Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
semmi, de ne szóljátok már le azt aki esetleg természetesen néz ki jól...pasik nektek semmi sem jó😄DD
pred
ha vki rákölti egy használtautó árát a mellére, nyilván nem bõ blúzokban akarja rejtegetni - ez vhol érthetõ 😊
miert mi baj van azzal aki a szili... villogtatja ?😄
enyhén fogalmaztál
ha jól rémlik, azt próbálta bizonygatni, hogy van olyan jó segge, mint a táncosnõinek. de nincs.
.: mobilize.hu :.
Nade miért vetkõzik? <#idiota>#idiota>
bárány attila (radio egy -diszkó szaros dídzsé)
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
upsz, ezt a partyarcokba akartam <#eplus2>#eplus2>
Ki ez a fehérruhás fasz és miért vetkõzik?
ennél a muffnál még nekem is nagyobb a mellem :d
anti hero
fake, ennyire hülye senki nem lehet
remélem
remélem
na most agyfaszt kaptam<#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2>
hova ? pincébe ?
akkor pü errõl az izérõl, pls 😉
RETINAREPEDÉSEM LETT .... <#zavart2>#zavart2>
<#wilting>#wilting><#levele>#levele>
turulmadárnál
jááááj,ezmiez?!váááááá😄
Itt van újra hello kitty brennyú névvel😊
Itt van újra hello kitty brennyú névvel😊
off
"Eloxör is ez ÉN VOK!!!!! Non nem love az onakat, akik mások képét xedik le netrol, v MÁSOLJÁK (köztük enyimét is)...még amit nem bírok az a zsarolás, az igazságtalanság, és ha hü***nek nézik az embert!!!!! Amiket xeretek: bulizni, táncizni...xal imádok tombolni!!!!! Party helyek: BANK DANCE HALL...non love ezt a helyet már csak azé is, me ide jár az öcces barim, xal van 1 yó kis nagy társaság!!!! =) A másik kira hely még E-club!!!!! Nah xal a buliz"
"Eloxör is ez ÉN VOK!!!!! Non nem love az onakat, akik mások képét xedik le netrol, v MÁSOLJÁK (köztük enyimét is)...még amit nem bírok az a zsarolás, az igazságtalanság, és ha hü***nek nézik az embert!!!!! Amiket xeretek: bulizni, táncizni...xal imádok tombolni!!!!! Party helyek: BANK DANCE HALL...non love ezt a helyet már csak azé is, me ide jár az öcces barim, xal van 1 yó kis nagy társaság!!!! =) A másik kira hely még E-club!!!!! Nah xal a buliz"
"Mûcici,meg süt róla, hogy szabadidejében a relativitás elméletrõl meg a metafizikáról szokott elõadásokat tartani"
Miért te szoktál elõadásokat tartani ezekbõl?
Miért te szoktál elõadásokat tartani ezekbõl?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Errõl a izéról vannak nekem nõvérkés-fehérnemûs fotóim...
Bár olyan az orra, mint egy kétkezes kanócpisztolynak, de azért meg hát!
Bár olyan az orra, mint egy kétkezes kanócpisztolynak, de azért meg hát!
Miután Tbányai vagyok nem volt nehéz 😉
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ritka, hogy egy csomag képben ennyi ismerõs hely van... utolsó kép tropikárium 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
micsoda képességek <#wow2>#wow2>