Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Valamint lehet valami szoftverrel is belebabrált, azért ilyen a bõrszín.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

persze volt már linkelve olyan fotó, ahol a csaj természetes szépség volt és mögötte meg a kupleráj és mosogatatlan hegyek
úgyhogy inkább maradok azon a véleményen, hogy szilikon bébi
amúgy ezek és általában a lányokról szóló fotók azért készülnek, mert vonzóvá akarják tenni magukat, figyelemfelkeltés
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ez a csaj egy kotvány.
Þór vígi þessi rúnar
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
[/cserf][/fülünyúl]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
édes istenem..... <#szomoru1>#szomoru1>
pred
elterelte a figyelmemet a csaj arca és alakja, dög
amúgy az a nõ nagyon jól néz ki
õ olyan "lakatosmárk"os, õt érdeklik a képek
vagyis, õt a képek hozzák lázba XDDDD
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
de miért tennék ki egy képet a fürdõbe?
Vivimos por ti, vence por nosotros.
mondjuk a lufi és az a fotó minek a fürdõszobába azt nem tudom
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
De a kompozíció remek, sok topikban elférne a kép (duckface, önfotózás tükörben mobillal, fényképezkedj wc mellett stb.)
[/cserf][/fülünyúl]

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/178663_456008827767649_489695124_o.jpg
<#wilting>#wilting>
hogy a faszba veszed te észre ezeket... 😄 és ki a faszt érdekel, hogy mennyi kóla van ott? nem az a lényeg
a cukros kóla PE palack, amiben már csak kevés van kifejezetten zavar 😊 már teljesen elment az ereje

Jókora ribi: kiskutyás édesem-es meg kacsacsõrû. De a melle jó.
Þór vígi þessi rúnar