Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az is lehet egy elvárás, hogy jó vele megjelenni és jó d*gni, minden más mellékes 😄

az más tészta, hogy sokunknak persze messze nem ez az elsõdleges - csupán nagyon kellemes kiegészítõi egy hozzánkvaló lánynak 😊

másrészt a nõk is nézik, milyen egy pasival megjelenni, azt garantálom 😊
autoszimulator
Persze, de ehhez úgy kell hozzáállni, hogy legyenek elvárásaid a fiatalabb csaj irányába, ne csak az, hogy megjelenünk itt ott, meg jó dugni, és annyi...

.: mobilize.hu :.

PatBate
csak az armani öltönyöddel becsápolsz..😄

csak éppen 10 mondat után nagyjából már következtetni lehet rá, ki milyen szinten él 😊

persze lódítani lehet... de nagyon hamar lebukik az ilyen delikvens, akár csaj, akár pasi
Peetboy
Lehet, hogy a szegényt választanám. Nekem nem a pénze kell, hanem a belsõje a fontosabb, amelyik normálisabb. Hát ilyen külsõvel se lehetnek elvárásai, ez hülye duma. Aki a pénzre megy azokkal nem is foglalkozok.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Nem erre a csajra mondtam, h leszarja a pénzt. Én azt mondtam nem minden pláza cica hajt a pénzre.

tugyiti
Jelölnélek miniszterelnöknek.
Én sem, sõt. A telefonomat is mindig lenémítom, ha kilépek az utcára, hogy ne hívjam fel magamra vele a figyelmet.

N3TuddKi
nekem az van és beleesek a 30-35be, de nem az autómmal szereztem a barátnõmet.
én azt mondom, hogy a szórakozóhelyre nem cipeled be magaddal az autód. ott csak saját magadat adod. ki hogy és milyen sznten az más kérdés. én még a kocsikulcsom sem szivesen veszem elõ sehol.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

<#idiota>

nem pedofilsag kerdese...
egy 20 eves foiskolas, aktiv "ejszakai eletet" elo lany megtud lepni egy 30 eves programazot az agyban, de mi van, mikor vege a lepedogyuresnek es beszelgetni kellene?
na, ott nagyon feltuno a 10 ev tapasztalatkulonbseg, jobban, mint az agyban:-)

persze egyejszakas kaland az mas, mikor reggel sms-ben bucsuznak el orokre, de az szamomra erdektelen...

http://gaborszantai.co.uk/

azért ne túlozd el,csak a sík hülye csajok állnak össze az olyanokkal....

Becsülendõ.<#eljen>
Sajnos manapság sok a pedofil.....

autoszimulator
ha van mellé egy mercid vagy audid, akkor nem néznek le, magyarországon ez most divat, mikor 30-35 éves gazdag "vállalkozók" 18-25 éves csajokkal vannak. álompárok, mindig meghatódok

az nem számít<#ravasz1>

nem fogok tizeneves csajokat nezegetni, legtobbnek lassan az apja is lehetnek...

jóh megnyugodtam akkor ezek szerint ebben a világban élek s nem egy másikban😄.jah az új generáció nagyon üt.<#idiota>

autoszimulator
jah, csak ebbõl a csoportosításból a harmadikon kívül egyiket se érdekli, milyen kocsid van

autoszimulator
én is így vagyok vele, fõleg a feltörekvõ generációban vannak nagyon durva csajok

hm érdekes.lehet hogy én járok mindig olyan helyeken de rohadt sok jó csajt látni...itt nem is volt olyan sok,persze a régi topic képekhez képest sok fullos csaj képe van itt,de amúgy nem...

az a baj, hogy mas a jo auto egy tizeneves kisgyereknek, egy felnott dolgozonak, egy hulye picsanak es mas az erett noknek...

es ezt az egeszet amugyis felboritja a jelenlegi gazdasagi helyzet...

Kovács legény
A napokban jó ha 6fullos csaj volt és pár átlag

www.czekoart.hu

31 evig eltem Magyarorszagon, ebbol legtobbet a Balaton kozeleben es Budapesten, rendszeresen vegigrokaztam a hetvegeket a szorakozohelyeken, de tizedennyi jo csajt nem lattam, mint amit a napokban ebben a topicban...
Ellenben a ziza.ru-n szinten lattam ezeknek a kepeknek a 80%-at, csak orosz nevekkel, logok nelkul...<#fejvakaras>

Kovács legény
Csücsörít? azt hittem negrót szopogat

www.czekoart.hu

Plussz pár posttal arrébb még azt írtad hogy leszarja a pénzt😄.akkor mégsem?😄

Végülis én megértem.Felteszem a kérdést ha lenne két egyformán gyönyörû csaj akik között csak annyi lenne a különbség hogy az egyik gazdag a másik meg szegény melyiket választanád?
Ilyen külsõvel azt hiszem lehetnek elvárásai de amúgy sem hiszem hogy komolyan írta volna.....

Peetboy
Ez a csaj a sok pénzre és a jó kocsira hajt. Tegnap leszólta a fiúkat a társkeresõ üzenõfalon. Akinek nincs jó kocsija és pénze, az már nem kell neki. Hülye nagyképü kis plázap..csa. Sose legyen ilyenem, amúgy meg nem is olyan szép.

(ték)

nagy divat mostanában tükörnek és falnak dõlve csücsöriteni😄

csak tükör😄

Hirtelen azt hittem ikrek 😄

nah meghalt a mydate😄 egyenlõre ennyi!

oké,bocsi!

vótmá tegnap

mind1, hogy hányéves, kegyetlen szép 😄

kizárt, hogy 28, vagy hormonokkal kezeli magát xD
szerintem sincs 28, de nagyon szép csaj😊

28?