõl azt látod, hogy valami baja van, gombás, rohad, penészes, szaros, kurvaégtudja....