Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg nincs ezzel semmi bajom. Sõt. Viszont nem tenném ki a netre...kislány létemre.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
különben nem csodálkozom én már semmin sem,vannak érdekes dolgok
...a busz azért jó, mert van rajta egyes ülés és közös ülés...
Mármint nem a képpel van bajom,csk hát közösségi oldalon ilyet...:S Anyuci mit szólhat ehhez 😊
És még hogy a férfiak állatok 😊
Kor kb 15-16. 😊
😛
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Amúgy kicsit off. Üzenõfalon olvastam. Csak én nem tudom értelmezni? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Alig használt, felújittott francia bulldog 5000-ért vagy ingyen elvihetö! De az is jo ha vki ideiglenesen befogadja! Ha érdekel vkit írjon privátban! Köszi!
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
nem mindegy? 😄
az nem szoknya...az maradt ki a szoknya anyagából
Bugyiban (vagy anélkül) meg mégse lehet a nyilvánosság elõtt. 😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
#31184 Dj gyurmo 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mekkora dj lehet mánah 😄 bisztos nagy sztár 😄
xP
BROÁF <#zavart2>#zavart2>
de kaján vigyorral az arcomon elképzelem, ahogy a két megjelenõ hölgyre próbál majd rámászni a fél diszkó <#gonosz1>#gonosz1> <#vigyor3>#vigyor3>
szerk: most nézem, ráadásul DJ Gyurmó húzza a majd a talpalávalót, így fõleg nem lesz gyenge a mulatság! <#zavart1>#zavart1>
amúgy helyeske<#hawaii>#hawaii>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Mostanában nagyon komoly bulák nemvoltak😞((
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
fiujaval<#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>

ráadásul miskolci vagyok...<#zavart1>#zavart1>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.