Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van különbség...

"pubi" <#wilting>#wilting> <#help>#help> <#kocsog>#kocsog>
barna a járólap, itt meg fehér ...
csak h megnyugodjon a kis lelked ez NEM Õ
Liftben fotózós, könnyû drogokat használós és ezt nyiltan bevállalós:
És hogy lássuk, agya is van, íme a képhez általa mellékelt szöveg:
"NEM KELL kép a farkatokról,ne nézzetek már ennyi primitivnek hogy ez jön be,persze mindenki magából indul ki
17 vagyok igazából chak ez a gyászos nem engedi h annyit írjak...
példaképem Voksán Virág mert tökéletes Imádok bulizni minden héten többször is:$ (mellette persze suli) Minden hétvégén Coronita, néha néha hard techno bulik szóval sose unatkozom
És hogy lássuk, agya is van, íme a képhez általa mellékelt szöveg:
"NEM KELL kép a farkatokról,ne nézzetek már ennyi primitivnek hogy ez jön be,persze mindenki magából indul ki
17 vagyok igazából chak ez a gyászos nem engedi h annyit írjak...
példaképem Voksán Virág mert tökéletes Imádok bulizni minden héten többször is:$ (mellette persze suli) Minden hétvégén Coronita, néha néha hard techno bulik szóval sose unatkozom
Akinek bejött az élet!
Fizikai melós, 280-400.000,-Ft.-os fizuval 25 évesen, szaros érettségivel:

Fizikai melós, 280-400.000,-Ft.-os fizuval 25 évesen, szaros érettségivel:

ez nem õ
Semmi baj nincs ennek a csajnak a melleivel.. elõbb cserélném le a fejét... Szerintem kifejezetten undorító ha valakinek nagy melle van és villogtatja is.. majd 10-20 év mulva villogtassa. Bár nincs rá szükség mert el sem tudja takarni 😄
Voltam zárás előtt. _______________
<#vomit>#vomit>
magabiztos 😄
mostanában randa nõk kapnak szerepet itt.....
Én nem mondtam 1 szóval se, hogy nem szép...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
nem minden nõ egyforma, sztem kifejezetten csinos ez a csaj, és jól néz ki , annak ellenére, hogy nem nagy a mellbõsége....
pred
mivel fentrol lefele nezem az oldalt elosszor a csöcseit nézem 😄 + semmi popsi villantos kepe nincsen szal nem lehet ezekbol biztosra allitani h olyan joh 😛
Ez pont, hogy a nõkre igaz inkább. -.-
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.